1. Nieuwe webwinkel beginnen, klein onderzoek naar jullie wens

Re: Nieuwe webwinkel beginnen, klein onderzoek naar jullie wens

De meeste nieuwe games zijn wel voor 55 euro in de winkel te krijgen, wat dus niet veel zou schelen met jouw prijzen+verzendkosten, alleen moet je dan ook nog een paar dagen wachten. Ik zou dus denk ik geen interesse hebben.
 • De meeste nieuwe games zijn wel voor 55 euro in de winkel te krijgen, wat dus niet veel zou schelen met jouw prijzen+verzendkosten, alleen moet je dan ook nog een paar dagen wachten. Ik zou dus denk ik geen interesse hebben.
 • Call of Duty Black ops kost bijv. maar 43 € bij Gamehubs met gratis verzending dus echt geinteresseerd ben ik niet .
  Dat is inderdaad een mooie prijs, maar bij GameHubs moet je echt lang wachten. Ik zit nu al negen tien dagen te wachten op FIFA 11. ;)
 • Op prijs zul je het nooit gaan redden tegen de giganten zoals Media Markt of andere import sites.

  Mocht je het toch willen doorzetten specialiseer je dan op obscure import games, wellicht dat daar nog wat te halen valt.
 • Zelfs de grootste jongen Bol.com zit op 55 euro bij Black Ops. En dan heb je het binnen een paar uur in huis.
 • Kan je eens uitleggen waarom die iets lagere prijs in relatie zou staan met een relatief korte wachttermijn van 3 a 4 dagen?
  Ik zie de link niet echt eerlijk gezegd.
  Misschien dat hij de games zelf importeert om vervolgens weer door te verkopen via zijn eigen webshop.

  Maar zoals hierboven al gezegd is. Niet interessant. Prijzen zijn helemaal niet bijzonder zelfs.
 • Kan je eens uitleggen waarom die iets lagere prijs in relatie zou staan met een relatief korte wachttermijn van 3 a 4 dagen?
  Ik zie de link niet echt eerlijk gezegd.
 • Idd wat de rest hier ook al heeft vermeld. Zo bijzonder zijn de prijzen niet en als je dan toch moet wachten importeer ik liever.
 • Call of Duty Black ops kost bijv. maar 43 € bij Gamehubs met gratis verzending dus echt geinteresseerd ben ik niet .
 • Als ik een game heel graag wil pre-order ik hem en verwacht ik hem ook binnen op de dag van de release (soms komen ze zelfs eerder binnen). Black Ops is ook al te bestellen voor 50 Euro inc. verzendkosten (NL webshop) dus goedkoper is het ook niet dan. Helaas pindakaas.
 • Totaal niet aantrekkelijk. Meeste mensen die games kopen en die voor een scherpe prijs willen hebben gaan naar de Mediamarkt/Saturn, of importeren. Nog een webwinkel erbij zijn er al zoveel. De prijzen zijn echter ook niet echt bijzonder als ik eerlijk ben.
 • Ik vraag me af hoe je die games voor die prijs wilt zien te krijgen, legaal en volgens de regels van de belasting.

  Ik heb mij eerder verdiept in het verkopen van games en later nog eens in het verkopen van bordspelen. Maar als kleintje kun je geen verschil maken in de prijs, enkel in service en dat soort dingen.

  Maar wat ik zoek in een webwinkel is snelle en betrouwbare levering en zoals gezegd lagere prijzen (incl. verzenden) dan gewone winkels.
 • Nee. Prijzen van 50 euro zijn niet speciaal voor webwinkels en als je 4 dagen wilt wachten kun je nog goedkoper uit Engeland importeren.

  Ik zou sowieso geen webwinkel opzetten gebaseerd op meningen uit een forumtopic. Zonder goed plan van aanpak ga je zo weer uit de lucht. Er zijn vele mensen die denken dat dit een snelle manier is om geld te verdienen en vrijwel geen nieuwe winkel houdt het vol.
 • Op dit moment ben ik druk bezig om een nieuwe webwinkel te openen. Dit zal zijn met de allernieuwste games en blu-ray's.
  Daar zijn er toch al ontelbaar veel van? Klopt, maar de prijzen zullen niet zijn zoals vele. Zo is dus Call of Duty Black ops te koop voor 51 euro, Star Wars Force Unleashed voor 49 euro, Castlevania 49 euro en ga zo maar door.
  Ook de nieuwste blu-rays zullen een prijs hebben van ongeveer 15 tot 20 euro.

  Alleen is dus hetgeen dat er een levertijd van ongeveer 3 tot 4 dagen op zit. Dit dus om de prijs zo laag mogelijk te houden.
  Als dus bijvoorbeeld Call of duty op 9 november uitkomt, zal je deze dus de 12 of de 13 van november binnen krijgen. Het scheelt je wel ruim 15 euro gemiddeld in de reguliere winkels.

  Nu is dus mijn vraag, is dit iets waar jullie in geinteresseerd zullen zijn? Zo ja, dan zal de site binnen no-time de lucht in zijn, is dit iets waar jullie totaal geen intresse in hebben omdat het te lang duurt zal het waarschijnlijk niet doorgaan.

  Ik vraag jullie eerlijk naar jullie mening, geen gezeur of wat.

  *Ps. Mods, ik zie heel veel plaatsen om dit topic neer te zetten, ik hoop dat deze goed is*

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren