1. Ninja Gaiden 3

Re: Ninja Gaiden 3

I love this crap
Dikke aktie.
Ga ik zeker een keer scoren voor een zacht prijsje.
 • I love this crap
  Dikke aktie.
  Ga ik zeker een keer scoren voor een zacht prijsje.
 • Ik was de random combat na 2x de demo hebben gespeeld al beu, dus die full price gaat voor mij niet op.
 • Budget titel ?! Dit is gewoon full-priced meer dan waard. Team Ninja. <3
 • Gevonden op internet:

  Op algemeen verzoek van de fans krijgt Ninja Gaiden 3 er door middel van downloadable content een extra moeilijkheidsgraad bij. De Ultimate Ninja-moeilijkheidsgraad kan je gratis van de PlayStation Store downloaden tot 24 mei.
 • Gedownload, geinstalleerd… nu nog spelen! Ben benieuwd, maar de berichten hier doen mij alweer wat afkeer geven richting deze game. :)
 • Niemand ?!
 • Iemand toevallig de versie gedaan met een demo van DoA5 ?!
 • Weer een licentie naar de klote, gaat goed!
 • Demo gespeeld.
  Lekkere game zoals verwacht. Ook totaal niets meer te maken met zijn voorgangers.

  Heb je select knop al eens ingedrukt voor de combo lijst?
  Haha, gelukkig heeft mijn koelkast meer diepgang dan dit gevechts systeem anders konden er maar 2 flesjes bier in ^^D

  Ik ben op zich wel blij met dit deel.
  Ongecompliceerde aktie. Een soort waarvan je niet zo veel games vindt tegenwoordig.
  Zo heb ik me ook prima vermaakt met het breinloze geknal in Earth Defense Force: Insect Armageddon. Misschien kun je deze NG3 wel in hetzelfde rijtje plaatsen. NG3 ziet er wel beter uit en heeft vettere aktie.

  Budget titel it is maar wel een lekkere die we zeker een keer moeten scoren, het liefst zo snel mogelijk.
 • Domme slashers kunnen inderdaad ook wel eens lekker zijn.
  Meer verwacht ik eerlijk gezegd ook niet van de game na verschillende reviews gelezen te hebben. Saai schijnt hij niet echt te worden doordat de game doorspekt is met aktie.

  Ik zal de demo vanavond ook eens gaam downloaden.
 • Ik heb nu de demo gespeeld en zoals bekend is het een teleurstelling als NG sequel maar als actie game op zich is het een aardige B-game als Ninja Blade.

  Het level was totaal linear, de enemy spawns en design waren volledig inspiratieloos en vooral de gameplay voelt aan als een gigantische downgrade. Het was meteen duidelijk dat de meeste NG1 en 2 combo's niet meer werken. Ik ramde Square een beetje in en deed allerlei combo's, SOB's en af en toe zo'n super move. Kon de ninpo gebruiken en de enemy waves waren ten einde.

  Grappig is dat de demo je wapens laat wisselen (al is die DLC nu live).

  De actie is best hard, en de graphics zijn ook best ok. Maar er zit geen enkele uitdaging in, en er is ook geen reden om door te blijven vechten want je kunt geen essence verzamelen en niet upgraden. Er wordt ook geen combo bijgehouden en er is geen rating. Het is op Normal echt press square to win. Dus lijkt me niet dat je deze game vaker dan 1x doorfietst. Maar ik houd de budgetbak wel in de gaten, als domme slasher zijnde kan ik de game wel waarderen. Alleen jammer dat dit de 3e NG game is geworden.
 • Tja is het niet dat het gros van de lage scores veroorzaakt wordt doordat het roer is omgegooid en men niet aan de verwachtingen voldoet van de fans van de eerste delen? Dat is natuurlijk wel het gevaar bij een sequel maar eigenlijk zou de review zich meer moeten richten op de game zelf. Wanneer dezelfde game met een andere titel en andere personages uitgebracht zou zijn door een andere ontwikkelaar geeft men waarschijnlijk wel hogere cijfers. Ik vindt het wel vet wat ze gedaan hebben. Naast de Sp zouden de hardcore fans los kunnen gaan in de ninja trials. Wat ik opgevangen heb bieden die behoorlijk wat uitdaging en meerwaarde aan de game.
 • OPM geeft hem ook een 8,5
  Serieus ?! Hij is echt top imo. Er is trouwens al een flinke patch uitgebracht. ( +- 200 mb )
 • OPM geeft hem ook een 8,5
 • Zeker dikke fun ! Ik vermaak me er igg wel erg mee ! Tecmo ! :)
 • gifs r in!  _O-

  Starting to love this train wreck!

  Natuurlijk:

 • Die Masked gozer heeft Ryu met een Grip of Murder vloek opgezadeld. Daardoor krijgt hij soms shit van alle slachtoffers die hij tijdens zijn loopbaan heeft gemaakt.
 • Inthegame is nu echt geen maatstaaf en de graphics schitterend noemen gaat me toch echt te ver! :)
 • Jullie moeten die T-Rex boss hebben gezien. Die fight is echt retarded, hij doet een soort debiel hopje, en smashed daarmee zijn hoofd tegen de grond waarna je hem kunt slaan.

  Ik moet er steeds meer om lachen :lol:

  http://youtu.be/fzLhAAYgqYc

  43 minutes

  Mijn god _O- In het begin leek het nog of hij zelf die schade aanrichte zodat de T-Rex viel, maar dat beest slaat gewoon zichzelf op debiele wijze knock out als je hem ontwijkt :lol:

  En die momenten dat er van alles (bloed?) uit je arm komt spuiten en de camera en controls fucked up zijn. Wat is dat? ;}

  Overigens ziet het er nog steeds niet bijster slecht uit imo. En de enige goede NG tot nu toe is eigenlijk 1 (en waarschijnlijk de retro delen die ik nooit heb gedaan). Die op de DS was pas echt crap, heb hem ingeleverd bij een gameshop.
 • Nu is het hopen op een Ultimate Sigma versie van Itagaki :lol:

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren