1. Memorycard corrupt

Re: Memorycard corrupt

ik heb een nieuwe memory card gekocht op www.codejunkies.com …het is van Datel en heet MAX memory ofzoeits…heeft heel ziek 2048 Blocks en Datel garandeerd mij 100% security…zo niet dan krijg ik m'n geld terug….zal wel goed zijn dus…
 • ik heb een nieuwe memory card gekocht op www.codejunkies.com …het is van Datel en heet MAX memory ofzoeits…heeft heel ziek 2048 Blocks en Datel garandeerd mij 100% security…zo niet dan krijg ik m'n geld terug….zal wel goed zijn dus…
 • Nah, me buurjongen heeft er even hard in geblazen etc. En hij deed het nog steeds niet. Dus maar geformatteerd en opnieuw gedaan. :( helemaal opnieuw beginnen met RE4.

  Thnx anyway!
 • Ik heb het gehad met een 1st party memorycard dus daar ligt het nit aan hoor ;)
 • Ik heb 1 draxter memory card en 1 van nintendo.
  Die van nintendo gebruik ik altijd want die andere zit veelste snel vol (64 bloks)
 • ik had het met een trustmaster van memory card 59 (m'n eerste) toen kocht ik maar zodra die uitkwam een Memory Card 251
 • Ik heb het zelfs regelmatig met mijn Nintendo 251 blocks memory card :( .

  Maar meestal na een beetje blazen komt het weer goed. Of nadat je eerst een andere spel in de GameCube doet, en vervolgens degene die je wilt spelen. Heel vaag allemaal.
 • Erg vervelend voor je buurjongen. Gelukkig heb ik het nog nooit gehad. Ik heb ook de officiele memorycards van Nintendo.
 • Third Party memorycards zijn altijd rot. Mijn N64 third party memorycard ging om de haverklap naar de knoppen. Ik kon maar een half seizoen ISS 64 spelen en toen mocht ik weer opnieuw beginnen, erg irritant. Goedkoop is duurkoop.

  AARGH trauma's!! Bij ISS64 had je dan uren random spelers zitten createn totdta je een superteam had, en vervolgens was die k*tcard weer corrupt na je 1ste match :S
 • eens had ik ook een 3th pary merk mem voor m'n ps1. Teon ik eens een keer wou spelen was alles gewist :( vanaf die dag nooit meer 3th party merken mems voor my
 • mijn neef heeft ook een of ander wazig merk memory kaart en die is ook iedere week weer corrupt. met mijn originele is het nog nooit gebeurd (wel heeft de US versie van Pokemon mijn EU kaart gewist! normaal zegt een spel dat de kaart niet te gebruiken is, deze begon gewoon te formatteren!)
 • Heb ik wel eens eerder gehad. Ook bij RE4. Bij mij was dit makkelijk op te lossen:

  Pak de memorycard eruit, en blaas effe flink in de opening van de memorycard en in de memoryslot van de cube :P
  Bij mij doet ie het daarna altijd gewoon weer. Irritante stofdeeltjes :)
 • Niet alle third party Memory cards zijn slecht. Ik heb er 2 van Piranha en doen het perfect. Nooit problemen mee gehad.
 • Third Party memorycards zijn altijd rot. Mijn N64 third party memorycard ging om de haverklap naar de knoppen. Ik kon maar een half seizoen ISS 64 spelen en toen mocht ik weer opnieuw beginnen, erg irritant. Goedkoop is duurkoop.
 • ik heb ook een third party memory card en die was ook steeds corrupt,die moest ik dan weer formateren en alles was naar de hel.
  maar sindsdien ik een officiele Nintendo Gamecube memory card heb gekocht heb ik daar geen last meer van.
  dus als het een officiele memory card is, is het probleem verholpen dacht ik zo <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />
  Idem dito ;)
 • Daar heb ik nog nooit las van gehad of gehoord (maar heb wel officiele memory card (plus die officiele die je bij animal crossing kreeg 8])
 • heb ik ook een aantal keren gehad… Een paar keer met Harvest Moon en Time Splitters, daar heb ik niets aan kunnen doen, maar nu staat alles op een memorycard die je bij colosseum kreeg :)
 • ik heb ook een third party memory card en die was ook steeds corrupt,die moest ik dan weer formateren en alles was naar de hel.
  maar sindsdien ik een officiele Nintendo Gamecube memory card heb gekocht heb ik daar geen last meer van.
  dus als het een officiele memory card is, is het probleem verholpen dacht ik zo ;)
 • Ik geloof dat er niks meer aan te doen is helaas. Bij 3rd party memorycards komt het vaker voor dan bij 1st party memorycards, maar het kan altijd gebeuren :'( .

  En
  Laatst toen hij RE4 begon te spelen zij hij dat de memorycard corrupt was
  beetje grove taalfout nietwaar :) .
 • Geen idee of je het nog kan redden, ik heb niks gevonden toen ik vorig jaar zomer al mijn data verloor, omdat mijn Nintendo (jaja 1rd party) memory card corrupt was :(
 • Hallo daar, mijn buurjongen heeft een Joytech 32 memorycard voor zijn GameCube (third party ding dus). Laatst toen hij RE4 begon te spelen zij hij dat de memorycard corrupt was, en ook als je in het menu kijkt zegt hij dat je je memorycard moet formateren. Hij heeft er niks idioots mee gedaan ofzo. Ligt het aan de 3rd party shit? Of ergens anders aan? En als dat zo is… is er een mogelijkheid dat hij zijn data toch nog kan bewaren op een of andere manier.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren