1. Nintendo: 'strong third-party support/exclusives under way'

Re: Nintendo: 'strong third-party support/exclusives under way'

Dan bij de N64 bedoel je? Rare en Nintendo hebben die console gedragen. ISS serie en Turok 1 en 2 zijn uitzonderingen. De cube had meer 3rd party support.
 • Dan bij de N64 bedoel je? Rare en Nintendo hebben die console gedragen. ISS serie en Turok 1 en 2 zijn uitzonderingen. De cube had meer 3rd party support.
 • Veel slechter dan bij de cube kan het niet worden.
 • hoe weten jullie dat de revo meer support heeft dan de cube? We weten shit over de revolution.

  maar in Edge stond dat nintendo iets gaat onthullen / bekend maken over de revo (naam en games). dus wellicht ook meer info over third party. Maar ik verwacht eerlijk gezegd alleen maar nintendo games die aangekondigd worden en slechts een aantal 3dr party games.
 • Nee dat is niet onbegrijpelijk, ieder zjin smaak. Feit is wel dat het goede games zijn, die goed verkopen. Blijkbaar vinden veel mensen het dus wel leuk. Nintendo brengt heus geen 4 delen in 4 jaar op de markt als het in de winkel blijft liggen.

  Het is onbegrijpelijk dat mensen op de barricades springen als Nintendo met de zoveelste Mario game komt, maar dat ze het wel diggen dat er elk jaar een Pro Evo of GTA komt.

  Het lijkt er trouwens op dat Sony ook met haar eigen cartoony sport series gaat komen. Eerst Everbodys golf voor PSP en PS2, en nu ook al Everybodys Basketball.. En dat is natuurlijk wel helemaal geweldig…
 • @Ramirez
  uhm.. praatjes vullen geen gaatjes?? er is tot nu toe nog geen nieuwe franchise aangekondigd dus beat it!
  Nintendo kwam wel met nieuwe franchises waar heb jij het toch steeds over? o_0 Pikmin, Baseball nog wat (nee, niet mario baseball, een "realistische"), (2 nieuwe franchises zijn aangekondigd voor de revo), Touch Golf ("realistisch" golfspel"), Electroplankton, Jump Superstars, Quendamm (of iets dergelijks), Brain Training, Nintendogs etc etc. Nou idd, nintendo moet echt is met nieuwe franchises komen :lol:

  @evil eendje
  menneer de snotaap kijk zolang tekken gemelkt wordt en de kwaliteit goed blijft(is ie al jaren geweest) dan hoor je toch niemand mekkeren….?? -_-
  Idd zolang de kwaliteit maar goed blijft is er niks aan de hand. Maar de kwaliteit word toch ook niet bij Mario Party (aangezien toch iedereen het erover heeft..) minder? Ze komen juist met nieuwe dingen enzo en blijkbaar doen ze het best goed want het verkoop erg goed.. en alsof Tekken zoveel vernieuwing heeft :lol: niks tegen tekken hoor, integendeel maar het is in principe nieuwe characters, nieuwe stages en paar nieuwe moves. De gameplay zelf word niet veranderd (en waarom zou het ook? If it aint broke, don't fix it). :)
 • sorry hoor, maar ik vind Mario Party ook hard zuigen. Is dat dan zo onbegrijpelijk?
 • Verder mario party ruled met vrienden, en jij een nieuw stuk hardware (de mic) dus niet genoeg vernieuwing vind?
  Een nieuw stuk hardware zorgt voor nieuwe mogelijkheden en ook nieuwe mogelijkheden bij andere games (Chibi robo, odama, karaoke stage revolution en en quizz spel zijn aangekondigt gebruik te maken met de MIC.

 • als je nou de moeite neemt en dan ook ff de reactie leest van evil eendje dan snap je wat ik bedoel ipv te mekkeren
 • uhm sorry hoor mario party en goed, dat gaat niet samen hoor ^^D. Tekken is kwalitatief wel ff een paar klasses beter. Grote Ninty sticker op je voorhoofd zeker?


  uhm hoe kan je een party game vergelijken met een fighting game o_0


  vergelijk jij appels ook met peren? :lol:
 • bedankt :)
 • @triforcehero
  sorry pappa… nee maar dan nog ik denk dat je bij de REVO weer het zelfde gaat zien zoals bij de GC kijk naar games zoals Black, Burnout, Starcraft GHost en nog meer die voor de andere consoles komen en niet voor de GC. Daarom denk ik dan ook dat nintendo echt met nieuwe franchises moet komen of die poging gewoon moet wagen zodat ze minder afhankelijk zijn van 3rd party ontwikkelaars want de kwaliteit heeft nintendo wel alleen moeten ze die juist gebruiken
 • Hahaha.

  Jij bent grappig man.
  uhm sorry hoor mario party en goed, dat gaat niet samen hoor Grote grijns. Tekken is kwalitatief wel ff een paar klasses beter.
  Tuurlijk Tekken ownt billenkoek, maar waarom vergelijk je het daarmee. De mario party brengt nieuwe gameplay elementen(mic enz) en ownt de party franchises. Dus dan moet het wel wat goed doen.
  Grote Ninty sticker op je voorhoofd zeker?
  Waar ik zie hem niet.
  kijk als je melkt moet je ook goed doen he en niet games zoals mario party die ze binnen een paar maandjes hebben gemaakt waarin ook heel weinig verniewing inzit en dan ook nog voor 60 euro verkopen wat echt een schande is…
  Je krijgt met de nieuwe spel een mic bij en die kost nou eenmaal geld. Deze spellen gaan ook minder kosten naarmate de tijd verstrekt. En hoe weet je dat de spellen in een paar maandjes gemaakt worden? Kom niet met die domme comments. Jij weet best dat devs aan een vervolg beginnen nadat de vorige deel is gestopt(en succesvol is)

  En ookal maken ze maar in een paar maandjes een volwaardig leuke titel, getuigt alleen maar van klasse aan hun kant.
 • kijk als je melkt moet je ook goed doen he en niet games zoals mario party die ze binnen een paar maandjes hebben gemaakt waarin ook heel weinig verniewing inzit en dan ook nog voor 60 euro verkopen wat echt een schande is…
 • uhm sorry hoor mario party en goed, dat gaat niet samen hoor ^^D. Tekken is kwalitatief wel ff een paar klasses beter. Grote Ninty sticker op je voorhoofd zeker?
 • Ja mario17

  Wat bout jij dan op die mario party en zoveel spinoffs. Het zijn allemaal kwalitatief goede spellen die veel verkopen.

  En toch hoor ik je mekkeren met de "let the milk begin"en "melk melk" comments.

  Geloofwaardigheid van nul komma nul aan jou kant.

  Grote L op je kop.
 • @evil eendje
  menneer de snotaap kijk zolang tekken gemelkt wordt en de kwaliteit goed blijft(is ie al jaren geweest) dan hoor je toch niemand mekkeren….?? -_- En als jij zegt dat sony van elk spel een franchise maakt dan ben je niet lekker hoor want zij hebben wel degelijk goeie nieuwe franchise opgezet iets wat nintendo deze generatie totaal vergeten is. En nogmaals dat wachten op de ps3 nieuws wordt het strax zeker waard in in Januari en als je niet kan wachten dan pleur je tog lekker op
 • Ow ja, MGS ($), DMC ($) Tekken (8? :lol: ) zijn zeker wel nieuwe, toffe en vooral wat je noemt heel erg originele franchises?

  Man, die mensen bij Sony maken van elk spel een franchise. Dat die strategie werkt (voor de massa) is leuk en aardig, maar sommige mensen hebben het na een deel of twee toch ECHT GEHAD!

  En natuurlijk weer verwijzen naar eén of ander evenement waar de "grote aankondiging van Sony" wel eens zal komen. Wordt je dat niet gloeiend beu op een gegeven moment?

  Dát zijn praatjes.

  Een console al ophemelen op afbreken op basis van NIETS. De enige next-gen die je binnenkort kunt kopen is een Xbox360.

  En dat is een feit. Klaar.
 • toe nu toe krijgt de ps3 gewoon de meeste en de beste exclusives, want games als MGS4 en Devil May Cry 4, Tekken en nog veel meer vette games zijn exclusief aangekondigd. Tel hierbij ook nog de geweldige ontwikkel studio's die sony heeft zoals Santa Monica(makers van God of War), Genji en natuurlijk het team achter het geweldige Shadow Of The Colussus en je hebt weer een top console. Als je gewoon wacht tot begin januari( Het CES in las vegas) dan ga je echt hele mooie dingen zowel voor de ps3 als de 360 en evt de Revo

  @Ramirez
  uhm.. praatjes vullen geen gaatjes?? er is tot nu toe nog geen nieuwe franchise aangekondigd dus beat it!
 • Ik denk, zoals ik al op de frontpage gemeld heb, dat de Revolution de meeste Exclusives krijgt, omdat :
  -De spellen die je op de Ps3 speelt kunnen ook op de 360 en revo.
  -De spellen voor de Xbox360 kunnen ook weer voor de PS3 en de revo.
  -Maar de spellen van de Revo speel je met een heel andere controller dan die van de Ps3 en xbox360.
 • Same old…same old. Deze mooie beloften waren er bij de Gamecube net zo goed. En we weten allemaal wat daar van terecht gekomen is uiteindelijk. Ik denk dat er sowieso 0,0 gamers een Nintendo console kopen voor de third party ondersteuning.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren