1. Onderzoek naar het gebruik van in-game winkels

Re: Onderzoek naar het gebruik van in-game winkels

Voor enquêtes kun je terecht in dit topic:
http://www.insidegamer.nl/forum/viewtopic.php?t=44462

Succes!
 • Voor enquêtes kun je terecht in dit topic:
  http://www.insidegamer.nl/forum/viewtopic.php?t=44462

  Succes!
 • Hey iedereen, :)

  Ik ben een game design student van het NHTV University of Applied Sciences in Breda.

  Voor een vak op school ben ik met nog een andere mede studente op het moment onderzoek aan het doen naar het gebruik van in-game winkels die je bijvoorbeeld steeds meer ziet bij gratis te spelen online games (League of Legends, Battlefield Heroes, Age of Empires online etc).

  Hiervoor hebben wij wat meningen nodig van andere gamers over hoe hun deze ontwikkeling zien en of ze de game store ook regelmatig gebruiken of niet. We hebben hiervoor een kleine vragenlijst gemaakt en het zou geweldig zijn als jullie hiermee zouden willen helpen. Hieronder staat een link naar de vragenlijst (hij is wel in het engels omdat we een internationale opleiding doen en het ook graag willen weten van internationale gamers, wat zij ervan denken).

  https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?hl=en_US&formkey=dGxqdWdlZDZGQjNydHJGNGkxWVhOX1E6MQ#gid=0

  Het is allemaal geheel anoniem en geen persoonlijke gegevens worden gevraagd, alleen je mening erover is waar wij in geinteresseerd zijn.

  Ik hoop dat het toegestaan is om dit hier te posten en iedereen alvast heel erg bedankt als je hier aan mee zou willen werken. :)

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.