1. MS wil halo laten verfilmen LOL =P

Re: MS wil halo laten verfilmen LOL =P

Hier is trouwens al een topic over.. Gebruik de zoekfucntie :)
 • Hier is trouwens al een topic over.. Gebruik de zoekfucntie :)
 • Zelda master komt er nu pas achter LOL =P
 • Boeiend, ik wist het ook niet XD

  Lijkt me wel droog om Masterchief te zien, verder komt er een film over DOA met een budget van 28 miljoen 8)
 • Jongen, onder welke steen heb je gelegen?

  Inderdaad. Dit is al.. Pff.. Ziekelijk lang bekend..
 • Jongen, onder welke steen heb je gelegen?
 • Ja je leest het goed.

  Microsoft is in vergaande gesprekken verwikkeld om de Xbox-klassieker Halo te verfilmen. Het bedrijf wil de rechten verzilveren en vraagt onmiddellijk tien miljoen dollar plus vijftien procent van de verwachte inkomsten - een ongebruikelijk hoog bedrag, zelfs voor Hollywood.

  Microsoft heeft Alex Garland ingehuurd om het script te schrijven. Garland was eerder betrokken bij de succesvolle zombiefilm 28 Days Later. Het bedrijf werkt via Creative Artists Agency, dat als vertegenwoordiging optreedt.

  "Microsoft maakt geen films. Daarom hebben we een studiopartner gezocht. Maar we hebben wel de plicht om te zorgen dat de Halo-franchise goed beschermd is en de Halo-fans moeten trots kunnen zijn op het eindproduct", stelt Microsoft-woordvoerder Carlos de Leon tegenover Reuters.

  Volgens de Leon speelde Microsoft als sinds 2001 met het idee een film van Halo maken. Het bedrijf wilde echter een vinger in de pap houden van het creatieve proces. Halo en Halo 2 (dat vorig jaar uitkwam) hebben Microsoft naar schatting 600 miljoen dollar opgeleverd.

  Er zijn andere voorbeelden waarbij spelletjes als basis dienden voor Hollywood-films. Zo is er een serie rond Resident Evil (allemaal geflopt) en heeft Lara Croft in twee Tomb Raider-films opgetreden. De eerste leverde nog 275 miljoen dollar op; deel twee deed het beduidend slechter met 165 miljoen dollar aan inkomsten wereldwijd.

  Microsofts stevige eisen hebben enkele filmstudio's van de onderhandelingstafel weggejaagd. Op dit moment zijn Fox en Universal nog in gesprekken verwikkeld. Wanneer de film gedraaid zal worden, is in dit stadium nog volslagen onbekend.

  Bron NextGaming.nl

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.