1. Need for Speed: The Run

Re: Need for Speed: The Run

Gemiddelde score van 6,5 op metacritic en een gemiddelde userscore can 5,9 bevestigen nu voor mij toch echt dat dit een budget titel is.
 • Gemiddelde score van 6,5 op metacritic en een gemiddelde userscore can 5,9 bevestigen nu voor mij toch echt dat dit een budget titel is.
 • Onlangs nog eens online geraced in HP. Echt nog steeds leuk maar het is online wel erg dun bezaaid met spelers. Ik vindt dat met race games toch al vaak gebueren dat ze online lang niet het aantal bezoekers hebben die we bij shooters kennen. Ook neemt dat aantal snel af na een aantal maanden. Ik heb daarom ook mijn twijfels om deze als online racer in huis te halen.
 • nfs hot pursuit en deze zijn voor mensen die online graag racen,…. alles omtrend de game uit zich ook in de menu's dat het een multiplayer game is.

  Gister 1,5 uur gespeeld (was laat thuis), banen zijn volgens mij iets technischer dan Hot pursuit, races vind ik nog wat aan de korte kant, misschien dat dat later wat beter word.
 • Ik heb hem geleend van een neef. Vond het wel gaan, gisteren de verhaal modus uitgespeeld maar er zaten wel wat frustratie puntjes in. Wat kluut ook zei, ik ben allang voorbij een politiewagen en deze is binnen 3 seconden weer achter mij aan het beuken. De laatste race voor de 1e positie is ook bullshit. Ik ben die gozer voorbij maar dan kom je bij dat stuk aan waar je wegen splitsen en dan is hij opeens weer binnen een seconden 500 meter over de weg geschoten om mij in te halen. Het einde is ook onzin, ik race langs al die containers, kom dicht bij die gozer maar opeens krijgt zijn wagen een dikke boost. In principe kun je die race dus niet normaal winnen, ik wou dat ze dat er bij zetten zodat je jezelf niet op zit te vreten dat je die gast niet kan inhalen.
 • Omgevingen zijn echt mooi inderdaad. Korte speelduur valt wel mee voor mij.
  Met mijn rij kunsten, meestal onder invloed ;-), doe ik zeker zo'n 6 tot 8 uur over de SP.
  Multiplayer begin ik ook echt leuk te vinden. Heerlijk op hoge snelheid rauzen en beuken. Geeft niet of je in de top 3 of laatste eindigt. Dit is gewoon fun. Trouwens ook nauwelijks tot geen last van lag meer gehad, wat het spelplezier wel bevorderd. De fun overheerst de minpunten en deze game krijgt van mij een 7,7.
 • En hij is voor 20 Euro te scoren. En dat heb ik dan maar gedaan, kon het toch niet laten.
  Speelduur duurt echt wel langer dan de eerder genoemde 2 uur, vooral als je net als mij de races vaak overnieuw moet doen. Besturing en gameplay is wel zeer inconsistent. Op asfalt bestuurt een auto als een hoovercraft en op ijs/sneeuw geen probleem. Een politie suv sneller dan een Lamborghini terwijl ik ook nog aan het boosten bent? WTF!!
  Verder matige AI en de rubber banding is een beetje te veel van het goede.
  De meest vreemde keuze is wel dat je je auto pas kunt veranderen als je onderweg toevallig ergens een tankstation tegenkomt.
  Online is het een groot ram en beuk festijn met zeer veel lag.
  Niet echt een super game dus maar toch vermaak ik me er op een of andere manier prima mee.
  Het doet me een beetje denken aan de oude NFS games uit de jaren negentig. De verschillende soorten landschappen zijn leuk om te doorkruisen, de wegen voelen natuurlijk aan en er zit voldoende snelheid en uitdaging in de races. Echt slecht is hij dan ook weer niet.
 • Shift is een leuke serie. Zit met deel 1 al flink op het eind. Deel 2 pas aan begonnen. Samen met Forza en Dirt toch wel mijn favo racer's van deze gen.
 • 90% is wel zwaar overtrokken.
  Veel games hebben toch nog replay waarde en een leuke online MP om regelmatig op te pakken.
  Vooral een racegame zou dat horen te hebben.
  Als een race game een eensdagvlieg blijkt te zijn dan is dat toch niet goed.
  Dan ga ik hem uiteindelijk ook niet uit de budgetbak vissen.
  Jammer want na NFS HP en Shift2 waren ze zo lekker op dreef.
 • eendagsvlieg dus?
  Dat is vandaag de dag met 90% van de spellen. Daar zou deze game geen uitzondering op zijn.
 • eendagsvlieg dus?
 • Wel jammer, ik heb Need for Speed vroeger uren gespeeld. Ik weet nog dat Most Wanted uitkwam voor mijn PS2 toen, ik kan me sommige races nog helemaal herinneren :P
 • Forum leeft niet meer. Wil dat zeggen dat er sinds aanschaf 2 maanden geleden niets interressants meer te melden valt over deze game? Blijft hij boeien of is het een eendagsvlieg?
 • Als je rustig aan doet is het vier uur, maar echt niet langer.
 • Ja.
 • Vond de demo van The Run helemaal niks. Had paar maanden ervoor genoten van Hot Pursuit en dacht dat The Run hetzelfde zou zijn qua bochten nemen en rijden in het algemeen. Erg teleurstellend. Koop deze game wel als ie eerdaags 20 euro is ofzo. Mee vind ik em niet waard.
 • De meeste SP's van tegenwoordig zijn maar 4 tot 6 uur. Dat men er nog over valt en dat compleet willekeurig doet, vind ik vooral hypocriet.

  Medal of Honor en Homefront: 4 uur en zeer matig: boooeeee en veel gezeik er over.

  God of War 3, Crysis 2, alle Call of Duty's: 5 a 6 uur (net) en zogenaamd zeer goed: niemand die er over praat.


  Als je dat soort dingen gaat flikken moet je bij mij al niet meer aankomen met zogenaamd "terechte kritiek", maar moet je gewoon op straat geflikkerd worden, vind ik.
  Niet dat ik dat soort speelduurtjes plesant vind, maar de reactie erop slaat kant noch wal.

  Al is 5 uur voor een RACEspel natuurlijk sowieso lachwekkend en niet de moeite.
  Maar op zijn minst is de titel goed gekozen: The Run (as far away from this Piece Of Shit as possible).
 • Dus een 5u durende sp is tegenwoordig "goed nieuws" ? Wauw.

  Nee, maar het is in ieder geval beter dan die twee uur die eerst vermeld werd.
 • XGN:

  Dé arcade racegame van dit moment
  Sommigen zullen denken: wat wordt die Need for Speed serie toch uitgemolken, is er nu alweer een nieuw deel? Die gedachte is absoluut begrijpelijk, maar geef The Run een kans. De Run laat je op het puntje van je stoel zitten omdat je zo intens de actie wordt ingezogen. Gooi alle games maar aan de kant waarbij je naar cutscenes kijkt, in The Run beleef je alles zelf: het racen, maar ook het verhaal. Jammer dat de campaign van korte duur is, wel is het er één die je meeneemt langs prachtige locaties en een die je genoeg afwisseling biedt. Daarnaast kun je nog vele nachten doorhalen met de uitdagingen en de multiplayer. Zoek je een arcaderacer en vergeef je dat je soms net niet genoeg vrijheid hebt, dan is The Run zeker jouw game op dit moment. Vooral niet wegrennen voor de game, maar mét de game.

  + Voelt aan als een Hollywood film
  + Grafisch erg mooi
  + Tof autolog-systeem
  - Soms te voorgeprogrammeerd
  - Te korte campaign

  8,0
 • Gamespot geeft hem een 7,0.

  "It comes to a halt too frequently, but when it's speeding along, Need for Speed: The Run makes cross-country racing a joy."

  The Good
  - Diverse assortment of cars that handle well
  - Gorgeous, varied courses modeled on real locations
  - A good number of race types keeps events enjoyable

  The Bad
  - Lengthy load times sap sense of momentum
  - Quick-time events and mob chases aren't enjoyable
  - Frustrating limitations on returning to the cross-country race

  It's a shame that The Run doesn't deliver more fully on the potential of its premise. It's bogged down by unnecessary quick-time events and annoying mob chases, a halfhearted attempt to tell a story, and frustrating interruptions to your racing. In spite of these burdens, the game frequently makes you feel like you're tearing across the varied terrain of this vast and majestic country. There are enough of these good moments–moments when you put the pedal to the metal on a desert straightaway or nail a hairpin turn on a twisty mountain road–to make this a road trip worth taking.
 • Ik vermaak me nog prima met hot pursuit

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren