1. mogelijke voorkant van revolution

Re: mogelijke voorkant van revolution

lijkt wel een cd speler
 • lijkt wel een cd speler
 • evenso, het is en blijft lelijk..
 • Tsja de meest kansloze figuren op heel IGF zijn nog steeds de Nintendo-fanboys, die zo fanatiek lijken dat ze niets anders hebben in hun leven dan Nintendo.

  Ik hoop niet dat RSP tot diezelfde categorie gaat behoren, zijn posts van de laatste maand zijn vrij matig. Ik ben beter van je gewend RSP.

  Dit design is niet lelijk, maar alles behalve revolutionair of zelfs anders. Virj standaard, en daarom niets voor Nintendo, ik geloof er niets van dat dit het wordt. Van de huidige generatie vind ik geen enkele console mooi, tenzij je de Dreamcast nog tot deze generatie rekent.
  X360 steekt er qua design VER bovenuit. Slank & strak, past goed bij mijn design spul van Apple.

  Nog ff terugkomen op de evt. specs:
  four 2.5Ghz IBM G5 Custom cores, with 128KB of level 1 cache and a 512KB shared level 2 cache, while the graphics will be powered by a dual core ATI RN520 chipset, with 1MB of on-board eDRAM for the frame buffer.
  Dit zou mooi zijn, het is vergelijkbaar met X360. Revo zou dan 4 processor cores hebben ipv 3, met een lagere kloksnelheid, dus 4x 2.5 GHZ ipv 3x 3.2GHZ.

  Revo 1 heeft level 1 cache, X360 niet. Level 1 is nuttiger dan level 2 cache, X360 heeft 2x zo veel level 2 cache.

  Graphics processor (GPU) is moeilijk te vergelijken, Revo zou een GPU hebben met 2 cores, dat heeft X360 niet. Maar de GPU van X360 is sowieso wel state of the art, die technologie zal pas eind 2006 voor PC's beschikbaar zijn. X360 heeft wel 10MB embedded DRAM voor zijn GPU, Revo 1MB.

  Het lijkt aardig vergelijkbaar, maar als ik denk dat de X360 makkelijk zal zijn om voor te programmeren dankzij XNA, dat heeft MS verdomd handig gezien, het is een bitch om games te ontwikkelen voor systemen met meerdere processoren of meerdere processor cores. Als de specs kloppen wordt de Revo een developer onvriendelijk systeem (niet alleen de CPU, maar ook de GPU heeft meerdere cores) tenzij Ninty met een slimme oplossing komt.
 • Al dat design, flikker toch op zeg. Ik ben misschien van de oude slag, maar mijn console moet een console zijn en geen stuk interieur.
 • Al dat design, flikker toch op zeg. Ik ben misschien van de oude slag, maar mijn console moet een console zijn en geen stuk interieur.
 • Die specs van NuclearGoat zijn leuk maar ik zal nog even mijn kwoot herhalen:

  "He ik hoorde iemand zeggen dat Nintendo voor het DVD format gaat kiezen. Maar lopen ze dan alsnog niet een beetje achter, daar Sony het nu al over Blu-Ray heeft?"
 • Beledigd? Niet nodig. Ik heb het niet over de normale Nintendo fans, waaronder ik ook mezelf reken, het enige bedrijf van de 3 consolemakers dat ik een warm hart toe draag is Nintendo. Al is deze generatie de GC niet mijn favoriete console, ik heb net wat meer plezier gehad van mijn zwarte koelkast.

  Ik heb het specifiek over de fanboys, en van dat verachtelijke soort zijn de Nintendo aanhangers het best vertegenwoordigd en het meest irritant aanwezig. PS2 fanboys zijn mainstream mannetjes die geen idee hebben waar ze over lullen, Nintendo fans zijn veel beter geinformeerd en daardoor stukken irritanter.
  Het zijn over het algemeen de Nintendo fanboys die het nodig vinden om de X360 bij voorbaat al af te zeiken, om negatieve propaganda te spuien op basis van bijvoorbeeld wat zeer vroeg beeldmateriaal.
  Verder zijn het weer vooral de Nintendo fanboys die 'm "lelijk" zeggen te vinden. Terwijl elke drol neem ik aan ziet dat de X360 qua design behoorlijk superieur is aan alles wat er deze generatie op de markt is gekomen.

  Wat dat laatste stukje betreft heb je gelijk. Als die specs dan kloppen betekent dat
  1. Dat de Revo qua hardware niet of nauwelijks onder doet voor de X360, dat is goed
  2. Dat de Revo een enorme bitch wordt om voor te programmeren, dat is niet goed. Multicore technologie zit in alle 3 de consoles echter, het zal dus relatief makkelijk zijn om van de 1 naar de ander te porten neem ik aan. En developers zullen er de komende jaren aardig aan wennen.

  1 en 2 opgeteld zou betekenen dat de eerste games voor de Revo niet zo mooi zullen zijn als de firstgen X360 games, dat developers er jaren over zullen doen om het maximale uit de Revo te halen net als dat nu het geval is voor de PS2.

  Maar goed, eerlijk gezegd geloof ik niet dat die specs en vooral dat design echt zijn, Nintendo zal er echt wel wat bijzonders van maken lijkt me, ze willen een console maken die anders is, als ie er dan hetzelfde uitziet breng je dat niet goed over.
 • Tsja de meest kansloze figuren op heel IGF zijn nog steeds de Nintendo-fanboys, die zo fanatiek lijken dat ze niets anders hebben in hun leven dan Nintendo.
  Ik voel me enigszins beledigd.. alsof iedere gamer die nintendo games leuk als een schaap loopt te zeggen bij alles wat met nintendo te maken heeft dat nintendo heilig is of zo.

  Maar goed, design = tegenover gestelde van nintendo.. vind ik, zoiets komt echt niet..

  En die specs, althans hoe "moeilijk" het zal worden voor ontwikkelaars om te ontwikkelen voor de revolution.. ik denk dat nintendo niet met dergelijke systemen als xga enzo zal komen zoals microsoft. Nintendo maakt het, voor zover ik weet (?), het eigenlijk nooit makkelijker voor de ontwikkelaar om te ontwikkelen voor hun systeem, dus ik neem aan dat dit nu weer zo zal zijn.
 • Op papier zou het moeilijk zijn om ervoor te ontwikkelen ja, maar je kunt niet zomaar blind en uitgaande van de specs je conclusies trekken. Hoe moeilijk het is om voor het systeem een game te ontwikkelen, of hoe lang het duurt en hoeveel dat uiteindelijk gaat kosten, hangt natuurlijk van meerdere dingen af.
  Als die specs kloppen wordt het heel moeilijk om voor de Revolution te ontwikkelen tenzij Nintendo een creatieve oplossing heeft in de trant van het XNA van MS. Als het moeilijker is om voor te ontwikkelen kost het meer tijd en meer geld want tijd=geld.

  Punt.

  Ik denk overigens niet dat de specs en het uiterlijk kloppen, als dit de echte looks zijn kunnen al die fanboys die de X360 afkraakten op zijn design hun drol HEEL snel intrekken :D
 • Er is ook nog nooit gezegd dat het uiterlijke ontwerp van de Revo revolutionair zou zijn.
 • om ff weer terug te gaan op dit ontwerp.. het is misschien wel strak, maar heel saai. Het heeft niets, gewoon wat het nodig heeft, verder niet… geen leuk design, maar een saai design, aldus, uji…
 • @ nucleargoat

  Op papier zou het moeilijk zijn om ervoor te ontwikkelen ja, maar je kunt niet zomaar blind en uitgaande van de specs je conclusies trekken. Hoe moeilijk het is om voor het systeem een game te ontwikkelen, of hoe lang het duurt en hoeveel dat uiteindelijk gaat kosten, hangt natuurlijk van meerdere dingen af.
 • nou, er zijn zo'n 7 mensen die met de (inderdaad) slappe smoes komen dat de revolutie anders gejat wordt. De rest van de mensen valt jou aan, en dat is ook wel te verwachtten met dat constante geprovoceer van je (Mortal Marcel). Ikzelf weet wel beter, maar sommige mensen gaan daar nog op in ook.

  Ja want blijkbaar is alles wat niet positief is een provocatie.
 • wow, dat ontwerp rockt
 • nou, er zijn zo'n 7 mensen die met de (inderdaad) slappe smoes komen dat de revolutie anders gejat wordt. De rest van de mensen valt jou aan, en dat is ook wel te verwachtten met dat constante geprovoceer van je (Mortal Marcel). Ikzelf weet wel beter, maar sommige mensen gaan daar nog op in ook.
 • http://www.insidegamer.nl/content.php?id=5879

  Kijk al die nintendo fans gelijk beginnen te flippen dan..:/
 • geef maar even een link dan
 • Jij haalt er dus echt meningen van een zeeeer beperkt aantal personen uit,die personen heb je aan alle kanten.

  Tja als dat 9 van de 10 keer is wat ik lees, wat moet je dan denken?

  Kom op zeg, 9 van de 10, dat is echt zwaar overdreven.

  Nee serieus je moet maar eens voor de gein het bericht lezen over dat de REV niet op de E3 zou komen, dan vooral letten op de Nintendo Fanboy kant.
 • Jij haalt er dus echt meningen van een zeeeer beperkt aantal personen uit,die personen heb je aan alle kanten.

  Tja als dat 9 van de 10 keer is wat ik lees, wat moet je dan denken?

  Kom op zeg, 9 van de 10, dat is echt zwaar overdreven.
 • Ik snap niet dat de meeste mensen de afbeelding van deze mogelijke console ''lelijk'' vinden.

  Vinden jullie de Apple Mac Mini dan ook niet mooi ?? !! ? !

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren