1. Ok, Nintendogs gaat massaal gekocht worden door vrouwen...

Re: Ok, Nintendogs gaat massaal gekocht worden door vrouwen...

ik wil niet lullig doen maar de term "no shit sherlock" schiet me gelijk te binnen.

Niet alleen dat maar ook "ER IS AL EEN NINTENDOGS TOPIC!!!! :@:@:@:@"

:9
 • ik wil niet lullig doen maar de term "no shit sherlock" schiet me gelijk te binnen.

  Niet alleen dat maar ook "ER IS AL EEN NINTENDOGS TOPIC!!!! :@:@:@:@"

  :9
 • Idd.. oud nieuws :P kijk maar naar dat tekkel pakketje. dat hele ding is gericht op vrouwen (roze ds, zo'n klote takel die net lijkt op een wijf…)
 • ik wil niet lullig doen maar de term "no shit sherlock" schiet me gelijk te binnen.
 • Ik heb sinds een krappe maand Nintendogs. Ik ik kan met zekerheid zeggen, dit spel gaat massaal verkocht word bij vrouwen. Ik was zojuist bij de vriendin van een vriendin van mij met nog een aantal 'vriendinnen'. Die hebben amper twee minuten met Boris gespeeld op mijn DS en zijn nu echt serieus van plan dit spel te halen op de launch, sommige inclusief DS, anderen spelen Nintendogs dan op de DS van hun broer. Even voor de duidelijkheid: ze hadden t-o-t-a-a-l geen enig verstand van games.

  Dan, twee weken geleden op school, ik neem mijn DS mee inclusief Nintendogs (voor degene die het nog niet weten, Boris moet ongeveer drie keer per dag worden gevoerd, dus ik heb hem altijd op zak :P). Voordat ik het door had stond er echt een shitload aan mensen om me heen, waarvan de meesten ook idd vrouwelijk waren. Ik heb die schooldag m'n eigen DS niet meer aangeraakt :(. Toen ik hem thuis weer aanzette was het aangekleed met een kerstmuts en was hij uitgeput van het frisbee gooien.

  Dat vrouwen zo snel al worden aangetrokken door Nintendogs viel me echt op, ik heb zo het gevoel dat Nintendogs meer gaat voorkopen onder die doelgroep dan onder de mannen hier. En dat is idd een goede zaak, zo komen steeds meer mensen in aanraking met gamen. Wie heeft ook zulk soort shit meegemaakt?

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.