1. Need for Speed: Hot Pursuit (Criterion!)

Re: Need for Speed: Hot Pursuit (Criterion!)

Fak komt de demo vandaag uit, laat net mijn Xbox 360 afgelopen zaterdag naar de klote zijn gegaan.
 • Fak komt de demo vandaag uit, laat net mijn Xbox 360 afgelopen zaterdag naar de klote zijn gegaan.
 • Joke account. :O
 • Lul niet zo heel dom aub niet alles wat EA maakt is slecht en dit is echt wel een leuke en goede game.
 • Ben bang dat dit weer jammerlijk faalt, met EA is het tegenwoordig toch nooit meer wat het eerst was, wie het ook ontwikkeld, wat ze ook doen. Spijtig.
 • Je hebt later in het spel ook achtervolgingen in de open wereld en die gasten keren dan heel snel om of nemen plotseling een afslag.

  Inderdaad dat is behoorlijk lastig om te halen.
 • Tsja ik vind deze NFS beter dan al die andere die vanaf Underground 2 zo'n beetje zijn verschenen. Tuurlijk de game is niet perfect er is zeker nog verbetering mogelijk.
 • Hebben meer mensen er last van dat je de nieuwe dlc niet kan spelen? Heb het vanmorgen gekocht maar het is gewoon niet speelbaar. Kan het niet kiezen en vinden.
 • Mijn broertje vraagt hem voor Kerst, dus waarschijnlijk komt hij wel binnen in huize Rabbid (nee, ik heet niet echt zo). Demo ook maar even checken van de week.
  Moet wel zeggen dat ik al sinds NFS: Carbon geen fatsoenlijke racegame meer heb gespeeld, ben wel benieuwd ^_^
 • Het is Xbox. Niet X-Box.
  Pietje-Precies.

  Erger ik me ook aan hoor :)
 • Ik begrijp de kritiek eigenlijk ook niet zo. Ik vind het echt een leuke en uitdagende racer. Als je goed met de nitro leert omgaan is het bochten werk ook gewoon goed te doen imo.

  Snelheid ligt soms alleen wel heel erg hoog, waardoor ik regelmatig ben gechrashed (vooral als cop).
 • Ik heb het spel vandaag gekocht.

  Heb volgens mij geluk gehad, want heb hem 2e hands gekocht bij de FRS voor 17 euro. Heb de online pass ingevoerd en kan nu gewoon online spelen. ( Heeft de vorige eigenaar zeker niet de code gebruikt om online te gaan spelen?? )

  1e indruk is dat dit echt super speelt. De beste NFS game die ik tot nu toe heb gespeeld. Wat een snelheid in het spel. Grafisch erg goed. Vind het leuk opgezet allemaal.

  Ga er zeker veel tijd in steken :)
 • Hmm tsja ik probeer het zo allemaal wel te halen de wagens ga er geen geld voor geven om wagens die je normaal gewoon kan vrij spelen meteen te unlocken.
 • van 360party:

  DLC voor Need for Speed: Hot Pursuit

  Voor de wat luiere gamers onder ons komt Electronic Arts met een aantrekkelijk DLC-pakket.

  Need for Speed: Hot Pursuit kent natuurlijk een groot aantal auto's die je stuk voor stuk moet unlocken. Maar heb je hier nou geen tijd en/of zin in en wil je direct aan de slag met de snelste en vaak vetste auto's? Dan is er nu een DLC-pakket waarmee je alle auto's voor zowel de politie als racers unlocked. Dit kost je 320 Microsoft Points of 3 euro (PSN).
 • Ik ben er eigenlijk wel positief over , ok het menu is onduidelijk maar als je er voor gaat om alles op goud te halen dan is het wel te doen.

  Online is idd erg vermakelijk , gisteren ook de hele avond gedaan :)

  De singleplayer bouwt wel op hoor ;)
  Het word nog erg lastig , en dan niet alleen die timetrails.
  Je hebt later in het spel ook achtervolgingen in de open wereld en die gasten keren dan heel snel om of nemen plotseling een afslag.

  Ik vermaak me er nog wel een tijdje mee :)
 • Kan aan mij liggen maar ben echt zwaar teleurgesteld.

  De eerste race was zo stroef. Het menu is zooo fugly en totaal onoverzichtelijk. Elk balkje of kotteke of wat dan ook is gewoon lelijk. Ook de upgrade naar een beter level is lelijk gedaan. OK, het is niet levensnoodzakelijk om een mooi en overzichtelijk menu te hebben maar voor mij is dat toch een van de pluspunten.

  Waarom onoverzichtelijk? Je hebt bepaalde races en het blijft opgelicht tot je goud haalt. Haal je zilver? Dan lijkt het alsof je de race nog niet geracet hebt. Ook heeft 1 bepaalde plaats 5 races waardoor het echt niet duidelijk wordt.

  Het races is wel leuk, al is het zeer moeilijk om gold te behalen in races op tijd. Het spel bouwt wel op, dus ik hoop dat het toch nog leuker wordt.

  Wat dan WEL super leuk is, is het online racen. Gisteren 3 potjes gedaan en je kreeg direct 5 wapens (zowel als cop als als suspect) zoals een heli die je kon inschakelen etc..

  Soit, ik hoop dat het leuker zal worden..
 • Dan speel jij zeker een andere game want de handling in de demo is niet anders dan in de full game. Bv de Zonda rijdt gewoon niet strak.

  Ik vin de game gewoon zwak. Speel nfs4 eens even en vergelijk het dan met dit. Nfs4 is 10 jaar oud maar is gewoon leuker om te spelen dan dit gedrocht. Het is toch debiel dat je alleen fatsoenlijk door een bocht kan door te driften? Ik wil helemaal niet driften en dat soort onzin. Ik wil racen, het heet niet voor niks Need for SPEED.

  Career is niet afwisselend. SPeed laps en time trials zijn zo'n beetje hetzelfde. Pursuit en normale races ook behalve dat er dan een agent achter je aan zit. Waar zijn de boeiende modes die ook echt spannend zijn zoals tournaments en knock outs? Zitten er dus niet in.

  Tracks zijn ook laf. Ja er zit wel verschil in, maar het is allemaal meer van hetzelfde. Ergens een sneeuw texture overheen plakken veranderd dat niet. Nogmaals, speel nfs4 eens even en je snapt wat ik bedoel.

  Maargoed, ik heb het idee dat mensen tegenwoordig nogal snel tevreden zijn want deze game heeft echt niks met de oude nfs games te maken en is als game opzich toch ook echt lang niet zo goed als veel reviews willen beweren.
 • Vond de game veel weg hebben van Need for Speed Most Wanted.
  Maar das ook logisch met cops erbij.
 • Komt op mij anders wel behoorlijk als demo kritiek over. De gameplay was in de demo precies zoals hier beschreven, en in de full game is dit aardig aangepakt. Misschien is met een Dodge Charger nog wat minder, maar de McLaren en de Roadsters bedienen zich vrij ok.

  Nitro is niet te overpowered omdat je het vrij snel opbouwt. Driften bouwt Nitro op en Turbo is echter wel veel sneller.

  Ik heb ook sneeuw gezien, evenals smalle stukken, tunnels en bossen. En regen races.

  Menu's werken met de analoge stick (op de Ps3 wel).

  Career events zijn zeer afwisselend. Speed laps, hot pursuits, normal races, time trials… je raced niet steeds tegen 3 enemies omdat je niet steeds races kunt doen. Die speed laps zijn wel kut, met hun penalties voor collisions.
 • Ik heb al genoeg regen gezien en dat de game slecht is ben ik het al helemaal niet mee eens, maar goed ieder zijn mening.
 • Ik heb 2 races gehad waarbij regendruppels bij het weer stonden maar ik heb toch echt geen regen gezien. Ook heb ik geen enkel gameplay filmpje met regen gezien.

  Maargoed wel of geen regen, de game is slecht :(

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren