1. [NDS] Pokémon Battle topic

Re: [NDS] Pokémon Battle topic

ik heb pas platinum en ik wil graag weten hoe ik giratina kan krijgen
fout topic…
 • ik heb pas platinum en ik wil graag weten hoe ik giratina kan krijgen
  fout topic…
 • ik heb pas platinum en ik wil graag weten hoe ik giratina kan krijgen
 • Ik zet nog geen toernooi op poten, maar wil hiermee een topic opzetten waarin mensen elkaar kunnen uitdagen tot Pokémon gevechten via de Wi-Fi.

  De games waarvoor dit topic gemaakt zijn, zijn alle 4e generatie pokémon spellen op de Nintendo DS. Geldige games zijn dus Pokémon Diamond, Pearl, Platinum, Heart Gold en Soul Silver.

  In dit topic kun je je Friendcode opgeven en uiteindelijk andere mensen uitdagen of uitgedaagd worden. Gebruik dit topic dan ook alleen voor de online battles. Het discussieren over de online battles die hier zijn gebeurd zijn uiteraard ook toegestaan. Voor algemene ingame discussies verwijs ik je naar de bestaande topics in het DS forum.

  Geen tradesessies aanvragen!! Hier is al een topic voor in het DS Forum. http://www.insidegamer.nl/forum/viewtopic.php?t=48737

  Voor meer info over online gevechten en allerlei toepasselijke game mechanics kan ik je verwijzen naar http://www.smogon.com/dp/.

  Verder hier nog een lijst van friendcodes. Let erbij op dat je het liefst alleen de FC opgeeft van de game die je gebruikt voor online battles

  Friendcodes:
  -

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren