1. Nieuwe PC genoeg?

Re: Nieuwe PC genoeg?

die van MSI is definetly de beste. Ik heb van die msi-6600gt ongeveer 1000000 reviews gelezen en je haalt op een p4 3,6ghz, 1gb ram zeker 3600 3dmarks :O :O :O en het is ook nog de goedkoopste :|
 • die van MSI is definetly de beste. Ik heb van die msi-6600gt ongeveer 1000000 reviews gelezen en je haalt op een p4 3,6ghz, 1gb ram zeker 3600 3dmarks :O :O :O en het is ook nog de goedkoopste :|
 • Ja weet ik, maar toen ik hem voor het eerst speelde ging hij op medium, 1024×768 en 75% gewoon perfect en vloeiend, maar laatste tijd gewoon plotseling niet :'( ik heb verder niks geinstalleerd.
 • Je kan inderdaad het beste voor die van msi gaan, hoewel die leadtek op papier net iets sneller zou moeten zijn. Maar dat is echt heeel iets en zeker niet de moeite om 40 euro meer neer te leggen, die van msi is mooi geprijsd..
 • 6600gt zeg je? en die kan gewoon in mijn moederbord? (PCI-E)
  Dan is mijn keuze al gemaakt…
  Maar daarmee zou ik BF2 wel op medium kunnen spelen of niet?

  En welk van deze is nou de beste dan, niet duurder dan 200 euri graag ;)
  Klik

  Mij lijkt deze de beste, of is dat niet zo
 • je moet niet teveel erop kijken of het 128 of 256 mb is. 256 Mb bij een snelle kaart (de kaarten in de high-end prijzen) zijn wel van toepassing, waarmee je games op een hele hoge resolutie kunt spelen. Maar 256 mb bij een low/mid-end videokaart is meestal onzin en overbodig, omdat die kaart als het ware de snelheid niet heeft om die 256 mb volledig te benutten. Je kunt dus beter een snelle kaart met 128 mb kopen als een evendure minder snelle kaart met 256 mb. Ik raad je de 9800 pro van ati aan voor zo'n 120 euro ben je dan klaar. Wil je wat meer dan is denk ik een 6600gt voor zo'n 170 euro een nét wat snellere optie.
 • Features:

  128/256MB of GDDR3 memory accelerates the latest cutting edge 3D applications
  128-bit GDDR3 memory interface
  8 parallel pixel pipelines
  Supports the latest X16 Lane PCI Express technology
  Six programmable vertex shader pipelines
  Full support for DirectX® 9.0 and the latest OpenGL® functionality
  New SMARTSHADER™ HD technology allows for support for Microsoft® DirectX® 9.0 programmable vertex and pixel shaders in hardware as well as OpenGL® via extensions.
  SMOOTHVISION™ HD technology provides enhanced image quality by removing jagged edges and bringing out fine texture detail, without compromising performance
  3Dc™ High quality 4:1 Normal Map Compression delivers beautiful scenes without the performance hit.
  Unique VIDEOSHADER™ HD engine uses programmable pixel shaders to accelerate video processing and provide better-looking visuals
  HYPER Z™ HD is optimized for performance at high display resolutions, including widescreen HDTV resolutions.
  Waar hangt dat vanaf? Want ik wil natuurlijk wel 256 MB he ;)
 • pci-e?dan is het nogal moeilijk, want die kaarten zijn tegenwoordig niet zo goedkoop. als je echt niet veel hoger kan dan raad ik de x700 pro aan voor 150,-
 • nee dat is nou ook weer niet nodig ;-)
  Maar die kaart van 170 euro, kan ik daarmee nog een tijdje voooruit of niet?
 • Als je veel eisend bent dan ga je het nie zo veel redden denk met 100 euries. Leg de lat dan wat hoger zou ik zeggen.

  Ik geloof dat je dan beter de nvidia 6600 GT (zo ff uit me hoofd, kost bij tweakers rond de 170 euro) Weet niet of je dan alles max kan zetten ofzo want weet niet precies hoe sterk de kaart is. (verbeter me als je een beter kaart weet)
  Mja wil je het aller beste dan moet je de aller zwaarste jongens nemen maar danben je toch cker 4-5x zo veel kwijt :(
 • Euh.. waar moet ik dat kunnen zien?
  Ik heb trouwens zelf al even zitten zoeken:
  Weke van deze is de beste? Zijn ze sowieso wel goed? Kan ik beter een andere kiezen en zoja welke?
  1
  2
  3
  4

  EDIT: Het moederbord is PCI-E
 • inderdaad, moet je wel weten of het agp of pci-e betreft.. en of je een voorkeur hebt: geforce of ati.. merk kaart?
 • Nee de cell is een quadcore. Hen ja agp of pci-e? dan kan ik een betere inschat maekn ;)
 • Ik snapte er ook geen reet van, maar het is net zoals met de Cell techniek in de PS3, hij lijkt niet snel, maar toch is ie de snelste ;)

  Maar ik ben nu dus een veeleisend persoon, dus welke videokaart! :)
 • btw de 3000+ is helemaal niet zo snel als 3 ghz, veel langzamer, maar de prestaties zijn gelijk omdat de 3000+ een veel grotere L1 cache heeft.
 • Tell something new. de 3000+is ook nog eens op te voeren naar 2,86 ghz zonder stabiliteits problemen, maar met goeie koeler(Zalman CNPS7000-B Cu) Dan is die sneller dan de snelste van de snelste pentiums alleen 10× zo goedkoop 8] En als je 100 euro erbij legt heb je voor(pci-e) een 6800u bij alternate en als je agp hebt kun je voor 180 euro al een 6800GT hebben o_0 o_0 o_0 :lol: ^^D ik heb pci-e :'(
 • Ik heb even gesproken met een vriend van ons die de ict van ongeveer alle bekende bedrijven in nederland doet, en hij legde me uit dat de AMD 64 3000+ momenteel de snelste processor op de markt is, op een aantal onbetaabare processors na die duurder zijn da je hele systeem bij elkaar.

  Vind ik een beetje vaag hoor….. (kan het ook verkeerd begrijpen hoor) maar die processor is cker niet de snelste, je hebt cker betere voor ietsjes meer geld. Maar hier ga ik niet verder op in. Die 3000+ is cker een mooi dingetje voor een mooi prijsje.

  Wou het toch nog ff over de kaart hebben. Heb zelf ook een 9800 pro kaart. Moet zeggen, sappig kaartje hoor :D Maar verwacht er niet van dat je de nieuwste games op max kunt spelen. Ik ben een hoge eiser en ik vind de kaart al weer iets te zwak. Ben je een mindere eiser, dan raad ik je hem cker aan.
 • Ik heb even gesproken met een vriend van ons die de ict van ongeveer alle bekende bedrijven in nederland doet, en hij legde me uit dat de AMD 64 3000+ momenteel de snelste processor op de markt is, op een aantal onbetaabare processors na die duurder zijn da je hele systeem bij elkaar. Hij legde uit dat de FREQUENTIE 1.8 Ghz is, maar de werkelijke snelheid staat gelijk aan zo'n 3.0 Ghz.
  En volgens hem heeft het geen zin om een duurdere processor aan te schaffen omdat je dan je complete systeem moet upgraden.
  Nu heb ik besloten om mijn werkgeheugen op te krikken naar 1536 MB en gewoon door te sparen vooor een loei- en loeisnelle grafische kaart.
  Welke kaart kan ik het beste kopen die volledig compatible is met de andere componenten? Het maximale budget is wel zo'n 250 euro maar dat lijkt me toch wel ruim genoeg ;)
 • alleen vergeet je dat bf2 naar wat ik gehoord hebt heel veel gebruik maakt van je videokaart en minder van de overige componenten, maar op low en dan nog echt een slechte fps is wel erg vervelend in ieder geval..
 • Ik heb een AMD Athlon 64 3000+, 1024 MB RAM, Ati X300SE maar bf2 loopt met alles op low en sight op 50% met een framerate die m'n reet nog niet eens mag likken :@ ookal is het maar x300se ik verwacht toch zeker dat het spel wat beter werkt.
 • ik draai BF2 op een P4 2,8 met 512 mb en een Ati 9600 pro. Draait prima op medium. Al moet ik zeggen dat het mooier kan. Met een extra reepje geheugen en een ati 9800 kun je hem prima draaien.

  Voor de hoogste resoluties moet je een dikkere kaart kopen. Voordeel daarvan is dat je weer een tijd vooruit kunt. Nadeel is natuurlijk de prijs. Ik koop nooit dure kaarten. Gewoon midrange kaartje. Vind het spelen op mega resoluties niet al dat geld waard.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren