1. Medal of Honor: Warfighter

Re: Medal of Honor: Warfighter

EA heeft zojuist Medal of Honor: Warfighter aangekondigd via het Official Xbox Magazine. Dit wordt een sequel op de laatste Medal of Honor, die in 2010 is uitgekomen. De game wordt ontwikkelt door Danger Close studios, die ook de vorige Medal of Honor heeft gemaakt. De multiplayer werd alleen bij het vorige deel ontwikkelt door DICE, het brein achter de Battlefield-franchise en waaronder ook Battlefield 3.

De nieuwe Medal of Honor: Warfighter maakt gebruik van de Frostbite 2.0 engine, die ook gebruikt wordt bij Battlefield 3. EA laat meer van de game zien bij de Game Developer’s Conference in San Francisco, deze is volgende maand. De game zelf verschijnt nog dit jaar, in oktober.

In het blad zouden ook screenshots staan, deze zijn alleen nog niet online te vinden. Zodra we deze hebben zullen we die posten. Mocht je zelf scans hebben gevonden van het blad, plaats deze dan even in de comments.
Bron
 • EA heeft zojuist Medal of Honor: Warfighter aangekondigd via het Official Xbox Magazine. Dit wordt een sequel op de laatste Medal of Honor, die in 2010 is uitgekomen. De game wordt ontwikkelt door Danger Close studios, die ook de vorige Medal of Honor heeft gemaakt. De multiplayer werd alleen bij het vorige deel ontwikkelt door DICE, het brein achter de Battlefield-franchise en waaronder ook Battlefield 3.

  De nieuwe Medal of Honor: Warfighter maakt gebruik van de Frostbite 2.0 engine, die ook gebruikt wordt bij Battlefield 3. EA laat meer van de game zien bij de Game Developer’s Conference in San Francisco, deze is volgende maand. De game zelf verschijnt nog dit jaar, in oktober.

  In het blad zouden ook screenshots staan, deze zijn alleen nog niet online te vinden. Zodra we deze hebben zullen we die posten. Mocht je zelf scans hebben gevonden van het blad, plaats deze dan even in de comments.
  Bron
 • Lol. :P
 • Ik heb de game gister avond laat nog geprobeerd en opzich wel geinig, maar niet voor de volle pond. Dus laat de game liggen en wacht wel lekker op Halo 4 die niet veel later komt.
 • Ik vind de game ook tegenvallen. Dit is echt een shooter waar er al 1000 van zijn. Na 3 potjes raakte ik al verveeld. Misschien dat ik de game ooit nog eens oppik voor 2 a 3 tientjes puur voor de SP.
 • Haha was me niet eens opgevallen.
 • Wel jammer. Alles zag er tof uit en het hele idee van al die special forces etc. Maar hij scoort wel heel erg laag. Bij PU.nl een 50/100. Andere NL gamemedia hebben nog geen recensie.
 • Whaha, heb het begin nu even gespeeld maar vind het tot nu wel lachwekkend.
  Eerst krijg je een missie waarin je al van alles moet doen, daarna krijg je uitgelegd hoe je om je heem kunt kijken kunt lopen. Wtf, dat heb ik net al gedaan anders kon ik die missie niet halen!
  De 'vliegtuig training' is kut want ik ben al 2x blijven steken achter een onzichtbare muur. Als ik dan een centimeter naar achter liep en weer naar voren kon ik er wel door heen. Erg handig als je een snelle tijd wilt halen -_-
  pc versie trouwens
 • De game krijgt oa op Eurogamer een 5 ! Haha. Ik voorspel dat Sega hem toch nog gaat kopen dag één. <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  Ik nee deze ga ik niet kopen, wacht lekker op Halo 4 die bijna ookal uitkomt en dit jaar komt ook nog Far Cry 3. Dit wordt geen buy voor mij.
 • Ik ga 'm NU opstarten! Voor de PC welteverstaan, maar daar is geen topic voor?
 • De game krijgt oa op Eurogamer een 5 ! Haha. Ik voorspel dat Sega hem toch nog gaat kopen dag één. :P
 • 1.6GB voor een beta van 1 map, dan zetten ze die toch op XBL en voeren ze direct een update daarna uit. Probleem opgelost. :P
 • Omdat dan de de beta te groot word. 1.6 gig is de max van MS.
  Zelfde was met Battlefield. Die "beta" zag er ook niet uit omdat ze die texture pack er niet in hadden. En we weten nu hoe Battlefield eruit ziet als alles normaal is. :)
  Dus geen zorgen voor mij en de MP trailer laat dat ook zien. Ziet er super uit.
 • Nee zoals ik heb begrepen zitten die textures niet in de beta, waarom ze dat niet hebben gedaan is inderdaad onbegrijpelijk.
 • Dat is niet logisch, aangezien er maar één map en de personages er in hoeven te doen, dus ook maar een klein gedeelte van de textures. Daarnaast installeer je de beta al, dus hebben ze genoeg ruimte om die textures uit te pakken. Ik zou het echt oliedom vinden als die textures niet in de beta zitten. Dit gaat gewoon verkoop kosten…
 • Weet niet of je de beta bedoeld qua "lelijk"? :)
  Maar dat is ook logisch. Ze moeten alles in 1.6 gig stoppen. Waar in de normale release de HD texture pack al alleen 2 gig is. :)
  Het verschil zal hetzelfde zijn als battlefield qua graphics op de PC en 360 en misschien wel een tikje mooier omdat we bij MOH op kleinere maps spelen. :)
 • Tja de PC gameplay ziet er fantastisch uit, maar op de Xbox vind ik hem echt lelijk. Dit kan natuurlijk ook aan de donkere map liggen, maar jezus wat ziet de PC gameplay er goed uit.
 • Multiplayer Launch Gameplay Trailer - Medal of Honor Warfighter

  http://www.youtube.com/watch?v=YJufMq8o ... ture=g-u-u
 • Tja die 5 uur SP doet het uhm. <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  Als het goed is duurt de SP van Halo 4 wel langer.
 • Tja die 5 uur SP doet het uhm. :P
 • Halo koop je voor de whole package ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren