1. Megaman Prime

Re: Megaman Prime

Neee man. 3D gameplay en MegaMan werkt gewoon niet goed. MM is een king sidescroller, en dat moet het blijven. Zero is ook de enige nog tamelijk puike serie die er rond loopt (BN is wel leuk maar wel lame :P) Kijk naar X7, en Legends (die wel goeie games zijn, maar gewoon niet aansloegen).
MM moet gewoon blijven zoals het is, geen prime, geen nixniet.
 • Neee man. 3D gameplay en MegaMan werkt gewoon niet goed. MM is een king sidescroller, en dat moet het blijven. Zero is ook de enige nog tamelijk puike serie die er rond loopt (BN is wel leuk maar wel lame :P) Kijk naar X7, en Legends (die wel goeie games zijn, maar gewoon niet aansloegen).
  MM moet gewoon blijven zoals het is, geen prime, geen nixniet.
 • http://www.mobile.xyzap.nl/koop.php?id=301
  http://www.mobile.xyzap.nl/koop.php?id=301
  http://www.mobile.xyzap.nl/koop.php?id=301
  Je kan hierdoor geband worden.
  maarja ontopic:
  Ik vond de megaman X serie leuker dan de gewone.
  Ik heb nooit X7 en X8 gespeeld maar dat komt nog wel :P
  Gameplay zoals metroid prime? nee, want dan word het weer een ripoff.
 • Het lijkt me niet dat een Prime behandeling zou werken bij Megaman. Je moet niet vergeten dat naast het nodige schietwerk het ook een platform game is. Bij Metroid ging het vooral om het verkennen van je omgevingen en de sfeer, waar bij Megaman het vooral om het springen en schieten was.

  Kortom, ik heb mijn twijfels erover. Een nieuw 2D spel van dezellfde kwaliteit als vroeger lijkt me leuker.
 • Ik heb Megaman nooit gespeeld tot mijn grote spijt, en ik vind het dan ook erg kut dat die verzameling Megaman games voor de Cube ook nooit hier is uitgekomen.

  Maar goed, zo'n MP-achtige instelling zou nog erg goed kunnen werken. Als ze het goed uitwerken zou het me echt vet lijken, opzeker een must-have voor mij.
 • Ten eerste heb je mijn naam verkeerd, maar dat boeit niet aangezien ik hem toch wil veranderen :P

  Ten tweede vind ik het best een goed idee om het in een soort Metriod weg in te laten slaan. Dan zou het idd best eens goed kunnen uitpakken. Zoals het in dat filmpje gemaakt is, zo zouden de boss battles mooi zijn. Zo kan denk ik een latere Megaman ooit worden, maar dan moet er niet die Network crap tussen, dat vind ik niet echt bij Megaman passen. Verder kan er bij de 3D Megaman wel een paar puzzels zitten (maar ook weer niet te veel). En natuurlijk de klassieke bazen. Die waren tot nu toe de beste.

  Als laatste lijkt Megaman 2D me leuker als 3D. Maar mischien dat daar ooit nog verandering in komt.
 • Ik ben de laatste tijd druk in de week met de Megaman serie. Ik heb het dan niet over Megaman X, Megaman Battle Network, Megaman Zero of Megaman Legends, maar over de klassieke serie die voor de NES en SNES uitkwam. De serie met het kleine, blauwe mannetje dat de wapens van zijn vijanden overnam in een eeuwig gevecht tegen Dr. Willy.

  Ik denk dat er hier vast wel mensen zijn die nog een nostalgies traantje wegpinken bij de gedachte aan Megaman 2 of Megaman 3 (beste twee delen uit de serie imo). De games zijn wat gedateerd, maar spelen nog geweldig. Helaas is Capcom nooit de goede weg in geslagen met de serie in 3D. Op de SNES kwam de serie abrupt tot een halt….

  Kortgeleden kreeg ik van Its_Me een link naar een filmpje genaamd Megaman VS Quickman toegestuurd. Ik heb dit filmpje bekeken en het is echt heel vet. Het filmpje kun je bekijken op de volgende link:http://www.newgrounds.com/portal/view/183276

  Nadat ik het filmpje had gezien schoot mij één game binnen: Metroid Prime. Waarom maakt Capcom niet een nieuwe klassieke Megaman game met de gameplay van Metroid Prime?! Dit zou imo helemaal geweldig werken. Het scannen laten we achterwegen, behalve bij vijanden. Het lock-systeem lijkt gemaakt voor een Megaman game. Je zou bijv. kunnen beginnen in het gigantisch lab van Dr. Willy. Dit lab bestaat uit verschillende secties (vuur, ijs, bos enz.) die elk een eigen baas huisvesten. Na het verslaan van deze bazen (dit gaat gepaard met een vette bosbattle) krijg je een nieuw wapen, waardoor de volgende wereld bereikbaar wordt. Uiteraard vindt je ook de nodige items die niet van een baas af komen (opladen gun, zwevende platformpjes maken enz.).

  Zijn er hier nog meer fans van de klassieke Megaman serie en zo ja, wat zouden jullie graag zien dat Capcom met de serie zou doen?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren