1. Meer info over Revolution eind dit jaar

Re: Meer info over Revolution eind dit jaar

Doomed is een groot woord , maar allesinds : als ze afkomen met slechtere graphics, moeten ze toch iets goed te bieden hebben.

Nu ik heb dan ook wel gehoord dat de graphics evengoed zijn als xbox360, en als ik dat dan van ign lees, is xbox360 > ps3

maar het is afwachten.
 • Doomed is een groot woord , maar allesinds : als ze afkomen met slechtere graphics, moeten ze toch iets goed te bieden hebben.

  Nu ik heb dan ook wel gehoord dat de graphics evengoed zijn als xbox360, en als ik dat dan van ign lees, is xbox360 > ps3

  maar het is afwachten.
 • Het is inderdaad wel vrij laat. Maar als het echt speciaal is zal die hype snel genoeg de wereld rond gaan, daar ben ik van overtuigd.

  Als het echt iets geweldigs is, geef ik ze wel gelijk dat ze het tot op het laatste moment geheim willen houden. Als ze beeldmateriaal hadden geshowd was dit misschien tegen gevallen in vergelijking met de PS3, en waren veel mensen teleurgesteld geweest. Nu is het een lichte teleurstelling dat er niks geshowd werd, maar weet iedereen dat het nog even duurt en is men misschien nog wel nieuwsgieriger geworden.

  Miyamoto gaf in een interview aan dat men destijds te vroeg was met zaken als een analoge stick en een rumblepack. Sony heeft beide dingen toen gejat. Nu heeft Sony nog geen definitieve controller geshowd, en is Nintendo dus huiverig. Ik geef ze groot gelijk. Het is iets dat de Revolution moet onderscheiden van de rest, zonder dat zijn ze zeker d00m3d
 • maar online is wel egt cool
 • Misschien bedoelt ie dat Nintendo de energie beter kan stoppen in goede games, dan in een online netwerk.

  Voor mij hoeft online niet zo, maar ik begrijp wel dat er veel vraag naar is. Alleen loopt Nintendo telkens achter de feiten aan. Bij de GameCube zeiden ze dat het een ''pure-gaming''-console werd: geen DVD-speler. Bij de Revolution: opeens een DVD-speler (toch?:p). PS2 en Xbox online en GameCube niet.
 • Ja want als je een grootschalige online mode hebt dan kan je geen goede games spelen.
 • Beter laat dan nooit.

  Maar zitten de Nintendo liefhebbers wel op een grootschalig online mode te wachten, ik zie veel liever goede games.
 • Waarom zo laat? Nou, omdat nintendo heeft aangegeven pas echte info te geven wanneer het 'te laat' is voor de concurrentie om nog iets te kunnen aanpassen, zegt reggie zelfs nog in "A Man Called Reggie" filmpje op gamespot.. en nintendo heeft heus wel iets hoor, jullie doen alsof ze alleen nog maar een naam hebben of zo :| als het goed is (?) hebben de grote developers al dev kits en alles gekregen en weten hun wat de revolution is, de launchgames moeten ook gemaakt worden hoor.. en natuurlijk zou het erg goed zijn wanneer ze eind dit jaar (space world?) ingame beelden laten zien van Metroid Prime 3, SSB Online én Final Fantasy: Cristal Chronicles Online en misschien wel meer..
  Nintendo laat over het algemeen nooit écht vroeg alles los over hun systeem, en ook wel vreemd dat bv zaken als het design van de revolution 'toevallig' gelekt zijn en niet bv de (prototype) van de controller of iets anders.. volgens mij beslist nintendo zelf wanneer iets bekend word en wanneer :) Ook vreemd dat ook niemand iets wist van de Game Boy Micro (alleen dat er misschien een nieuwe opvolger van de gba getoont zou worden) en Reggie zei toen ook: "I know you haven't seen this".

  Dus ik wacht iig af tot eind dit jaar, ik weet toch al zo goed als zeker dat ik geen xbox360 hoef en het ligt nu aan sony en nintendo.
 • Mochten ze best eerder zeggen vind ik. 3 maanden heb ik vol ongeduld op 17 mei gewacht en wat krijgen we? helemaal niets!! :@
 • Hardstikke mooi. Dan hebben we weer iets om naar uit te kijken.
 • Als ik maar ruim voor de launch genoeg info heb om te beslissen wat ik ga kopen :P

  En who can blame Nintendo? Als er nog weinig af is, dan valt er ook weinig te tonen. Als PS3 en Xbox 360 al veel verder in de stage van ontwikkeling zijn, dan kan daar weinig aan veranderd worden :P
 • duzz beter laat dan nooit
 • wel erg laat, maarja wel veel tijd om iets goeds te doen
 • Iwata laat ons weten dat we aan het eind van dit jaar nieuwe info omtrent de Revolution kunnen verwachten.

  In een interview met Reuters heeft de president van Nintendo, Satoru Iwata, kenbaar gemaakt dat aan het eind van het jaar nieuwe informatie over de Revolution zal worden onthuld. Hierbij zullen de prijs, de releasedatum, de controller en ook de manier waarop games op de Revolution gespeeld kunnen worden eindelijk vrijgegeven worden.

  Daarnaast meldde Iwata dat Nintendo druk in de weer is met uitgevers om er voor te zorgen dat er zo veel mogelijk games van de NES, SNES en N64 via de Revolution gespeeld kunnen worden, door middel van het online netwerk dat Nintendo voor de Revolution aan het ontwikkelen is.

  Lees het hele artikel http://www.reuters.com/audi/newsArticle.jhtml?type=technologyNews&storyID=8552753.


  Bron: Cubezone

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren