1. Microsoft Vista

Re: Microsoft Vista

USSJ, woon je niet meer in G-Unot? :P
 • USSJ, woon je niet meer in G-Unot? :P
 • Jezus zeg, ik heb net een nieuwe PC gekocht met Windows XP erop, kan ik over een paar maanden voor 200 euro weer een nieuw systeem erop zettten :S
  Waarom upgraden? Is alleen maar kut voor de PC want die is gemaakt voor XP en dan ga je er een andere Windows versie er op zetten.
 • Vista betekent iets in de trend van "ziet er mooi uit", ik ben benieuwd…
 • Jezus zeg, ik heb net een nieuwe PC gekocht met Windows XP erop, kan ik over een paar maanden voor 200 euro weer een nieuw systeem erop zettten :S
 • Leuk…

  Ach, Windows XP gaat ook alweer een paar jaar mee. Longhorn schijnt een gamer's platform te gaan worden, dus misschien word het ook nog wat.
 • Nieuwe Windows-versie heet 'Vista'
  Microsoft brengt volgend jaar de opvolger van besturingssysteem Windows XP uit. Hij gaat 'Windows Vista' heten.
  Beta-versie in augustus
  'Vista' stond tot nu toe bekend onder de codenaam 'Longhorn'. Van Windows Vista wordt op 3 augustus een beta-versie uitgebracht, zodat gebruikers het nieuwe besturingssysteem thuis kunnen uitproberen. Wereldwijd draait op negen van de tien computers Windows als besturingssysteem.

  Vijf jaar na XP
  De definitieve versie ligt medio 2006 in de winkels. Dat is vijf jaar na de introductie van Windows XP. Die periode is de langste die ooit tussen twee Windows-versies heeft gezeten. Dat kwam mede omdat veel programmeurs moesten worden ingezet om XP beter te beschermen tegen virussen.

  'Veel verbeteringen'
  Uiteraard bevat Vista ('Uitzicht') volgens Microsoft veel verbeteringen vergeleken met XP. Het duurt minder lang om de computer en de software op te starten, op het gebied van betrouwbaarheid en beveiliging is vooruitgang geboekt en Vista ziet er 'heel anders' uit.

  Slogan
  De Engelstalige slogan voor Vista wordt: "Clear, Confident, Connected: Bringing clarity to your world".
  Bron :www.rtlniews.nl

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren