1. new zelda info

Re: new zelda info

Gelukig want het was een hoop bull.
 • Gelukig want het was een hoop bull.
 • Toen ik de allereerste trailer van LoZ: TT zag had ik het idee dat dit een OOT beater zou worden. Toen ik echter zag dat Link in een wolf kan veranderen met dat mormel op zijn rug veranderde ineens alles, ik kreeg toen namelijk het idee dat dit erin is gestopt ' just for the sake of being original'. Het lijkt gemaakt, het lijkt alsof er gewoon iets bedacht is om het origineel te maken.

  Ik kan het natuurlijk mis hebben maar ik heb me ook gerealiseerd dat Zelda games gewoon draaien om Link de Hylian die prinses Zelda uit de klauwen van Ganondorf moet redden, ik hoef er helemaal niet zonodig vernieuwende elementen bij. Zelda games zijn nooit afhankelijk geweest van een super ingewikkeld/goed verhaal, in Zelda games draait het om de magie en om de sfeer in Hyrule. Maar ja, misschien ben ik ook wel gewoon te conservatief ;) Ik denk dan ook dat Twilight Princess nooit Ocarina of Time zal overtreffen als beste game ooit. (voor mij dan) Deze mening is ook nog eens handig, want zo kan LoZ: TT veel moeilijker gaan tegenvallen.
 • sorry hoor, maar dit is zo ongeloofwaardig dat niemand op gamefaqs het zelfs geloofd :P

  Hoe komt Cubedomain eigenlijk aan die informatie?

  edit: het is fake. Cubedomain heeft alle info gestolen van geruchten van een zekere MasterGDSword. Het zijn geruchten waar helemaal geen bewijzen van bestaan.

  http://www.zeldauniverse.net/forums/sho ... hp?t=27170
 • Zeker dat de info niet fake is? Ik ben zover gegaan om het op gamefaqs te posten :P
 • Je hoeft er eigenlijk niet meer van uit te gaan dat er ooit nog een betere Zelda komt dan OoT…
 • Ik lees een aantal dingen die ik liever niet had willen weten (ie niet willen zien in de game).

  Waarom bestuur je nu andere personages en dieren? De wolf kon ik nog aanvaarden, maar dit gaat iets te ver. Ik wil gewoon als Link spelen.

  En Midna wordt een zwaard? Ik begin dus al duidelijk te merken dat het van dezelfde makers als Majora's Mask is. Ik dacht dat het op OOT gebaseerd was?

  Ik ben er vast van overtuigd dat het weer een toppertje wordt, maar mijn droom van een perfecte Zelda is inmiddels in duigen gevallen… :(
 • Verder..de oog van midna lijkt erg op het masker van majora.
 • Midna is dus de ziel van de master sword?
  Ik vind het best vergezocht maar het zou waar kunnen zijn.
  Idd. En die spoilers zou ik maar niet lezen. Heb ik van andere gehoort :P
 • Juist, je wordt echt in de spelwereld gezogen als het karakter dat jou moet voorstellen telkens Japans lult…

  sarcasm?


  hmmm, zitten best leuke dingen tussen die spoiler shit…
 • New zelda info

  —–SPOILER—–

  Ten eerste een waarschuwing wanneer je de binnenstaande lijst wilt bekijken. Er worden een hoop spoilers vrijgegeven die je wellicht zelf wilt uitzoeken als de game eind dit jaar in de winkels te vinden zal zijn.

  Tijdens de Electronic Entertainmet Expo dit jaar schijnt het zo te zijn dat Nintendo een aparte demo had vrijgegeven voor bepaalde personen uit de media. Deze demo bevatte als het ware een grotere inhoud dan de demo die wij bij CubeDomain ook hebben gespeeld. In de onderstaande lijst kun je een groot aantal punten terugvinden die sinds kort zijn vrijgegeven. Let wel dat de lijst veel informatie bevat die je wellicht zelf zou willen uitzoeken.

  * Het wordt een totaal nieuwe wereld waar het allemaal afspeelt. Alle aspecten die je terugvindt zijn nieuw.
  * Het nieuwe Hyrule is opgebouwd door de volgelingen van karakters die je in de game bestuurt. Ja, meerdere personages zijn voor de gamer te besturen. Princess Zelda is er in ieder geval één van. Naast personages zijn ook verschillende dieren te besturen.
  * Wanneer je iets behaalt in de normale wereld, zal dit ook in de normale wereld afsluiten. Het is niet zo dat je heen en weer reist om een gevonden ingang in de andere wereld te gebruiken om de tempel te kunnen behalen.
  * Sheik zal niet in de game voorkomen.
  * Het instrument in de game zal alleen dienen om je paard op te roepen. Je kunt er niet de natuur mee beïnvloeden zoals de wind of het dag/nacht systeem.
  * Je kunt wapens oprapen van vijanden die deze laten vallen.
  * Er wordt gepraat over een mogelijkheid de lucht te bezoeken via een bepaald aspect. Of het hier gaat over het gebruik van een vogel komt in ieder geval wel in de buurt.
  * De Twilight Realm kan op elk moment in de game bezocht worden. Alleen stadjes geven hier verder geen mogelijkheid toe.
  * De Forest Temple zal een plaats zijn die je al eerder hebt gezien in een Zelda game. Wellicht Kokiri Forest of de Deku Tree.
  * De tempels zijn echt fantastisch om te zien. De omgevingen hebben een bepaalde sfeer waarbij je meer het gevoel krijgt dat de tempel leeft. Het zal niet meer gaan om het behalen van 10-tallen sleutels zoals in oudere Zelda games. De puzzels zullen hetzelfde idee krijgen als The Wind Waker, enkel dan moeilijker.
  * De mogelijkheid om wapens te combineren is wellicht al bekend. Enkel zullen er nu ook wapens gemaakt worden die je totaal niet kent. Één daarvan kan worden gebruikt op een groot meer.
  * Midna zal alleen de eerste keer dat je in de Twilight Realm wordt gesleurd met je meelopen. Nadat je de wereld bent uitgevlucht verandert dit personage in iets wat je altijd bij je zal hebben.


  * Midna zal dus fungeren als het zwaard dat je de hele game bij je draagt.
  * Link heeft in de Twilight Realm de mogelijkheid weer terug te veranderen in een wolf. Door een item dat hij bij zich draagt zal hij zichzelf blijven. Verwijder het item en je verandert weer terug in de wolf. (denk aan A Link to the Past)
  * De vijanden zullen een stuk slimmer zijn dan voorheen. Ze zijn sneller in de aanval en zullen daarbij ook sneller reageren als de gamer ze aanvalt.
  * Het Twilight gedeelte zal alles aantasten wat het aanraakt. De hele wereld verandert dus automatisch mee.
  * De game zal uit 2 disks bestaan.
  * In het spel zullen geen laadtijden terug te vinden zijn.
  * De game zal minimaal 60 uur in beslag nemen om er voor de eerste keer doorheen te komen. Hierbij zijn sidequests niet meegerekend.
  * De game bevat in ieder geval meer dan 5 tempels.
  * De camera heeft een nieuwe rol in de tempels. Deze verandert namelijk wanneer de speler grotere aanvallen uitvoert.

 • Juist, je wordt echt in de spelwereld gezogen als het karakter dat jou moet voorstellen telkens Japans lult…
 • ALS er sprake was van voice-acting, dan zou er zeker geen Engelse versie gemaakt moeten worden.
  Japanse voice-acting klinkt wel grappig.
  Miyamoto lulde ook dat ze TWW cell-shaded hadden gemaakt om de emoties van Link makkelijker te laten zien(wat in OOT onmogelijk was).
  Jullie vinden het toch ook goed dat ze bij anime praten, waarom niet bij Zelda. :P
 • Voice acting… Dan zou hoogstens alleen de japanse versie netjes worden gedaan, en de engelse worden verneukt (of willen we de game nóg later hebben) trouwens, als je games moet gaan verkopen omdat er een bekende acteur de stemmen doet… beetje triest… Nee, laat mij nou maar lekker lezen, vinnik toch veel leuker. Iedereen die het stom vindt om te lezen… sja… dan moet je geen adventures spelen…
 • Zelda meets LOTR! I kinda like it <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  niet alweer een game met LOTR invloeden… -_-'
 • voice-acting dat past niet bij de zelda reeks en als ze er voice-acting bij zoude doen dan halen ze alles overhoop.
  ik vind het veel beter als er geen voice-acting erin is want dan let je beter op vooral als je moe gaan lezen bij doolhoven dan herriner je het best altans bij mij wel.
  de zelda spellen zijn altijd al mooi geweest
 • Kan mij de voice-acting nou schelen….als het spel zelf maar goed is. Gesproken teksten zijn wel leuker, maar ik vind het niet zo belangrijk dat ik een spel daarop ga beoordelen.

  Bovendien is voice-acting vaak zo slecht dat ze het toch beter kunnen weglaten.
 • Nou, als ik een filmpje zou zien waarin ik link gewoon engels zie praten zou ik dat denk ik niet leuk vinden, sommige dingen moeten nou eenmaal onverandert blijven^^. Verder zijn er niet echt sprake van cutscenes, tenminste niet zoals jij die denk ik gewent bent. Je ziet gewoon een kort filmpje met waar je naar toe moet bv en een character praat dan tegen je (je hoort wel geluiden op het begin wanneer ze praten en muziek etc op de achtergrond maar ja, het is lastig uit te leggen, je moet het zelf zien). Maar het is zeker boeind, iig voor mij (die cutscenes) omdat ze vaak meedragen aan de sfeer/verhaal.
 • Goh ik had echt niet verwacht dat iemand in dit verhaal van Nintendo mee zou gaan, maar misschien hebben ze nog gelijk ook, als jij en anderen echt denken dat je meegetrokken word. Ik kon het me moeilijk voorstellen, maar als jullie dat echt denken zal het wel een goede keus van Nintendo zijn.

  Ik vraag me alleen af hoe je zou reageren op bijvoorbeeld de eerste filmpjes met voice-acting. Ik kan me gewoon heel slecht voorstellen dat bijvoorbeeld een cutscene boeiend kan zijn zonder voice-acting.
 • Tuurlijk maakt dat een verschil in de kosten. Als ze kunnen besparen doen ze dat echt wel. Het zou ook goed gedaan moeten worden, dus met goede acteurs, en dat kost echt geld. En ruimte op de disc. En vertel me nou eens, wordt jij meer meegetrokken in spellen zonder voice acting?

  "When the player is reading text on the screen, they're inserting a part of themselves, their imagination, into the reading. They fill out the world. But with fully spoken dialogue, everything about the character becomes fixed in place, and you lose a bit of that imaginative aspect.

  Geef nou toe dat dit stuk gewoon gelul is. Heb je ooit een zinnige review gezien met als pluspunt: gelukkig zit er geen voice acting in, dan zouden we niet meegetrokken worden. Wat een zweverige bullshit.
  Dit zin kan idd beter, maar het gaat erom dat het klopt bij Zelda. Voice acting is gewoon onzin/overbodig bij een spel als dit, en verpest imo de sfeer. Sfeer is ontzettend belangrijk bij een dergelijk spel, dus niet alleen geen voice acting, maar de setting, graphics, muziek (erg belangrijk!), characters, settings, verhaal, etc etc.

  Maar goed, als er wel voice acting in een zelda game zou komen weet ik wel bijna zeker dat er als comment bij minpunten dit kwam te staan:
  Jammer dat er voice acting in zit, omdat je zo als speler minder bij het verhaal betrokken word. Dat is gewoon zo bij zelda. :)
 • Wel aardig zelda meets lotr.
  Maar goed lotr>>>>>>>> zelda.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren