1. Meldkamerspel team spelers gezocht!

Meldkamerspel team spelers gezocht!

Om te beginnen die het spel nog niet kunnen het is een spel waar je een meldkamer bestuurd denk hierbij aan de politie, brandweer en ambulance. Je groeit door missies af te ronden en posten bijbouwen natuurlijk gaat het sneller als je met een team werkt en samen missies afwerkt! Wij zijn nog op zoek naar spelers voor in ons team, lijkt jou dit wat laat wat horen, zie hier onze advertentie.


Wij zijn het Veiligheidscentrum Limburg.

Als eerste wil ik beginnen met het feit dat wij opbouwen in Limburg, waarom? Dit is voor een beter bereik aan missies en spelers.
Een team met heel Nederland zou je niet moeten willen want wie wil nu vijf uur wachten tot dat zijn wagen is aangekomen? Niemand! En daarom houden we het in Limburg, het is natuurlijk mogelijk om daarbuiten te bouwen want wij verbieden natuurlijk niks, een van onze drie doelen is natuurlijk plezier! We willen natuurlijk geen pretbedervers zijn.


Waarom zou je ons kiezen?
Ons team staat voor samenwerking, ontwikkeling en plezier. Een basis voor dit team is al aangelegd en wij staan open voor jou te ontvangen en verder te helpen maar misschien draaien de rollen wel om en ben jij juist degene die ons helpt! Van groot tot klein iedereen is welkom bij ons en samen zorgen we dat de straten van Limburg veilig zijn.

Wat kunnen wij jou bieden?
Samenwerking!
Een goede start en hulp in Limburg-NL.
Veel gedeelde opdrachten.
Handige tips.
Iedere dag een grote inzet.
Iedere week een team event.


Dus ben je op zoek naar een leuk team? Kom gezellig langs en ik weet zeker dat we het goed kunnen vinden!
Verder wensen we iedereen veel speel plezier!
http://meldkamerspel.com/alliances/1197

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren