1. Monitor vraagje

Re: Monitor vraagje

*Jaloezie*

Gief 32" tv!
 • *Jaloezie*

  Gief 32" tv!
 • Haha, nice! Geen probleem! ;)
 • Yes geweldig! Ik heb de punten even doorgenomen, heb ook de blur en jutter aangepast en nu ziet het er meteen goed uit :D Thanks voor de hulp!
 • Misschien help dit wel:

  Zwartcorrectie: Uit
  Adv. contrastoptimalisatie: uit
  Live Colour: uit
  Helder wit: uit
  Lichtdimmer: uit

  Ik weet niet of je deze functies ook op je TV heb.

  En probeer daarbij je beeld op warme kleuren te zetten, volgens mij is dat het grote verschil waarbij je beeld niet meer wazig word!
 • Bij mij staat de scherpte op minimaal en daarbij heb ik geen wazig beeld!
 • Thanks voor het reageren, ik heb al gekeken naar instellingen voor bijvoorbeeld de scherpte en heb die aangepast. Maar ik krijg het niet echt perfect afgesteld, het zou dus wel gewoon moeten kunnen met de instellingen?
 • Ik heb mijn PC zelf ook op een Sony 32"inch Full HD scherm aangesloten maar kijk goed naar de instellingen van je TV want, daar zal het waarschijnlijk aan liggen!

  Probeer je TV eens op "spel" te zetten of heb je profielen / scene's op je TV waarmee je kunt switchen van muziek naar bioscoop of van foto's naar dynamisch. (voorbeeld)
 • Goeiemogguh!

  ik heb even een kleine vraag over het gebruik van mijn monitor/tv.
  Sinds gister heb ik een 32" tv aangesloten op mijn pc om hier op te gaan werken, deze heb ik met een HDMI kabel aan mijn pc gekoppeld.

  Maar nu heb ik een klein probleempje, de tv is full HD en de resolutie heb ik op 1920 x 1080 gezet, alleen de tekst is heel wazig op het beeld! Het ziet er best wel lelijk uit en aangezien ik veel gebruik maak van programma's als InDesign, Photoshop en Illustrator heb ik een redelijk scherp beeld nodig!

  Mijn videokaart is een ATI Radeon HD 4800 Series
  TV: LG 32LD550 LCD tv

  Kan het zo zijn dat de tekst wazig word doordat de pixels uitgerekt worden omdat het een 32" scherm is of ligt het ergens anders aan? Ik hoor graag een oplossing, mocht die er zijn!


  Thanks.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren