1. Niewe videos MP:H

Re: Niewe videos MP:H

Deze video ziet er erg lelijk uit.. vooral omdat het vergroot is op een tv scherm en die camera is ook niet al te best. Iig heb ik vele male mooiere video's gezien (en zelfs screenshots die meestal een stuk lelelijker zijn). Maar goed, genoeg over graphics :P Mij lijkt deze game wel vet, jammer dat het niet een "echte" metriod is maar ja, alsnog een vette game helemaal omdat ie online gaat.
 • Deze video ziet er erg lelijk uit.. vooral omdat het vergroot is op een tv scherm en die camera is ook niet al te best. Iig heb ik vele male mooiere video's gezien (en zelfs screenshots die meestal een stuk lelelijker zijn). Maar goed, genoeg over graphics :P Mij lijkt deze game wel vet, jammer dat het niet een "echte" metriod is maar ja, alsnog een vette game helemaal omdat ie online gaat.
 • :S
  kan de DS dit aan? heel mooi, hopen dat de gameplay ook goed te pruimen is. (de) topper in het genre. must-have voor iedereen. ik ga hem iig kopen, en dan lekker on-line
 • Hier is een link waar ie t waarschijnlijk wel doet.

  http://rapidshare.de/files/4684090/metroidhunters_1.wmv.html

  Die andere site's heeft z'n video's tijdelijk weggehaald. Wel jammer er stonden namelijk ook filmpjes op van MK:DS en VJ:DS. Viewtiful Joe zag er erg vet uit, doet niet veel onder voor de Cube versie. Mario kart zag er gewoon hetzelfde uit als op de E3.
 • De graphics overtreffen die van elk N64 spel, en dat voor 60 fps. Alleen jammer dat het de enige shooter (naast het matige goldeneye) is :(
 • Jammer, de links doen het niet bij mij..
 • Link naar pagina
  http://nintendonow.e-mpire.com/index.php?categoryid=5&m_articles_articleid=2977

  Link naar video
  http://nintendonow.e-mpire.com/media/videos/pax05/metroidhunters_1.wmv?PHPSESSID=2877391bfe7609c1bdbb7b8b42696195

  Hier is een nieuwe video van MP:H. Het spel ziet er erg goed uit. De graphics zijn (vind ik persoonlijk) erg mooi. Het ziet er naar uit dat je weer een scan visor hebt en dat je artifacts moet verzamelen. Ook zitten er kleine cutsenes in het spel wat erg vet overkomt. Op een gegeven moment pik ze ook een 3D-map op. De levels worden dus waarschijnlijk wat meer als de Cube versie dan als bij een FPS. Ik zie erg uit naar deze game, hij heeft ook nog eens online ondersteuning.

  BTW weet iemand hoe ik die link kleiner kan maken?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren