1. Metal Gear AC!D of Ridge Racer??

Re: Metal Gear AC!D of Ridge Racer??

Het is een card game, klaar. Als je daar niets aan vind moet je het niet kopen. Het is wel een vet spel en leuk om te doen als je ervan houd. Dat het geen Metal Gear Solid is doet niks af aan het spel. De graphics zijn goed, de moeilijkheidsgraad maakt het lang houdbaar en als tactisch spel is het geweldig.

Ridge Racer is leuk, maar voor een echt uitgebreide racer (met custom soundtrack) zou ik voor DTM Race Driver 2 gaan.
 • Het is een card game, klaar. Als je daar niets aan vind moet je het niet kopen. Het is wel een vet spel en leuk om te doen als je ervan houd. Dat het geen Metal Gear Solid is doet niks af aan het spel. De graphics zijn goed, de moeilijkheidsgraad maakt het lang houdbaar en als tactisch spel is het geweldig.

  Ridge Racer is leuk, maar voor een echt uitgebreide racer (met custom soundtrack) zou ik voor DTM Race Driver 2 gaan.
 • Ridge Racers. Metal Gear Ac!d is geen bal aan.

  Heb ze allebei en MGA is het geld absoluut niet waard..
 • Ridge Racers, MGA is mijn type spel niet, en een deck samenstellen van kaarten o_0 Het is geen TCG ofzo…
  Ridge Racers dus :)
 • ikzelf geen van 2. ik wacht op gt, most wanted en burnout. Als ik dan toch een keuze moet maken zou het ridge racer worden, ik houd niet zo van metal gear. Houd meer van de pak en speel spellen.

  Greetz
 • metal gear acid is erg leuk. ben je iemand met veel geduld en hoe je ervan om een beetje na te denken? of ben je iemand die van strategy spellen houdt? ga voor metal gear. Ridge racer is een van de mooiste psp games (mijn mening) het raced erg lekker allemaal maar heeft naar mij mening niet zoveel diepgang als bijvoorbeeld need for speed underground.
 • Je zou toch van Sony afstappen? Naab ;}
 • Ik ga morgen de PSP aanschaffen en zit heel erg te twijfelen of ik Metal Gear AC!D of Ridge Racer ga kopen. Kunnen diegene die deze 2 games heeft gespeeld mij hun ervaringen met die games vertelle????

  Ik nijg zelf meer naar Ridge Racers…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren