1. Nascar The Game 2011

Re: Nascar The Game 2011

 • van Gamez:

  Racegame NASCAR 2011 aangekondigd

  Activision heeft officieel bekend gemaakt dat de raceserie NASCAR weer een nieuwe titel krijgt. NASCAR The Game 2011 moet in februari al in de winkels liggen.

  De game, gebaseerd op de gelijknamige race-events, zal worden ontwikkeld door het Britse Eutechnyx en moet februari 2011 verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en de Wii. Spelers kunnen in de game als zichzelf of als een echte NASCAR-racer deelnemen aan de NASCAR Sprint Cup Series Championship.

  Eutechnyx en uitgever Activision beloven "gedetailleerde autoschade en de extreemste botsingen tussen meerdere auto's die ooit in een officiële racegame zaten". De titel bevat 22 bestaande racetracks, pitstop strategieën, een uitgebreide multiplayer voor zestien spelers en een heuse 'interactieve celebration-modus' om overwinningen mee te vieren.

  EA en Activision
  "Het was cruciaal om een frisse blik te werpen op wat deze sport zo populair maakt. We werken nauw samen met NASCAR, de racers, de teams, de tracks en de sponsors om alle details precies goed te krijgen en deze game de afwerking te geven die fans verdienen", zegt de vicepresident van ontwikkelaar Eutechnyx Ed Martin.

  NASCAR The Game 2011 is de eerste NASCAR-titel sinds Activision de franchise overnam, nadat concurrent EA de rechten verloor. De laatste game die verscheen in de serie was NASCAR 09. In 2010 mochten de makers van Gran Turismo 5 de NASCAR-kampioenschappen in hun game verwerken. "De NASCAR videogamefans zijn te lang onderbedeeld geweest en wij gaan ze iets speciaals brengen", volgens Activisions David Oxford.


  ————————————————————————————————————

  Releasedatum: februari 2011
  Ontwikkeld door: Eutechnyx
  Uitgegeven door: Activision
  Genres: Simulatie en Race
  Bevat: Singleplayer en Online (16 spelers)
  Ook voor: PS3 en Wii

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren