1. Okami (Wii)

Re: Okami (Wii)

In de volgende Okami wil ik meer onderwaterstukken. :)
 • In de volgende Okami wil ik meer onderwaterstukken. :)
 • Nee, liefst geen Okami 3DS. Maak dan een multiplatform Okami game + een 3DS versie. Ik wil liever een Okami game op console, past het spel veel beter op.
 • Dan mag Nintendo de game uitgeven en promoten, net als bij SF, DoA en Resi!
 • Okami 3DS it is
 • Nou ja, gelukkig heeft de 3DS al een analog stick en veel meer kracht dan de DS. Maar toch blijf ik volhouden dat de prachtige soundtracks veel beter door de speakers van je TV kwamen dan door die van je DS.

  Besturing is daarentegen ook weer beter op 3DS. Ach, wat zeur ik eigenlijk. Als er maar meer Okami komt :).

  Hoewel als ik er nu over nadenk, die brush technieken zouden goed passen op een Wii2 met touch screen controllers.
 • Die komt er toch niet, tenzij het een gematigd budget krijgt.

  De DS versie heeft het zeer redelijk gedaan, in tegenstelling tot het origineel op de PS2 en Wii. Capcom stond open voor nieuwe games in de reeks, maar reken erop dat het naar een handheld gaat. Er is een reden waarom Okamiden de op DS verschenen is.
 • Dat stuk in die waterdraak vond ik geweldig + dat stuk waarin je verkleind wordt tot een molecuul _O_
 • Allermooiste gebied uit deze game is trouwens by far het onderwatergedeelte, wat een schoonheid <3 die effecten, die kleuren, en dan die muziek. Perfect voor mediteren!

  Dragon Palace OST _O_
 • Is ook het minste deel van de game vond ik, op die demons na.
 • Okamiden is een vervolg. Speelt zich een paar maanden na Okami af.
  En als je al bij het sneeuwgedeelte bent, dan is het avontuur al bijna voorbij :(
 • Ik zit nu in het sneeuw gedeelte: Spel is wel lekker bezig met nep eindes. Was al gespoiled dat het verder ging na Orochi helaas, maar ik dacht toch echt dat Oni Island het einde was, maar nee hoor het gaat gewoon weer door! :D

  Grappig trouwens dat dat gevecht tegen de Nine-Tails de Ijs brush techniek spoilt, want die heb ik nog niet (maar kon m toen wel gebruiken :P )

  Oh en Okamiden is een prequel toch? Ik doelde meer op een Okami 2. Als je ziet hoe Vesperia eruitziet op de 360 dan wil ik niet weten hoe mooi een Okami 2 op de Wii2 zou zijn. De kwaliteit ingame van de purification cutscenes moet dan zeker haalbaar zijn :)
 • Je moet eerst Okami spelen voor Okamiden, dan krijg je veel meer uit het verhaal van Okamiden.
 • Ben zelf bezig met Okamiden.

  Zou nu eigenlijk Okami willen proberen.
 • Ik beleef deze game, anno 2011, voor het eerst en ik ben weggeblazen. Het ziet er zo onbeschrijfelijk mooi uit! Dit is hoe games moeten zijn, punt!

  en als er ooit een vervolg komt, dan hoop ik dat het er grafisch net zo uit ziet als de ''purification cut-scenes'' Damn wat zijn die mooi <3

  :D

  Deze belevenis moet elke gamer gewoon ervaren hebben. Hoeveel uurtjes zit je al in de game?
 • Ik beleef deze game, anno 2011, voor het eerst en ik ben weggeblazen. Het ziet er zo onbeschrijfelijk mooi uit! Dit is hoe games moeten zijn, punt!

  en als er ooit een vervolg komt, dan hoop ik dat het er grafisch net zo uit ziet als de ''purification cut-scenes'' Damn wat zijn die mooi <3
 • Totdat je bij het einde komt van de game <img alt=":(" src="/plugins/sceditor/emoticons/sad.png" />

  Heb het spel nu uit. Pracht van een game is nog zacht uitgedrukt. Een waar meesterwerk, beste game dat ik op de Wii gespeeld heb en zelfs één van de beste dat ik ooit heb gespeeld past beter <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Einde vond ik helemaal niet tegenvallen, een leuke laatste eindbaas enzovoorts. Alleen had ik wel liever credits gezien bij deze game en ik heb wel heel veel spijt dat ik het uit heb <img alt=":(" src="/plugins/sceditor/emoticons/sad.png" />

  Die zijn uit de Wii versie gesloopt :(
  Overigens vond ik de PS2 versie beter.
 • Totdat je bij het einde komt van de game <img alt=":(" src="/plugins/sceditor/emoticons/sad.png" />

  Heb het spel nu uit. Pracht van een game is nog zacht uitgedrukt. Een waar meesterwerk, beste game dat ik op de Wii gespeeld heb en zelfs één van de beste dat ik ooit heb gespeeld past beter :)

  Einde vond ik helemaal niet tegenvallen, een leuke laatste eindbaas enzovoorts. Alleen had ik wel liever credits gezien bij deze game en ik heb wel heel veel spijt dat ik het uit heb :(
 • Hmm, ik begrijp het niet waarom jullie allemaal zeggen dat het einde zo tegenvalt? En daarmee bedoelen jullie vast het allereinde want ik heb nu toch al 12 van de 13 brush technieken.

  Ik ben op mijn hoede, maar vind echt meesterlijk diep gaan! Je kan er zo 10 pagina's over schrijven om slechts het verhaal samen te vatten. :P
 • Totdat je bij het einde komt van de game :(
 • Omfg, niet te geloven! Dat spel nadert perfectie. Waw lange tijd dat ik nog zo'n geweldig spel heb gespeeld. Puur pareltje, één van de beste games dat ik ooit heb gespeeld.

  _O_ :D _O_ :D _O_ :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren