1. Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm 2

Re: Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm 2

Die laaste 2 charaters schijnen hidden charaters te zijn en is nog nike bekend wie dat zijn (zovere ik het weet ). Ik heb mijn collector edtion gepre-orderd ^^
 • Die laaste 2 charaters schijnen hidden charaters te zijn en is nog nike bekend wie dat zijn (zovere ik het weet ). Ik heb mijn collector edtion gepre-orderd ^^
 • Na negen uur spelen Chapter 5 voltooid :). Kakuzu en Itachi waren wel even pittigere eindbazen dan die ervoor zeg haha.
 • taka sasuke en killerbee krijg je in dat nieuwe chapter. Dan heb je nog Yondaime en lars
 • Pff al tijd niet meer gespeeld. maar dat komt vooral door mijn tentamens! en straks ligt fable 3 klaar. Ik denk dat deze de kast in gaat…
 • www.consoleshop.nl

  Ik heb jouw ook toegevoegd starscream! Vanmiddag aardig wat potjes gedaan met Remmetje! was erg leuk. Volgens mij ging het win/loss een beetje gelijk op. Pain ftw:D
 • Ok, ieder zijn ding. De MP is ook niet echt iets voor mij. Dan speel ik veel liever SC4, Tekken6 of SSF4 online. Dat zijn games waar skill de bovenhand heeft. De SP is ook leuk na de main story. Er valt nog veel te doen, met name die dolls verzamelen en de ten trails request zijn het leukst. Lekker veel knokken zonder veel gelul. :P
 • Damn iedereen is zo positief over deze game en ik heb hem gewoon nog niet. Gadverdamme heb nog nooit zo lang moeten wachten bij een online bestelling. Dit is dus de laatste keer dat ik bij xboxhome.nl heb besteld.
  Ik hoop dat ik morgen eindelijk een mail krijg en hem dinsdag dan binnen heb.

  Ben de serie na 6mnd pauze ook maar weer gaan kijken en heb daar geen spijt van. Het blijft zo ontzettend vet. Ben atm bij het begin van het gevecht tussen Pain en Naruto. :) Heerlijk de actie, maar ik wil het ook na spelen in de game.


  Trouwens waar begint het verhaal van deze game, bij de start van Shippuden of later/eerder? Hij eindigde bij het gevecht Naruto vs Pain toch?

  Edit: Kan het kloppen dat er gewoon een voorraad probleem is met deze game. Want bij diverse webshop staat nu of geen voorraad of levertijd +- 1 week en langer. Weet iemand hier meer van?
 • Ik vond het verhaal van starscream toch wel het leukste. Hij kijkt geen Naruto maar speelt wel alle Naruto games. De code is voor jou, gefeliciteerd.

  Nogmaals bedankt, stuurde je net ook al een PM.

  Mijn gamertag is ThunderCat NL
  Degene die het wil mag me toevoegen.
  Maar wil eerst voor het verhaal even Adventure mode uitspelen voordat ik online begin.
 • Het is een fighting game dus daar ligt de nadruk op. In de singleplayer hebben ze, naar mijn mening, erg goed een singleplayer avontuur eromheen neergezet maar de basis van de game is vechten.

  De game komt het beste tot zijn recht wanneer je ermee met iemand op de bank speelt of ermee online gaat. Want ondanks de simpel ogende controls moet je echt met een strategie vechten want button bashing helpt je misschien tegen sommige gasten, maar tegen de betere loop je al snel stuk.

  Dat gezegd hebbende, dat waren leuke potten superman222. Je hebt het verdedigingsmechanisme al beter onder de knie dan ik, wat resulteerde in het nauwelijks kunnen uitvoeren van ultimate jutsu's. Wel blijft die awakening van Killer Bee te OP (nog erger dan de awakening van Sage mode Naruto).
 • Online is leuk! het is alleen vechten, maar omdat je ook titels kan unlocken of characters( mits je deze niet via story mode hebt gehaald).
 • Hoe is deze game online? Alleen gevechten, of ook nog dingen unlocken o.i.d.?
 • remmetje kom ff potje splen
 • Als iemand ook wat online potjes wilt spelen, en ik doe geen fifa 11 :) voeg mij maar toe. GT: Remmetje
 • Ik vond het verhaal van starscream toch wel het leukste. Hij kijkt geen Naruto maar speelt wel alle Naruto games. De code is voor jou, gefeliciteerd.
 • je zegt het zelf toch al, je hebt maar 31 van de 37 dolls -_-'

  binnen een uur kan je makkelijk alle dolls halen.
 • je zegt het zelf toch al, je hebt maar 31 van de 37 dolls -_-'
 • Nee, superman moet toch wel in staat zijn om zelf Minato te unlocken.
  Anders moet je je naam veranderen in doorsneeman ;)
 • Pm gestuurd!

  Ik ben trouwens bezig om de secret story te unlocken. Ik heb alle cursed dolls van mij wanted list maar het is nog niet unlocked. Iemand enig idee? ik heb er 31 van de 37
 • De code heeft eindelijk gewerkt. Dit betekent dat ik nog 1 code over heb (is onder voorbehoud want de code heb ik via de telefoon van Gamemania gekregen, als die oelewapper het papier ervan niet heeft weggegooid heeft iemand anders ook dezelfde code gekregen).

  Stuur mij via een PM waarom nu jij deze code verdiend. Heb je geen tijd of weet je veel van Naruto? Een korte toelichting want je hoeft hier natuurlijk niet meer dan 1 minuut aan te besteden. Morgen vroeg in de middag zal ik dan de code toesturen naar degene met het leukste bericht. Succes.
 • Als iemand zin heeft in wat online potjes: SilverJoe NL is mijn gamertag

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren