1. Mirror's Edge 2

Re: Mirror's Edge 2

ME was echt een über toffe ervaring! Alleen het verhaal was erg minimaal; het had wel potentie, maar ze konden er zoooo veel meer diepgang in brengen. Ook mocht de speelduur van mij een stuk langer, en zoals Mark al zegt: de replayvalue ontbrak aan deel 1. Oh, en de speedruns… haal die alsjeblieft ook uit deel 2, of rek die timer tenminste een beetje, want de Platinum Trophy is imo zo echt niet te doen :P

Als DICE luistert naar al deze dingen, en ze daadwerkelijk ook aanpakt, dan wordt deeltje 2 een (wss weer onderschatte) topper van formaat! :D
 • ME was echt een über toffe ervaring! Alleen het verhaal was erg minimaal; het had wel potentie, maar ze konden er zoooo veel meer diepgang in brengen. Ook mocht de speelduur van mij een stuk langer, en zoals Mark al zegt: de replayvalue ontbrak aan deel 1. Oh, en de speedruns… haal die alsjeblieft ook uit deel 2, of rek die timer tenminste een beetje, want de Platinum Trophy is imo zo echt niet te doen :P

  Als DICE luistert naar al deze dingen, en ze daadwerkelijk ook aanpakt, dan wordt deeltje 2 een (wss weer onderschatte) topper van formaat! :D
 • Erg tof, als ze trouw blijven aan de prachtige setting en innovatieve gameplay dan wordt het vast een topper.

  Toch zijn er genoeg kleine verbeterpuntjes zoals een wat langere storymode, misschien een (offline) multiplayer en wellicht iets meer keuze mogelijkheden qua route (eventueel ook iets meer free roaming ipv linair verhaal). Het moet geen ME1.5 worden.
 • Nog geen minuut nadat ik ME had uitgespeeld lag ie alweer in de kast om er vervolgens nooit meer uit te komen.. :P Mag ook wel wat meer replay waarde in deel 2 komen :)
 • deel 1 was best goed.. maar na 2 weken had ik het wel weer gezien!
 • Mijn grootste probleem was met stukken dat je echt ergens naar toe sprong maar de game dat niet goed detecteerde en je weer naar beneden stortte, terwijl ik toch echt goed sprong.
 • DICE is sowiezo niet goed in verhalen (zie Bad Company ook) en ze moeten de game minder frustrerent maken.
 • Mirrors was het leukst als er geen combat was, of als het aantal vijanden in beeld dan tenminste beperkt bleef tot 1.
 • Deel 2 moet gewoon volledig gunloos voor de speler worden!
 • Twee andere cv's leiden ons dan weer naar Mirror's Edge 2. Deze game duikt wel vaker op maar desondanks hebben we nog nooit een officiële bevestiging gekregen van Electronic Arts of DICE. Vorige maand kregen we nog te horen dat Mirror's Edge 2 op de volgende generatie consoles zou verschijnen en gebruik maakt van Kinect. Misschien dat we de game ook wel op de Wii U mogen verwachten, dan zou het spel eind dit jaar nog kunnen verschijnen.

  Bron: http://www.xgn.nl/360/nieuws/36854/dice ... company-3/
 • Gibeau heeft alleen gezegd dat er nog altijd wordt gekeken wordt naar wat ze nu precies van plan zijn met Mirror's Edge, omdat ze het een mooi product vonden. En tevens geeft hij min of meer aan dat de reden dat Frostbite 2.0 gebruikt zal gaan worden omdat die engine door Dice zelf is ontwikkeld, en Dice ook Mirror's Edge heeft gemaakt.

  maar tja, dat is gamekings nou eenmaal, gewoon niet nagaan wat er precies gezegd word.
 • Voor mij is dit zeker een van de leukste ip's deze generatie, laat maar komen dus!
 • Mirror's Edge met Frostbyte 2.0?! <3 !!!
 • Mirror's Edge!!!! _O_
  Samen met Darksiders, Bayonetta en Dead Space (ja sorry mensen, ik val in herhaling… :lol: ) de leukste nieuwe IP deze generatie!! :7
 • Beyond Good & Evil 2, Mirror's Egde 2…. Allemaal urban gaming legends volgens mij. Ze komen, ze komen, maar het duurt en duurt. En we weten nog steeds niks. It better be worth it, want ik zit nog altijd met smart te wachten.
 • Damn….Twee jaar geleden al aangekondigd ?!


  [E3 2011] ‘Mirrors Edge 2 komt eraan’

  Twitter is soms toch heel erg handig. Zo zijn wij nu te weten gekomen dat Mirrors Edge 2 eraan komt. In een Tweet van EA werd gezegd dat ‘Mirrors Edge en de Frostbyte 2.0 engine zeker samenkomen. Klimmen en klauteren op gebouwen met een prachtige engine? Wij zitten er klaar voor!


  @geoffkeighley states “Mirrors Edge 2 + Frostbyte”. EA Pres. Frank Gibeau: “You’ll see that combination I’m sure”. Hope springs eternal.

  Bron: Gamekings
 • Ja precies, je moet gewoon kunnen afschudden door alle kanten op te mogen gaan. Dan misschien een afschud systeem als in GTA 4? Dat je buiten een bepaald gebied waarin de politie achter je aan zit moet komen. Daarvoor heb je dus wel een compleet open gebied nodig..
 • Nice, zo'n titel. Ik denk dat ze er nu wel een MP in gaan doen hoor, dat kan bijna niet anders. :)
 • Mirror's Edge viel mij ook behoorlijk tegen, maar het was geen slechte game, ik zou het een 8 ofzo geven.

  Ik ergerde me dood aan twee dingen:

  - overdosis aan vijanden, haal die er gewoon uit en zorg op een andere manier dat je toch onder druk staat ofzo
  - als je net op gang bent dat je dan op eens weer op een plek komt waar je eerst moet zoeken naar de uitgang/uitweg

  Hierdoor werd de snelheid er gewoon flink uitgehaald, terwijl het me juist zo vet lijkt om gewoon met hoge snelheid over die daken te rennen, maar dat kwam te weinig voor. En daarnaast was er gewoon te weinig vrijheid, het grootste gedeelte was er gewoon maar 1 manier om verder te gaan. Het zou veel beter zijn als je begint en dat je dan iemand moet afschudden en gewoon overal heen kan waar je maar wilt (bijvoorbeeld).
 • Ik heb ook nooit met een gun geschoten in die game. Maar ik speelde het op Hard en soms was de verleiding wel groot, want de window om te counteren/disarmen was op Hard heel erg klein en failure was een zekere restart.

  De game had verder een lekker sfeertje, goede sound en het verhaal was ontzettend standaard. Ging het niet om een simpele framed murder?

  Deel 2 moet een verbeterde combat engine krijgen. QTE's als een soort laatste kans om te overleven, of om bijvoorbeeld 2 vijanden in een keer uit te schakelen waren misschien goed geweest. Langere speelduur, meer afwisseling (misschien scenes met een hang glider of freefall) en stealth elementen.
 • Nog geen minuut nadat ik ME had uitgespeeld lag ie alweer in de kast om er vervolgens nooit meer uit te komen.. <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" /> Mag ook wel wat meer replay waarde in deel 2 komen <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Speel hem eerst maar eens uit <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  In principe zat er wel een behoorlijke replay waarde in de game, maar dan moet je er wel van houden om tijdrecords te verbreken.. anders is het inderdaad een niet zo lange ervaring.

  Ik heb hem uitgespeeld.. staat er toch :P Heb btw nog nooit een keer met een gun geschoten in ME :'D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren