1. nintendo -> geldkloppers

Re: nintendo -> geldkloppers

ik was ook het klepje kwijt, maar de batterijen blijven gewoon zitten… ook zonder klepje.
Later had ik een accu gekocht, waardoor ik het klepje ook niet meer nodig had…
 • ik was ook het klepje kwijt, maar de batterijen blijven gewoon zitten… ook zonder klepje.
  Later had ik een accu gekocht, waardoor ik het klepje ook niet meer nodig had…
 • Plakken? Hoe the f*ck ziet dat dan uit? :P Ik ben ook het klepje kwijt maar ik ga niet plakken o_0
 • HAHAHAHAAHA jullie doen moeilijk Retro gamer waarom plak je het niet gewoon met plakband hahahahahaha :P niet dat ik het forum niet gezellig vind ik vind het ook wel ff leuk om te kletsen:P maar je kan het gewoon pplakken dat doe ik ook dat is gratis ^^
 • Ik kreeg gratis een nieuw klepje, maar natuurlijk moest men ma het op de dag dat het aankwam weer stuk maken ^_^'
 • Nintendo staat juist bekend om zijn goede afhandeling. Heeft je NDS een dode pixel krijg je direct een nieuwe. Moet je niet proberen met je PSP bij Sony lachen ze je direct uit.

  Het batterijklepje zal wel voornamelijk verzendkosten zijn. Is overigens de eerste keer dat ik zoiets hoor. Schermen ed krijg je gewoon gratis. Werd zeker teveel misbruik van gemaakt door de Nederlanders die geilen op het woord gratis ;)
 • Ik heb niks te klagen over Nintendo. IK heb al eens een nieuwe Gamecube gekregen (gratis) en een nieuwe DS (Ook gratis)
 • misschien verschilt nintendo nederlan van nintendo belgie

  Denk het ook
  Bestel elke WEEK boekjes, batterijenklepjes je noemt het maar op bij Ninty. Doe het elke keer op een andere adres(vrienden) dus krijg het gratis, bestel ik 2keer iets met het zelfde adres in een korte tijd moet ik betalen, anders niet :).
 • misschien verschilt nintendo nederlan van nintendo belgie
 • Moet je beter op je spullen letten, Nintendo heeft best goede service, als er al wat kapot gaat. Behalve de N64 controllers gaat er weinig kapot bij Nintendo!
 • Ik heb eigenlijk in al die jaren nog NOOIT problemen gehad met nintendo hardware en software.. er zat wel is een keer geen boekje bij een gba spel wat ik kocht (Fire Emblem) maar dat lag aan de medewerker van Free Record Shop en ik had geen zin om 20 min te fietsen voor het boekje.

  Had wel is een keer problemen met me ps2, die ging kapot.. gelukkig had ik nog garantie en door de goede service van Sony had ik binnen no-time een nieuwe ps2! Ze kwamen hem zelfs brengen 8] Dus niet per post of zo, ze kwamen langs met een busje waarin schijnbaar allemaal ps2 hardware zat.
 • Ik moest een keer een recensiespel terug sturen. Dus ik stuur het op, zonder briefje of wat dan ook. Sturen ze het terug met als commentaar dat ze geen fouten hebben kunnen ontdekken :).

  Maarja, 11 euro, waar hebben we het over :).
 • Nintendo service is heel goed als het service aan komt ik heb een DS gekocht ging stuk en kreeg GRATIS geen verzendskosten of wat dan ook een nieuwe terug…

  ook was er is een keertje een Cube spel is een keertje stuk gegaan kreeg ook gewoon gratis een nieuwe met een leuke bonus :D
 • Beste service hebben die gasten van Settlers IV , Ubisoft, ik brak mijn cd laatst en stuurde het gratis op en kreeg een nieuwe versie ten waarde van 50 euro!!! Dat is pas service….

  Nintendo, heb geen evaring mee, maar je moet wel de kosten bijrekenen, dus je kan nooi klagen, tenzij het een productie fout is.

  Slechte service ooit -> Atari, ik kreeg problemen met Neverwinter Night, terwijl mijn specs boven aanbevolen was. Ik stuur een brief, en ik weet zelf wel wat de probleem is, anders weet mij pa het altijd wel (werk) en ik kreeg de grootste bullshit verhaal terug, vervolgens stuur ik een brief met wat meer detials en vraagt naar een betere verklaring en ik heb nog steeds geen antwoord terug gekregen…
 • Of je bewaart je batterijklepje gewoon :P

  Maar serieus, er zitten vrijwel altijd kosten aan verbonden. Administratiekosten, verzendkosten e.d. komen er altijd bij. Je kunt ze ook 3rd party krijgen, maar daar staat geen Game Boy op :P
 • Hmm aan de ene kant wel ja, zal wel voornamelijk verzendkosten zijn. Maar aan de andere kant, niet iedereen geeft gratis onderdelen terug. Bv je koopt een mp3 speler maar je verliest je oordopjes, die krijg je dan toch ook niet gratis terug? Of bij een ander willekeurig product waarbij je dingen kan verliezen.

  Maar goed, dat klepje heb je toch niet nodig? De batterijen blijven toch wel zitten en anders kan je zo'n oplaadbare "klepje" (met batterijen erin, 1 geheel) kopen, die heb ik ook. Werkt fantastisch en geen gekut meer met batterijen kopen of opladen, want je kunt gewoon opladen terwijl je zit te gamen en ze gaan ook lang mee.
 • Mijn klepje is (ook) afgebroken, maar toen heb ik meteen een DS gekocht op/voor de launch. Wel een beetje flauw vind ik. Maar ik probeer geen anti-Nintendo opmerkingen meer te maken, maar hier was er zeker een op zijn plaats geweest.
 • Okee, even mijn verhaal vertellen laatst wou ik op mijn GBA spelen ; ik merkte dat het battery klepje weg was , dus ik kijk op het internet en op forums wat ik moet doen, op verschillende forums staat dat men dat bij nintendo gratis vervangt, ik natuurlijk blij en ik bel naar nintendo en wat blijkt? Het kost 11.07 EUR voor een simpel klepje , ok het is een origineel van Nintendo maar toch.

  hebben jullie dit ook al meegemaakt??

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren