1. Nintendogs SNEL IEMAND DIE HET WEEET WANT DAN HAAL IK HEM ZO

Re: Nintendogs SNEL IEMAND DIE HET WEEET WANT DAN HAAL IK HEM ZO

Zou je je topictitel even aan willen passen? Het staat nogal chaotisch zo ;)
 • Zou je je topictitel even aan willen passen? Het staat nogal chaotisch zo ;)
 • Op de GBA waren er een boel spellen die ook niet konden linken als ze uit verschillende regins kwamen. Het legt namelijk aan de vertaling van zo een spel. Als ze voor Europa meer letters (Duitse umlaute bv.) toevoegen dan is de kan groot dat je niet kan linken omdat de Amerikaarse versie die letters niet kan weergeven. Dit was ook het geval bij een paar GBA spellen. Ik denk dat je het beste op een internationaal forum kan vragen of er iemand is die de japanse en amerikaanse versie van een spel heeft en dan gaat kijken of die gewoon kunnen linken. Zo niet is de kans groot dat een EU spel het ook niet doet met een US spel.
  BTW de japanse versie van WarioWare DS en AdvanceWars DS herkenden ook niet als hun Amerikaanse GBA tegenhanger in het GBA slot zaten om extras te unlocken maar dit is denk ik weer iets heel anders.
 • Waarom zou het dan alleen bij die demo zijn? Ik zelf wil ook graag een definitief antwoord weten, niemand hier weet het zeker :( En dat is jammer.. heeft dan helemaal niemand van al die gamers hier de mogelijkheid om een europese ds met een amerikaanse (en of japanse) ds te linken, met meerdere games? :P En dan niet download play, maar dat iedere speler een cartridge nodig heeft.
 • Volgens mij was het zo dat alle Nintendo handhelds en games(met uitzonderingen als die demo) regiovrij zijn.
 • Volgens mij kan je ze gewoon met elkaar linken, de ds spellen hebben geen regio code dus in pricipe zou je ze met elkaar kunnen linken. Ik heb al een japanse ds met een nederlandse ds gelinkt en mario 64 ds met de amerikaanse versie.

  Gast, dat is downloable play. Dat kan altijd. Met de Metroid Demo kan je geen USA met een EU versie linken, dat is geen downloable play, daar heb je namelijk beide een spel voor nodig. Ik weet aleen niet hoe die met Nintendogs zit.
 • okej bedankt
 • Volgens mij kan je ze gewoon met elkaar linken, de ds spellen hebben geen regio code dus in pricipe zou je ze met elkaar kunnen linken. Ik heb al een japanse ds met een nederlandse ds gelinkt en mario 64 ds met de amerikaanse versie.
 • mooie titel..
 • Wie heeft hem al de amerikaanse versie
  en dan een vraagje kan je de am versie linken met de euro versie
 • Er zijn eerdere Nintendogs topics.

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.