1. Nintendo Wii vraagje

Re: Nintendo Wii vraagje

ok bedankt
 • ok bedankt
 • Andere controller… behalve een classic controller of een tweede Wiimote/nunchuk combo zou ik niet weten wat je er meer bij zou moeten kopen.

  Op het gebied van motionplus… voorheen werden deze uitbreidingen verkocht voor € 19,99. Tegenwoordig zitten ze allemaal ingebouwd in de standaard Wiimote dus ik denk dat de Media Markt deze pakketten ook verkoopt. De Wii Motion Plus heb je overigens echt alleen maar nodig voor Wii Sports Resort, Red Steel 2 en heel belangrijk: Zelda Skyward Sword.
 • Dan moet hij natuurlijk wel over een hd tv beschikken.
  Als je Virtual Console games wilt gaan spelen moet je zeker een classic controller, of een Gamecube controller, aanschaffen.
  Voor toffe games moet je hier even kijken. <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />

  Ik heb geen HD tv omdat ik wel tevreden ben met mijn normale tv..als ik op de ps3 speel heb ik gewoon normaal beeld. gamecube controller heb ik dus dat zit wel goed.. maar buiten de controllers die in het pakket aanwezig zijn moet ik nog andere controllers aanschaffen?

  en op de bart smit website staat dat er een ingebouwde wii motion plus uitbreiding is (geen idee wat dat eigenlijk moet voorstellen) maar op de Media markt website (waar ik dus morgen de Nintendo Wii ga kopen) staat dat niet aangegeven. kan dat ook apart worden gekocht?
 • Hilarisch genoeg had mijn ultra platte HD led TV geen component uitgang, dus heb ik ik een HDMI > alles (waaronder Component) converter gekocht.

  Beeld is wel lekker strak.
 • Dan moet hij natuurlijk wel over een hd tv beschikken.
  Als je Virtual Console games wilt gaan spelen moet je zeker een classic controller, of een Gamecube controller, aanschaffen.
  Voor toffe games moet je hier even kijken. ;)
 • een component-kabel zodat je er ook nog een aardig beeld uithaalt.
  Laat je niet overtuigen om een 3rd-party component-kabel te halen, koop die van Nintendo. Die is 29,95; maar dat is het waard.
 • Hallo allemaal

  ik heb een vraagje..ik ga morgen de nintendo wii kopen en ik vroeg me af wat ik allemaal moet kopen om een complete wii pakket te hebben, dus dingen waar ik echt niet zonder kan. op de bart smit site bijv staan er een hele hoop dingen wat je allemaal kunt kopen.


  ik ga deze nintendo wii kopen bij Media Markt: http://www.mediamarkt.nl/mcs/catentryli ... tml?page=1 het heeft een remote controller, nunchuck controller en een motion plus. Zijn er nog meer dingen dat ik echt nodig heb?


  op de bart smit website staan er een hoop accessoires vandaar dat ik het vraag

  Cro. :)

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.