1. NBA 2K11 + NBA Elite 11 + NBA Jam

Re: NBA 2K11 + NBA Elite 11 + NBA Jam

Nope, my thoughts exactly.
 • Nope, my thoughts exactly.
 • Dat zijn meer speelmodi dan de oude NBA Jam had.

  Ik zit niet te wachten op een offline career of wat er ook moge ontbreken, bewaar dat maar voor Elite. Gewoon arcade mode en multiplayer, dat is wat telt bij een game als NBA Jam. Zo'n game ga je toch ook niet 20 uur in je uppie spelen of ben ik nou gek?
 • Included in the downloadable version of "NBA Jam" will be three game modes – Play Now, Classic Campaign, and Online (up to four players)

  Tenminste wel online, dat wordt smullen als dat zonder lag loopt. :9
 • @Radiant:
  Voeg +NBA JAM ook even toe. Zeker nu het een bundel gaat worden.
 • Gewoon online een voucher scoren voor nba jam, dat is me ondertussen ook wel duidelijk geworden :lol:

  EA weet volgens mij ook wel dat ze bagger releasen, aangezien ze Jam niet los in de store willen plaatsen.
 • Ik had nog geen idee van de impact er van, maar dat Jezus filmpje die ik eerder in dit topic had gepost is naar verluid de grootste reden achter het cancellen van de game. Die vid heeft op Youtube namelijk zowat een miljoen kijkers.

  NBA Jam wordt waarschijnlijk de volledige game + online play en gaat voor full retail over de toonbank. Lijkt me dat ze Elite 11 kosten willen recupereren :)
 • Eurogamer:

  With the full complement of players, NBA Jam is great fun in short bursts, but it's impossible not to feel that EA has swamped a simple game with extraneous modes desperately to try and justify a retail release. A stripped-down version with just the Classic Campaign and a multiplayer mode would have made for a cracking downloadable release; as it stands, NBA Jam is a very good remake of a classic arcade game that's unfortunately surrounded by a lot of unnecessary fluff.

  7/10
 • Review:

  http://uk.ps3.ign.com/articles/113/1135356p1.html

  Het is wel ironisch; volgens IGN was de game beter af zonder de Wii modes. Om de simpele reden dat NBA Jam gewoon een arcade game is en op zijn best is als arcade game die je voor een tientje uit de Store kon plukken. Voor deze disc vraagt EA dus 50 USD.

  Maar ik wil hem wel hebben en de TE stick er op loslaten.
 • Deze game staat hoog op mijn wanted list en ik zal hem ook zeker kopen dit jaar. Heb net God of War 3 besteld maar als ik daarmee klaar ben ga ik denk ik NBA 2k11 kopen.

  Viel me op bij 'De top 50 van 2010' en met Fifa heb ik het na 10 jaar wel gezien, hopelijk wordt dit mijn nieuwe sportgame.
 • Ben opnieuw begonnen, gaat nu al wat beter :D Was bij de draft wel bij round 2, maar vrij op het begin, uhh, gedraft. Mijn teammate grades beginnen ook beter worden, haal minstens wel een C, regelmatig een C+. Nog wat oefenen en ik zal er geraken :]
 • Blijven oefenen. Ik heb nu een match of 12gespeeld en in men laatste matchen B, A+ en A+ gehaald. Ik verwacht dat ik bijna zal gecalled worden door de NBA.

  Een tip: zet de minuten wat langer, dan heb je meer tijd om hogere grades te halen. Het is ook het gemakkelijkste als je PG of SG bent, je hebt dan heel veel de bal dus scoor je veel en kan je veel assist geven :)
 • 2k11 is inderdaad één van de beste sportgames in jaren. Omdat fifa 11 me niet echt meer kan boeien heb ik deze ook aangeschaft zo'n 2 weken terug. En waarschijnlijk een van de beste aankopen van het jaar!

  @ Babostainer: Het spel is inderdaad moeiljik! Vooral sommige Jordan challenges zijn echt moeilijk.
  En de D-league is gewoon de league onder de NBA <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" /> Als je behoorlijk goed speelt in de D - league kan je een aanbieding krijgen van de NBA. Hoelang dat duurt is volledig afhankeljik van hoe goed je speelt. Ik heb nu al 7matchen gespeeld in de D-league en haal een gemiddelde van B. Persoonlijk vind ik B niet slecht maar volgens mij zal je A's moeten scoren om een invite te krijgen.
  En idd , de soundtrack is zalig. Vooral het liedje dat ze gebruiken voor de openingswedstrijd van de game is gruwelijk.


  En dan zwijg ik nog over dit lied!

  http://www.youtube.com/watch?v=s1taJzaC5Dc

  En daar zit mijn probleem, ik haal altijd teammate scores van C-, op z'n best.. Mijn defense trekt op niets, en aanval is ook nog niet op punt. Maar goed, ik zal er ooit geraken, en dan zal de voldoening des te groter zijn :]
 • Ik heb die jam game net binnen gekregen voor 20 E nieuw. Wel uit singapore, maar gewoon Engels.

  Later vandaag maar eens grondig testen.
  Een serieuze basketgame ga ik wederom niet in huis halen dit jaar.
  Als er al zo'n game gespeeld wordt hier, is het toch multiplayer op de DC met NBA2K2. <3
 • 2k11 is inderdaad één van de beste sportgames in jaren. Omdat fifa 11 me niet echt meer kan boeien heb ik deze ook aangeschaft zo'n 2 weken terug. En waarschijnlijk een van de beste aankopen van het jaar!

  @ Babostainer: Het spel is inderdaad moeiljik! Vooral sommige Jordan challenges zijn echt moeilijk.
  En de D-league is gewoon de league onder de NBA :) Als je behoorlijk goed speelt in de D - league kan je een aanbieding krijgen van de NBA. Hoelang dat duurt is volledig afhankeljik van hoe goed je speelt. Ik heb nu al 7matchen gespeeld in de D-league en haal een gemiddelde van B. Persoonlijk vind ik B niet slecht maar volgens mij zal je A's moeten scoren om een invite te krijgen.
  En idd , de soundtrack is zalig. Vooral het liedje dat ze gebruiken voor de openingswedstrijd van de game is gruwelijk.
  En dan zwijg ik nog over dit lied!

  http://www.youtube.com/watch?v=s1taJzaC5Dc
 • Ik heb 2K11 vandaag gekocht, damm, beste sportgame in jaren _O_ Zit wel in die NBA D- league ofso, echt het laagste wat er is. Game is echt moeilijk!

  Ow, en die soundtrack, goddelijk.
 • Ik vind basketball echt een leuke sport, maar heb nu pas de tijd genomen om mij te verdiepen in de NBA 2K11 demo.

  En wow.

  Het speelt zo goed, je hebt echt het gevoel dat de player doet wij jij zou doen op dat moment. En het ziet er fenomenaal uit!
 • Speelt niemand NBA Jam? Ik ben nog steeds verslaafd :D
 • Eerste indrukken zijn goed! Nog geen offline multiplayer gedaan.. de echte fun moet dus nog komen. Maar het geeft gewoon echt dat nostalgische gevoel en het spel geeft een adrenaline boost ;) Ik denk inderdaad dat het op een gegeven moment gaat vervelen maar alsnog heb ik helemaal geen spijt van de 38 euro (gewoon nieuw) die ik er aan uitgegeven heb.

  Binnenkort iemand online multiplayer trouwens ook testen?
 • Zojuist NBA Jam gehaald, straks ff testen maar eerst nog even wat werk doen. Ik laat jullie vanavond mijn 1e impressie horen!
 • Zal het niet gewoon zijn dat NBA Elite 11 als NBA Elite 12 volgend jaar over de planken gaat?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren