1. MotoGP 3

Re: MotoGP 3

Kolere man, er komt nog genoeg aan hoor..
- Fahrenheit.
- The suffering 2.
- Brothers in arms 2.
- Full spectrum warrior 2.
- Far cry.
 • Kolere man, er komt nog genoeg aan hoor..
  - Fahrenheit.
  - The suffering 2.
  - Brothers in arms 2.
  - Full spectrum warrior 2.
  - Far cry.
 • hmm dat is behoorlijk genaaid van die zaak,

  motoGP lijt mij ook wel lachuh maar ik weet niet of ik hem ga kopen.
 • Ik heb MotoGP3 gisteren ff gehaald. Wat oude spellen ingeruild. Ik was met die oudere spellen al eerder naar de winkel geweest, maar 2 ervan wilden ze niet terugnemen omdat er te veel krasjes op zaten (je zag alleen lichte krasjes langs de rand als je de DVD in het zonlicht of onder een TL-buis hield, dus werd ik flink genaaid). Voor de rest van de spellen kreeg ik te weinig geld terug. Heb ik gisteren m'n vriendin maar ff naar binnen laten gaan terwijl ik naar een andere winkel ging. Bij haar namen ze alle spellen terug en voor nog veel meer geld ook… Volgende keer stuur ik weer m'n vriendin er op af.


  MotoGP 3 is trouwens erg vet. Deel 2 was al erg sterk en deel doet daar een schepje bovenop.
 • Ik vind het niet echt een grote vooruitgang op de vorige delen.

  Het straatracen trekt mij niet zo, maar het is een leuke extra.

  Binnenkort post ik wel wat impressies, want ik heb alleen nog maar MP tegen mijn broertje gedaan.

  Ik hoop dat er wat meer mensen op Xbox Live dit spel gaan spelen, want bij MotoGP 2 bleven alleen de hardcore mensen over, die waren toch iets te goed voor mij <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" /> (op 4 wielen ben ik niet te verslaan trouwens <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />)

  Op 4 wielen te goed? Potje PGR2? :)
 • Ik vind het niet echt een grote vooruitgang op de vorige delen.

  Het straatracen trekt mij niet zo, maar het is een leuke extra.

  Binnenkort post ik wel wat impressies, want ik heb alleen nog maar MP tegen mijn broertje gedaan.

  Ik hoop dat er wat meer mensen op Xbox Live dit spel gaan spelen, want bij MotoGP 2 bleven alleen de hardcore mensen over, die waren toch iets te goed voor mij :) (op 4 wielen ben ik niet te verslaan trouwens :P)
 • Wie heeft hem, wie gaat hem kopen en hoe is hij?

  Het Xbox-forum is de laatste tijd nogal dood en zo langzamerhand begint m'n eigen Xbox stof te verzamelen. Ik heb het idee dat iedereen aan het sparen is voor de 360. Dat neemt natuurlijk niet weg dat er nog een paar lekkere spellen uitkomen voor de 'oude' Xbox. Ik zit nu echter te twijfelen tussen 2 spellen die het de moeite waard maken om de controller weer ter hand te nemen. De eerste is Rainbow Six: Lockdown. De andere is MotoGP 3.

  Dit topic gaat dus ff over die laatste. MotoGP2 kocht ik meteen bij de launch. Ik heb de singleplayer destijds helemaal grijs gespeeld. Helaas had ik nog geen Live en ging het na verloop van tijd toch wat vervelen. Nu ziet MotoGP 3 er weer net wat lekkerder uit, zitten er stratencircuits in en is het mogelijk om in meerdere raceklassen te racen. Wellicht de moeite waard om met 500cc onder m'n kont het asfalt weer onveilig te maken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren