1. Next GEN valt tegen!!!

Re: Next GEN valt tegen!!!

Het is ook zo dat de techniek zo hard vooruit gaat dat het steeds moeilijker word om met wat nieuws te komen. Bij de ps3/xbox360 zie je dat ook weer, alleen maar betere gfx eigelijk. Nintendo is de enige die met echt iets nieuws komt. Naar de revo kijk ik dan ook heel erg uit gewoon omdat het iets heel anders is dan wat we nu hebben.

Valt de next gen tegen? ja en nee denk ik. Nintendo komt met iets compleet nieuws en de ps3/xbox360 (en de revo?) komen met hele mooie gfx maar voor de rest is het the old same old.
 • Het is ook zo dat de techniek zo hard vooruit gaat dat het steeds moeilijker word om met wat nieuws te komen. Bij de ps3/xbox360 zie je dat ook weer, alleen maar betere gfx eigelijk. Nintendo is de enige die met echt iets nieuws komt. Naar de revo kijk ik dan ook heel erg uit gewoon omdat het iets heel anders is dan wat we nu hebben.

  Valt de next gen tegen? ja en nee denk ik. Nintendo komt met iets compleet nieuws en de ps3/xbox360 (en de revo?) komen met hele mooie gfx maar voor de rest is het the old same old.
 • Je hebt wel een beetje gelijk. Het word gewoon een beetje standaart kwa games. Niet dat ze minder leuk worden, daar niet van. Maar er komt tegenwoordig niks orgineels meer uit. Behalve DS en waarschijnlijk Revolution. Elk jaar een nieuwe Prince of Persia, Fifa etc. Leuke spellen hoor. Maar soms mag van mij zulke spellen als PoP wel een jaartje overslaan. En de meeste spellen op de Next-gen gaan ook gewoon weer verder met die vervolgen.
 • Yep, de grenzen van de hardware komt steeds verder weg te liggen. Het is aan de developers om met de mogelijkheden wat te doen. In het begin zal dit allemaal tegenvallen en zal men hoofdzakelijk vervallen in het 'upgraden' van bestaande (en succesvolle) concepten. Na verloop van tijd zal de software van de volgende generatie echter steeds meer afstand nemen van wat we nu normaal vinden. Launchtitels staan er nou eenmaal om bekend dat ze maar een fractie van de mogelijkheden benutten (ook grafisch). Uiteindelijk zullen er wel weer developers zijn de die mogelijkheden op een nieuwe en creatieve manier gaan benutten zodat er nieuwe concepten ontstaan die nog niet voor mogelijk worden gehouden.
 • de kwaliteit v.d. games liggen niet langer in handen van de consoles maar in die van de developers. De nextgen consoles hebben genoeg kracht… nu nog die kracht gebruiken wat nog een vies kan tegen vallen…


  Die tekst is bijna exact hetzelfde gebruikt voor deze generatie….
 • de kwaliteit v.d. games liggen niet langer in handen van de consoles maar in die van de developers. De nextgen consoles hebben genoeg kracht… nu nog die kracht gebruiken wat nog een vies kan tegen vallen…
 • De boekdrukkunst is er ook nog niet zo heel lang hoor…

  Je zou zomaar op het idee komen om nuttige dingen te gaan doen of te gaan trainen! :P

  Ik kan me voorstellen dat ik mezelf dan stierlijk zou vervelen.
 • LOL,

  We lachen erom… maar t is dus wel echt zo.

  MOet je nagaan.. dat je vroeger helemaal geen console's had… en ook geen internet….. damn… wat een verveling <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Lol toen gingen mensen met een tol spelen of een boek lezen ;}
 • Nee, maar Pim Pam Pet was naar horen zeggen behoorlijk vet…. En Hoedje Wip ook… vraag maar na
 • LOL,

  We lachen erom… maar t is dus wel echt zo.

  MOet je nagaan.. dat je vroeger helemaal geen console's had… en ook geen internet….. damn… wat een verveling :)
 • rofl

  moet je je voorstellen dat jou kleinkinderen later aan je vragen "moest je toen echt knopjes indrukken en naar een scherm zwaaien en kijken?"

  en dan even later… "mamaaaaaaaa bestaat het Pieter Baan Centrum noooooog?"
 • Kun je nagaan hoe onze collectie eruit zien als we 85 zijn <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />

  Lol,

  moet je je voorstellen dat jou kinderen later aan je vragen "papa waarom speelde je 20 jaar lang dezelfde games" ;)

  En dan kan ik zeggen… Ja ik had ooit nog eens een post gemaakt op een gameforum… maar helaas waren veel mensen het niet helemaal eens met mijn stelling ;)
 • Ik persoonlijk vind het niet erg dat de Ps3 en X360 hetzelde blijven als hun voorgangers. Al sinds de NES heb ik van "normale" consoles genoten. Ik zal dan ook gewoon verder blijven genieten… Ik wil niet dat elke console de gameplay drastisch gaat veranderen en dat als standaard zal neerzetten.

  Daar heb je gelijk in… (het hoeft voor mij ook niet steeds te veranderen) maar vergeet niet dat de overstap van snes naar playstation.. toch wel heel gruwelijk was. Van 2d naar 3d, dat was wel ff een overstap. Dat is nu toch al zo'n 10 jaar geleden… met andere woorden.. we spelen al 10 jaar dezelfde games… (alleen grafisch verbeterd)

  Ik ben toe aan iets nieuws… het liefste VR. Maar ja dat komt hopelijkl/misschien met de volgede generatie. 2010 ofzo… damn.. dan ben ik oud :(
 • Next-gen is nog niet begonnen, dus kan ik ook niet echt oordelen. Maar ik verwacht niets anders dan mooiere graphics en andere technische verbeteringen. Qua innovatie zullen de Ps3 en X360 niets te bieden hebben, denk ik. Daarvoor moet je bij de REVO zijn. Nintendo probeert eens wat anders en daar ben ik wel blij om. Alleen hoop ik dat het goed uitgewerkt zal worden.

  Ik persoonlijk vind het niet erg dat de Ps3 en X360 hetzelde blijven als hun voorgangers. Al sinds de NES heb ik van "normale" consoles genoten. Ik zal dan ook gewoon verder blijven genieten… Ik wil niet dat elke console de gameplay drastisch gaat veranderen en dat als standaard zal neerzetten.
 • En kleine stukjes op TV in het programma Power Play gepresenteerd door Martijn Krabbé. ik hoopte dat het zo was. Niet dus! Ik voel me nog steeds genaaid <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />
  ^_^ ik voel me ook nog steeds geflest!
 • Nee Ken je bent niet de enige. Ik mis ook het oude gevoel. Ik verwijt het trouwens ook de stortvloed aan games. Op een gegeven moment is het gewoon te veel van het goede. Maar, wat ik elders ook gepost heb, de Revolution geeft me toch wel weer een beetje dat gevoel terug. Het gevoel dat ik zo erg naar de SNES uitkeek. Ok, we weten nog bar weinig, maar vroeger was ik over de SNES razend enthousiast en ik had alleen maar kleine plaatjes gezien van Castlevania, Final Fight, Zelda. En kleine stukjes op TV in het programma Power Play gepresenteerd door Martijn Krabbé. ik hoopte dat het zo was. Niet dus! Ik voel me nog steeds genaaid ;) Maar goed, wat ik wil zeggen: over de SNES wist ik ook niks, maar wist dat ik hem moest hebben. Dat heb ik met de Revolution nu ook. Er is iets nieuws onder de zon en laten we hopen dat het goed uitpakt.
 • Ik ben het volledig met mr. Kenmasters eens.

  weinig games die mij op dit moment goed beetpakken..
  Ben maar weer eens op mijn n64 aan het spelen… "WOEI…wat leuk is dat…"

  Ik ben ook een beetje bang voor de PSP. Ik vind dat ding ECHT super geweldig, maar ben dus bang dat het met de games een beetje mis gaat lopen. (alloewel, de Megaman 1 remake is mine;) )
 • En dat is dan meteen het probleem. Goede games zijn schaars. Goede games die ook nog wat nieuws bieden zijn helemaal schaars…
 • Alleen bij films betaal je er geen 60 a 70 euro voor <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />

  Alleen bij films heb je niet iets dat je zelf kan spelen en ook minder plezier van. Tenminste als je een goede game koopt heb je toch al gouw 20+ speel plezier.
 • Alleen bij films betaal je er geen 60 a 70 euro voor ;)
 • Ben het totaal eens met de topic-starter. Spellen als Final Fantasy kunnen me al sinds deeltje 7 niet meer boeien en de FPS zijn in principe allemal gelijk aan elkaar. Ook ik ga waarschijnlik alleen voor de Revolution, met als rede dat ik wel gewoon op het gamesgebied actief wil blijven. Ik hoop dat ik dan weer het gevoel krijg van vroeger, toen ik FF7 in me PSX douwde….

  Het zelfde heb ik trouwens bij filmen. Het is altijd weer dezelfde formule. Vooral bij liefdes-komedies; Man leert vrouw kennen. Man heeft donker geheim. Vrouw komt erachter. Man laat zien dat hij zich verberterd heeft. Man en vrouw worden een paar. Einde. Booooring

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren