1. Nieuwe FF poll deze is de goede. vergeet die andere

Re: Nieuwe FF poll deze is de goede. vergeet die andere

Ik vond FFIX gewoon de beste. Nu ben ik begonnen aan final fantasy VII omdat iedereen zei dat dat de beste final fantasy is maar ik vind em tot nu toe eigenlijk tegenvallen
 • Ik vond FFIX gewoon de beste. Nu ben ik begonnen aan final fantasy VII omdat iedereen zei dat dat de beste final fantasy is maar ik vind em tot nu toe eigenlijk tegenvallen
 • FF VII is zonder enige twijfel de beste, kan me ook niet voorstellen dat iemand zegt van niet.
 • Heb je ze allemaal al gespeeld dan? :)
 • Ik vind persoonlijk ff10 het beste=)

  FF10-2 was zooon grote teleurstelling,met die andere endings en shit.
  Ik had er erg lang naar uitgekeken, ze hadden het totaal anders moeten uitpakken.. Nu was er geen verhaal en wat er gebeurde was allemaal flauwe minigames.
  Het was cker leuk een vervolg, maar komop iedereen kan wat beters verzinnen…
  Iedereen wou een vervolg en had weer een knaller kunnen zijn, maar het verkocht alleen maar omdat FF10 zo goed was.

  Daaaamn IK BEN TOE AAN EEN TOTAAL NIEUWE ORGINELE FINAL FANTASY ;)
 • ik vond FFX zeer goed :D, maar dat is mijn mening :P
 • Ik vind FFVII de beste. Maar ik vind ze allemaal vet dus geen een die ik kut vind.
  FFX-2 heb ik nog nooit gespeeld en lijkt me niet echt leuk
 • FFVII is mijn favoriet maar zou ie dat ook zijn als ik bijvoorbeeld FF8 eerder had gespeeld? Die kans is er denk ik wel, want ik denk dat ik dan ook de duistere cyberpunk settings, characters en vijanden van FF7 cooler had gevonden.
 • FF7 en 8 simpel?

  of bedoel je makkelijk?
 • Final fantasy 7 100%zeker!
 • Ik heb aan FF8 eerst geen goede herinneringen:p moest het spel eerst paar x overnieuw doen omdat ik dingen was vergeten. maar als je eenmaal ver bent is het echt heel mooi

  FF10 de stemmen mogen soms vaag zijn, maar er zit wel diepgang in, je voeld nu wel echt wat hun voelen, maar het nadeel is wel dat die volgorde die er staad als je vecht soms niet eens klopt en dat is soms kut als je loopt te vechten

  FF7 is ook wel heel mooi. ik vond het de simpelste van allemaal. ik hoorde allemaal verhalen dat sepiroth(boss) aan het einde als je lvl 99 was heel moeilijk was, maar ik had hem heel snel dood. het verhaal is soms beetje moeilijk te volgen, maar het is wel de beste FF want anders make ze geen Film er van
 • ik vind dat FF7 beetje simpel is… net als FF8 trouwens, maar het zijn beiden 1 van mn favo FF'S

  maar mijn top 3 is:

  1: FF X
  2: FF VIII
  3 FF VII
 • Ik ga mee met zelda dude, FFVIII was mijn eerste en daar heb ik gewoon de beste/nostalgische herrineringen aan. De character diepgang op gebied van verhaal was erg slecht. Maar ik was pas 12 dus daar stoorde ik me niet zo aan:). De sfeer was namelijk perfect en ik was ondanks dat door de characters erg gegrepen.

  Daarna FFIX die ik daarna heb gespeeld en daarna FFX die toch wel het beste battle systeem heeft IMO.
 • Voor mij is het een gelijkspel tussen Final Fantasy 7 en 9. Deel 7 steekt qua verhaal met kop en schouders boven alle andere Final Fantasy delen en de sfeer die deel 9 had is het beste wat ik ooit in een RPG heb gezien. Met beide delen kon ik gewoon niet stoppen met spelen, bij FF9 was het zo erg dat 3 à 4 dagen 16 uur heb gespeelt totdat ik klaar was. Het verhaal van dit deel valt enigzins tegen, maar de sfeer maakt het toch tot de beste FF voor mij.

  En ja, de twee (SP) Final Fantasy delen die op de huinige generatie zijn uitgekomen zijn idd minder dan die van de vorige generatie. Echter heb ik me met beide delen toch erg vermaakt. Ik kan me enigzins wel vinden in de kritiek die op deze delen is, echter heb ik zelf nooit echt veel last van gehad. Ik vind het ver gaan om de voice acting te gaan afzeiken, deze is imo oké. Die trage start bvan deel 10 moet je gewoon ff doorheen bijten, want de rest van het spel maakt dit slechte begin meer dan goed. X-2 vond ik ook erg leuk om te spelen, maar ik kan me heel goed voorstellen dat mensen zich storen aan de minder serieuze girl power sfeer die dit deel heeft. De muziek is idd niet op Final Fantasy niveau maar ik vind het wel weer bij de sfeer passen die dit spel heeft.

  Final Fantasy 8 is had een hele goede sfeer en een erg mooi uitgewerkte wereld. Echter viel de diepgang in de personages van dit deel mij erg tegen. Bijna elk karakter had hetzelfde achtergrond verhaal, alleen Squall en Rinoa onderscheidde zich van de rest. Dit spel komt voor mij op de 4e plek.

  Tot slot dus nog ff een lijstje met de volgorde erin:
  1. Final Fantasy VII
  1. Final Fantasy IX
  3. Final Fantasy X
  4. Final Fantasy VII
  5. Final Fantasy X-2
 • FFCC !!!!!!!!!!!  eerst kijken wie mij gelooft….


  en dan gewoon netjes FF 3 zegen (die heb ik lekker op rom gespeeld hahahahaha)
 • Mijn favo is nog altijd FF IX, omdat dat degene is die meer fantasie-dingen bevat dan de andere FF-s (qua Character-design) en daar hou ik wel van :) FF VII komt op de 2de plaats.
 • dat schrijf foute komt dat ik dislectie heb dus kap over mijn uitspraak…
 • …En dan gaan ze 'm nog een keer herhalen later! >< Argh… Nee, de stemmen van Tidus en Yuna konden eigenlijk echt niet…

  Ehm… De beste FF… Ik vond FFVII eigenlijk toch het beste, met Sephiroth… En daarna FFVIII, dan FFX, dan FFX-2… Kvind FFX-2 wel lekker makkelijk eigenlijk… (Kzit nu alleen wel vast bij die stomme Aeon-fights… Met die drie zusters ofzo…) Het idee van een vervolg op FFX vind ik trouwens nog best wel leuk… Het is niet echt een supergeweldig spel, maar toch wel amusant… :)
 • Er zitten idd wel goede stemmen in ffX, voor mij zijn dit Auron, Lulu en Tidus. Dat dit goede (passende) stemmen zijn wil nog niet zeggen dat het ook goede voiceacting is overigens. Goede voiceacting moet in mijn ogen overtuigend zijn, het prime voorbeeld hiervoor vind ik David Hayter voor Solid Snake/Big Boss, David Hayter's stem IS snake.

  Die lachscene heb ik me ook dood aan geërgerd zo erg was dat, ik dacht dat 't nooit ophield. Echt zo'n moment van "okeeeeee, kappe nou"
 • Ik vond die lachscene eigenlijk wel iets hebben.
  Het was van: we don't give a fuck what the rest is thinking.
  Het was iets tussen titus en yuna
 • Omdat Tidus een nicht stem heeft is die nog niet slecht. De stemmen zijn gewoon erg goed ingesproken en komen geloofwaardig over en worden door profesionele acteurs in gesproken.

  Je moet Baten Kaitos eens speelen..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren