1. Multi/co-op player haters

Multi/co-op player haters

Ik ben een echte gamer van 30 jaar en ik game al vanaf dat ik klein ben, ik ben zelf een echte singleplayer gamer en moet ik eerlijk zeggen dat ik multiplayer en co-op gaming gewoon echt niks aan vind, dus nu ben ik benieuwd of er meer mensen zijn en waarom..
En zijn er mensen die juist wel heel graag multiplayer of co-op spelen? En waarom?

Dit lijkt me een leuke en intressante discussie:)
 • Waarschijnlijk ben je dan gewoon niet zo goed
 • @leonkwn
  Dat klopt in sommige games ben ik niet goed genoeg voor multiplayer maar dat heeft niks te maken met dat ik het niet leuk vind, de mening jack o hieronder ben ik het ook wel mee eens..
  Ik vind het ook zonde om zoveel uur in 1 game te steken aangezien ik niet dsgelijks meerdere uren kan gamen, er zijn zoveel mooie games met een mooi verhaal en gameplay, dat ik dat toch veel leuker vind en mij veel meer plezier geeft. Ook kijkt mijn vriendin graag mee en die ziet het als film kijken ook zij vind online gamen niet leuk..
 • Ik neig meer naar singleplayer-games, omdat ik het gewoon fijn vind om zelf in een wereld te zijn. Andere mensen halen me uit de ervaring in games die draaien om het verhaal.

  Als het meer draait om gameplay dan vind ik multiplayer-games best leuk, maar het ligt er echt aan welke. Games waar ik niet goed in ben of je echt een vaste squad voor nodig hebt (zoals veel games tegenwoordig) ben ik sneller zat.
 • @Jack O
  Ik ben het helemaal met je eens
 • Ik speel meestal singleplayergames en mulitplayergames vind ik nog steeds het leukst om samen op de bank te spelen, zoals Mario Kart of Mortal Kombat. Een aantal jaar geleden heb ik redelijk fanatiek Modern Warfare 3 online gespeeld, samen met een aantal vrienden of alleen. Ik heb me daarmee ontzettend goed vermaakt en ik was er destijds best aardig in. Toen ik had ik ook veel meer tijd.

  Tegenwoordig woon ik samen met mijn vriendin en heb ik mede daardoor en omdat ik tegenwoordig veel sport, veel minder tijd om te gamen. De tijd die ik aan gamen besteed steek ik dus vooral in singleplayer. Als ik online multiplayer speel, wil ik er namelijk goed in worden.

  Echter heb ik FIFA 19 wel besteld en ik verwacht dat daar de nodige online uurtjes in gestoken gaan worden, maar dat zal dan ten koste gaan van mijn singleplayer games. Gelukkig heb ik alles uitgespeeld wat ik op dit moment wilde uitspelen.

  Online co-op heb ik weinig ervaring mee, maar dat lijkt me best leuk.
 • Ik ben meer van de multiplayer games. Zo speel ik Overwatch heel veel.
  Ik vind het leuk om met anderen te communiceren, en in een team te spelen.

  Dat is de reden dat multiplayer mijn voorkeur heeft.
 • Voor mij zijn multiplayer games een soort van tikkertje met kogels. Hartstikke leuk maar redelijk repetitief. Vroeger (opa vertelt) nam ik m'n pc onder de arm en haalde we een weekend door op LAN party's.
  Tegenwoordig kan het mij niet meer bekoren. Door mijn leeftijd en medische complicaties ben ik trager geworden. Het taalgebruik en de kleuters die je tegen komt zijn ook een ergernis maak ik denk dat ik te vaak dit soort spelletjes heb gespeeld om het nog leuk te vinden. Over microtransacties en lootboxen zal ik het maar niet hebben.

  Ik speel nu bijna uitsluitend singleplayer games, voor het verhaal en de afwisselende wereld die mij voorgeschoteld wordt. Asynchronous multiplayer vind ik wel leuk, kijken of ik sneller kan zijn dan een andere coureur bijvoorbeeld maar heel veel ambities heb ik daar niet in.

  Er is een tijd dat er bij iedere game een mp onderdeel werd bijgeleverd. Daar ontstond wel een haat voor mp want het is een feit dat een deel van de ontwikkelkosten naar dat onderdeel gaat en dat gaat ten kosten van de singleplayer game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren