1. MP asks government to ban new Rockstar title

Re: MP asks government to ban new Rockstar title

Bully lijkt me dan wel zo'n titel, aangezien toch veel kinderen het spelen en een rijke fantasie hebben, en toch elke dag naar school gaan. Maar GTA vind ik dan te ver gaan, maar bij Bully snap ik het ook wel een beetje..
idd
 • Bully lijkt me dan wel zo'n titel, aangezien toch veel kinderen het spelen en een rijke fantasie hebben, en toch elke dag naar school gaan. Maar GTA vind ik dan te ver gaan, maar bij Bully snap ik het ook wel een beetje..
  idd
 • Bully, ookal weet ik niet alles van de game (eerste keer is dit dat ik ervan hoor), lijkt me ook een game waar de setting tussen kinderen is. Nou vechtende kinderen geeft mij ook een fout gevoel; tuurlijk, het is een game, maar een game waar kinderen vechten, en een game waar volwassenen het tegenelkaar opnemen is toch net iets anders (ook als je een fighting game hebt, en iets á la Manhunt, maar dan met kindertjes en pesten..ook wat anders)…

  En (ookal ben ik geen groot voorstander van deze theorie) kinderen zullen dit sneller overnemen dan als je met een shotgun mensen in een ghetto zit al te knallen (en iedereen is al volwassen). Dus als het verboden zou worden, vind ik het niet zo erg.
 • Hmmm tja. Dit is wel een thema waarbij ik zo mijn twijfels heb. GTA is niet iets wat verboden moet worden; dat is iets waar we het vaak genoeg over hebben gehad en waarover iedereen het wel eens is. Manhunt kan imo nog net ermee door, maar het thema in Bully is toch een zeer gevoelig onderwerp voor sommigen, en voor kinderen ligt dit thema ook veel te dicht bij de dagelijkse gang van zaken. Het ligt dus niet zozeer aan het geweld in die game, maar juist aan het thema en de setting.

  Nee, ik zou het echt niet erg vinden als deze game wordt verboden.
 • ja… kinderen onder de 12 jaar doen dit nog na…

  Ik kan de tijd nog herinneren dat we kamehameha's op elkaar afvuurden :P
 • Ja noem het maar Violent Kids. ;)
 • Hierdoor is ie ook uitgesteld.
  Het leek mij juist wel een leuk spel.
  Kunnen kinderen zich juist afreageren in het spel in plaats van in real life.
 • Bully lijkt me dan wel zo'n titel, aangezien toch veel kinderen het spelen en een rijke fantasie hebben, en toch elke dag naar school gaan. Maar GTA vind ik dan te ver gaan, maar bij Bully snap ik het ook wel een beetje..
 • Tsja ik snap het wel een beetje. Kinderen doen nou eenmaal veel van dit soort shit na. Het lijkt trouwens wel of Rockstar het alleen nog maar kan hebben van expliciet geweld…
 • hier gaan we weer :O

  http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=12597

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren