1. Mindjack (Square Enix)

Re: Mindjack (Square Enix)

You'll be sucked.

De NMH port van FeelPlus is ook heel erg slecht, maar het is dat de game zelf erg leuk is.
 • You'll be sucked.

  De NMH port van FeelPlus is ook heel erg slecht, maar het is dat de game zelf erg leuk is.
 • Heb m effe 3 uurtjes gespeeld en dit kan gewoon echt niet. Ik heb zelden een game gezien waarin het verhaal zo schaamteloos ondergeschikt is. Om elke hoek staat er wel weer een heel squadron op je te wachten, om een mannetje en een vrouwtje in te rekenen. Ja letterlijk om elke hoek staat er weer een heel squadron op je te wachten. In een Painkiller of een WW2 squad-based game is dat tof, maar in zo'n solo-game is plaatsvervangende schaamte meer op z'n plek.

  Volgens mij heb je 'm binnen een paar uur uitgespeeld en daarvoor krijg je neppe GoW-gameplay met zeer lame RPG-elementen en multiplayer waar niemand op zit te wachten. Oja, je kunt unarmed civilians mindjacken en vervolgens speel je met zo'n civilian die plotseling een dikke SMG in z'n handen heeft..? Wat is dit voor spel?

  Wat bezielt Square Enix om te denken dat iemand hierop zit te wachten. Wat is de doelgroep hiervan? Ze zijn echt het Japanse EA geworden.

  Slecht spelen vind ik 'm niet eens, zelfs redelijk vermakelijk (zeer makkelijke trophies) maar ik moet niet denken dat ik hier 60 euro voor neergepleurd had.

  Ps. http://www.youtube.com/watch?v=aKBox5bbGho Vanaf 1:25 :')

  Oja, nog zoiets leuks, je teammaat pakt geen nieuwe wapens op, dat zijn ze vergeten te coden ofzo, die blijft gewoon met een waardeloos pistooltje rondlopen. Telkens al switch je naar die moet je eerst een nieuw wapen pakken. Rollen en coveren is op dezelfde knop en dat coveren is nogal sensitive. Wapen pakken en mindjacken is ook zelfde knop, ook leuk als je net toevallig op een wapen staat (dan moet hij eerst bukken en dat wapen pakken). Granaten moeten op 1 cm van een enemy liggen willen ze schade doen. Je kan de game niet pauzeren.

  Waardeloos.
 • "Shocken" doet het zeker.
  FeelPlus mag van mij vertrekken, Ninety-Nine Night II was ook al crap (love you guy's)

 • "Shocken" doet het zeker.
  FeelPlus mag van mij vertrekken, Ninety-Nine Night II was ook al crap (love you guy's)
 • Famitsu:
  Mindjack (PS3/Xbox 360, Square Enix): 7 / 7 / 6 / 6 - (26/40)
 • Ik heb wel een zwak voor dit soort games. Met FM Evolved heb ik ook plezier gehad. Maar dan moeten ze wel uit de budgetbak komen.
 • Dural, je had gelijk :P
 • 4.0 Presentation
  The story makes little sense, the dialogue is awful, the menus are ugly, you can't pause the game.
  6.0 Graphics
  Extremely generic characters and environments. Lighting and particle effects are basic, animation is stilted.
  3.0 Sound
  Monotone music and a level of voice acting not heard since the PSone at its absolute worst.
  4.0 Gameplay
  Enemies are bullet sponges, cover system is broken, boss fights are illogical. The multiplayer idea is interesting, but is sadly wasted here.
  5.0 Lasting Appeal
  Play it on your own and you'll beat it in a weekend, online the campaign will last a little longer, but either way you won't return to it once it's over.
  4.0
  OVERALL Bad
  (out of 10)
 • Project Nerkas heet Mindjack en is van Feelplus. Komt in Januari uit. Ik verwacht er niet veel van, maar de opzet klinkt wel een beetje als Demon's Souls.
 • Ik zal niet te snel oordelen, ik kan alleen maar zeggen dat ik in eerste instantie alles behalve geshockeerd ben….
 • Nou nou, toch niet altijd zo negatief zijn :P Ziet er wel Alpha Protocol ish uit! Meer kan je er nog niet uit afleiden :P
 • Is dit de Square Enix game van een Westerse dev die zou gaan 'shocken'?

  1UP member gamerfan85 was walking around the LA Staples center where the NBA Finals are going on – right next to where E3 will be held a week from now – and took video of a new game being shown on the large screens outside. Anyway, the trailer shows the word "Nerkas" at the end of it, and Destructoid checked the internet registry and found that Square-Enix owns the rights to the domain www.nerkas.com (nothing's there yet). Whether this is the name of the game or just a name of something in the game is unclear, but we'll certainly hear more about this one from Square-Enix at E3.

  Video: http://www.youtube.com/watch?v=c9jo4yZ2t_I

  Wat is het, MMO, TPS? Wand game? Het ziet er in ieder geval wel crap uit.

  Nerkas heet Mindjack

  Nieuws | 22 november 2010 - MindJack van FeelPlus, bekend van Ninety-Nine Nights II, verschijnt op 21 januari. Dit heeft uitgever Square Enix laten weten via een trailer. Daarin is te zien dat de game volgend jaar in de winkels verschijnt.

  In Mindjack ben je als speler een digitale entiteit die de controle over mensen (en sommige voertuigen) kan nemen door ze te ‘hacken’. Personages hebben allemaal andere vaardigheden en iedereen is een potentieel slachtoffer. In de singleplayermodus doorloop je verschillende levels, die afgesloten worden met een eindbaas. De singleplayermodus is tegelijkertijd ook een multiplayermodus, want andere spelers kunnen zich mengen in jouw strijd. Wanneer je verbinding met het internet hebt, kunnen spelers van over de hele wereld ervoor kiezen jou te helpen om de vijand te verslaan, of juist jouw vijand worden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren