1. Onderzoek Games

Re: Onderzoek Games

Vast niet, gewoon onderzoek dumpen en verder naar het volgende forum :P
 • Vast niet, gewoon onderzoek dumpen en verder naar het volgende forum :P
 • Ja, die waren leuk ja :P

  Ik vraag me af of 'ie hier nog een antwoord gaat posten met een beetje uitleg voor dit 'onderzoek'…
 • heb me echt kapot gelachen om die vragen over dat crappe spelletje

  "Zou je het nog eens willen spelen" "Heb je je vermaakt" "Zou je dit aan vrienden aanraden"
 • wat ik denk is dat ze je eerst die game laten spelen waarin je op mensen van verschillende afkomsten kunt knallen en dat ze uiteindelijk gaan kijken of racistische mensen meer targets van de andere afkomst neer zouden schieten dan van hun eigen en of hier een verband in zit :P

  Zal vast en zeker meer te maken hebben met racisme onder gamers dan reactietijden naar mijn mening
 • Hahah dit is een onderzoek naar racisme, dat kan niet anders. En je komt hier om gamers hun eigen graf te laten graven.

  Waar kijk je echt naar? Hoezeer blanken de niet stereotype blanken afschieten?
 • dit ging dus echt helemaal nergens overO_o

  en dan dit zinnetje:(als je minder dan 1 dag per week speelt, vul dan 0 dagen in) _O- _O-
 • Reactietijd per etniciteit gaat het waarschijnlijk om. Immers, als je via games getraind wordt om eerder op een hoofddoekje dan op een zwarte of blanke persoon te schieten, dan zou je reactietijd daarop minder kunnen zijn dan op de andere twee.
  Persoonlijk was ik niet bijzonder geïnteresseerd in het spelletje en ik zal dan wel bij de missings worden gegooid. Yeuh.

  Ik vond alleen de vragen soms niet eenduidig genoeg voor het beoogde doel van een factor eruit kunnen halen. Voorbeeld: "zwarte mensen hebben een lager zelfvertrouwen".
  Het politiek correct antwoord mag dan ofwel oneens ofwel neutraal zijn, het wetenschappelijk correcte antwoord is om er mee eens te zijn omdat dit nou eenmaal steeds terugkeert uit de data. Kortom: alle scenario's zijn even waarschijnlijk om als antwoord gegeven te worden en er zit geen variabiliteit van zichzelf in dit item.
 • Volgens mij misleid je ons met je onderzoek, want het gaat niet over het geen wat jij aangeeft. Meer over hoe racistisch zijn gamers.

  Omdat ik zelf ook op de universiteit zit heb ik em maar netjes afgemaakt, maar anders was ik gestopt!
  Enige wat met reactietijd te maken heeft is het spelletje. En dan nog meet je het eigenlijk niet goed, want mensen die shooters spelen zullen daarmee ook een betere reactietijd hebben. Ik zou in ieder geval geen waarde hechten aan de uitslag van je onderzoek.

  Tip voor enquêtes:
  Als het antwoord maximaal 7 kan zijn (dus 1,2,3,4,etc.) geef dan geen open veld.
 • Stom spelletje. Ik speel nooit shooters, vind er geen zak aan en heb slechte hand-oog-coordinatie, speel liever adventures of RPG's. Had 62 punten, en nu? In ieder geval geen onschuldige burgers gedood… Vragen zijn zeer suggestief, ik kan me niet voorstellen dat hier een onderzoeksdocent naar heeft gekeken.
 • Haha, what the fuck?! Is dit een SERIEUZE vragenlijst voor een SERIEUS onderzoek? En ik dan maar denken dat die gedragswetenschappen niet lager in aanzien konden zakken na Diederik Stapel :'). Hiermee scoor je hooguit een voldoende als het als grap bedoelt is, en je studie in werkelijkheid draait om het uitlachen van belachelijke onderzoeken. In dat geval zul je het zonder mijn antwoorden moeten doen, ik vond het zo diep en diep triest dat ik het onderzoek niet eens heb afgemaakt.
 • Meegedaan. :)
 • Waar de fuck gaat dit over man, wat een bar slechte vragenlijst :P Het had helemaal niks met reactietijd te maken, zelfs het crappy spelletje niet. Veel plezier met je onvoldoende.
 • Done, maar wel wat vreemd dat het onderzoek meer over racistische opvattingen ging dan over het spel. Het verband tussen die twee zie ik ook niet helemaal. No offense, maar dat doet me een beetje denken aan:
 • Wat een kut vragen, maar toch gedaan xD
 • Zal ik doen :D
 • Hallo iedereen,

  Ik doe voor de Universiteit van Amsterdam een onderzoek naar reactietijden in games.
  Zouden jullie mijn survey kunnen invullen? Daar helpen jullie me enorm mee!

  http://shooter.edu.fmg.uva.nl/

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren