1. Medal of Honor: Warfighter

Re: Medal of Honor: Warfighter

 • http://www.gametrailers.com/videos/6ng8 ... nouncement MP dev diary
 • Black Ops vond ik de beste CoD tot nu toe, voelt ook nieuwer aan dan MW3, naar mijn mening. Black Ops II zet die vernieuwende stijl voort en sommige vinden dan leuk en anderen weer totaal niet. Best wel begrijpelijk. :)

  Hoewel ik wel meer van Warfighter verwacht dan van Black Ops II. Warfighter gaat het verrassend goed doen verwacht ik. :)

  @Rano
  Die heb je bij deze gevonden! Tenminste ik kan jou smaak niet precies inschatten, maar als ik zo naar de multiplayer-beelden kijk denk ik van wel. :)

  Wat vond je van de MoH (2010) SP Rano? Ik vond het al een aardige showcase, vond het toen veel belovend voor de toekomst als Danger Close op volle kracht een game zou maken, zoals met MoH: Warfighter het geval was. Als ze toen al de tijd hadden gehad voor een MP, dan hadden we een kwalitatief betere MP gehad dan DICE even snel heeft opgeleverd. Trouwens wel alle lof voor DICE dat ze dit toen zo snel hebben weten te doen!

  Nog wat meer multiplayer info en beelden:

  http://www.youtube.com/watch?v=tl3f9M-1weE
 • Welkom bij de club.
 • Wauw, nooit gedacht dat Rano ooit zou stoppen met CoD.
  Zoals het er nu naar uitziet koop ik BO2 niet. Ik vond BO1 al matig en de stijl van BO2 trekt me helemaal niet.
 • naja zoveel lichter zijn ze niet, het is nu alleen zo dat bij de recommended requirements a 3.0 gHz of meer dual-processor ook al voldoet.

  Maar er is wel meer detail op de maps (Bijvoorbeeld rotzooi dat op de grond ligt)
 • Wauw, nooit gedacht dat Rano ooit zou stoppen met CoD.
 • Ik ben wel benieuwd naar deze titel. Ik zoek een vervanger voor mijn jarenlange CoD-verslaving.
 • naja zoveel lichter zijn ze niet, het is nu alleen zo dat bij de recommended requirements a 3.0 gHz of meer dual-processor ook al voldoet.
 • Er was nog geen PC-topic, dus bij deze.

  Zullen we alsnog gewoon praten in het PS3 topic, de PC sectie is toch half dood (op steamsales en Minecraft na dan)
 • Er was nog geen PC-topic, dus bij deze.

  Ik vind de multiplayer beelden dus echt fantastisch! De singleplayer van Medal of Honor(2010) was al kwalitatief een stuk beter (Betere graphics, betere HUD, betere attachments, etc) dan de multiplayer die door DICE even snel in elkaar was geflanst voor de game. Dus ik heb alle vertrouwen in Danger Close!

  Ik hoopte toen al dat ze het zelf zouden gaan doen! :)

  Op can you run it is trouwens de vereiste specs van Warfighter verschenen. Bijna precies hetzelfde als BF3, alleen vereist Warfighter een iets lichtere processor.

  So no worries

  Kleinere maps is misschien de oorzaak van de lichtere specs.
 • Op can you run it is trouwens de vereiste specs van Warfighter verschenen. Bijna precies hetzelfde als BF3, alleen vereist Warfighter een iets lichtere processor.

  So no worries

 • Medal of Honor: Warfighter is de opvolger van Medal of Honor uit 2010. Net als die game volgt deze first-person shooter het verhaal van de Tier 1 Operators in verschillende oorlogsgebieden. De game biedt zowel een singleplayermodus als een online multiplayer.

  Medal of Honor: Warfighter op InsideGamer.nl

  Multiplayer Gameplay  Release: 25 oktober 2012
  Platform: Origin, Xbox 360 en PS3

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren