1. One Piece: Kaizoku Musou

Re: One Piece: Kaizoku Musou

game is nu officieel uit in Japan. Game begint in iedergeval net na de Timeskip, waarbij je een tutorial krijgt die zich op de meeting af speelt. ( Al die lui zoals de Fake Strawhats zie je niet ). Vervolgens ga je na de tutorial pas echt naar de game, en die begint dus vanaf het begin.

Thriller Bark schijnt er toch niet in te zitten. Maar er is wel gezegd dat er scenario DLC zou verschijnen, dus er bestaat nog kans dat we meer arcs gaan krijgen.
 • game is nu officieel uit in Japan. Game begint in iedergeval net na de Timeskip, waarbij je een tutorial krijgt die zich op de meeting af speelt. ( Al die lui zoals de Fake Strawhats zie je niet ). Vervolgens ga je na de tutorial pas echt naar de game, en die begint dus vanaf het begin.

  Thriller Bark schijnt er toch niet in te zitten. Maar er is wel gezegd dat er scenario DLC zou verschijnen, dus er bestaat nog kans dat we meer arcs gaan krijgen.
 • Een Europese CE met Japanse teksten en tekens op de box? :lol:
 • ik ben hem nog nergens tegen gekomen, maar het is wel zeker dat ie uitkomt.

  heb maar een mailtje gestuurd naar de support van Bandai :p
 • De game ziet er inderdaad leuk uit. Ongetwijfeld heel simpel en repetief, maar goed genoeg voor een paar uurtjes hersenloos plezier. Normaal gesproken leuk om uit de budget bakken te vissen, maar wat zou ik toch graag the Thousand Sunny op mijn kast zien staan :)
 • Is het zeker dat die CE komt? Zo ja, waar kan ik m' bestellen en wanneer komt ie? Want ik heb er serieus geld voor over :D

 • 2 nieuwe screens, ziet er opzich wel goed uit wat ik hieruit kan opmaken.
 • http://youtu.be/BqlOfk3s9MY

  Ziet er wel leuk uit, maar wel vol met lame ass QTE's tegen bosses. De levels lijken qua schaal veel op Dynasty Warriors Next voor de Vita, wat kleiner en daarom leuker om te spelen.
 • Ja, maar Naruto zuigt apenballen sinds Kabuto loopt te trollen met zijn ressurections, om maar niet te beginnen over de relatie tussen Sasuke en Naruto :r Of Sakura en Sasuke :') (tot dan vind ik het overigens erg goed te doen!).

  Ik wil een game van NSUNS kwaliteit van OP, een serie die me al bijna 8 jaar geen enkele chapter, episode of film heeft verveeld.
 • waarom zegt iedereen nog steeds waarschijnlijk als het al een paar maanden bevestigd is? :S

  21 september is de game hier beschikbaar.

  Ach, NSUNS3 komt er ook aan volgend jaar :)
 • Zou echt instant buy voor mij zijn, die special edition :D

  Ik hou het ook nooit lang uit met dit type games, dus weinig content maakt me niet uit. Ik wil gewoon met Luffy en co wat marines in elkaar meppen. Een game ala Naruto Ultimate Ninja storm 2 had imo beter geweest. Zat eerst te denk aan import, maar het is dus waarschijnlijk dat ie naar hier komt.

  En ik maar zeggen dat ik nooit games puur vanwege een franchise koop :roll:
 • http://www.siliconera.com/2012/07/18/one-piece-pirate-warriors-set-for-september-release-as-a-psn-download/

  Komt in Europa waarschijnlijk uit op disc, zoals Orochi 3. Volgens de Musou fans is dit wel een boutgame trouwens.

  is niet waarschijlijk maar zeker, wij Europeanen krijgen zelfs een Collector's Edition. Aangezien One Piece in de EU vele male populairder is dan Amerika.

  overigens lees ik vooral gemixte verhalen, weinig speelbare characters maar wel goed uitgewerkt. Game is idd aan de korte kant, tenzij je alles wilt halen. En tja, het is een Musou game, die games zijn altijd kort en vol herhaling. Imo is wel iedereen het eens dat als je een One Piece fan bent het gewoon een must have is.

  overigens, de CE:
 • Heel weinig content, je bent zo klaar met alles. Maar zou mij persoonlijk niet uitmaken, ik houd die games toch nooit al te lang vol.
 • Volgens de Musou fans is dit wel een boutgame trouwens.
  Weet je wat hier de redenen voor zijn?
 • http://www.siliconera.com/2012/07/18/on ... -download/

  Komt in Europa waarschijnlijk uit op disc, zoals Orochi 3. Volgens de Musou fans is dit wel een boutgame trouwens.
 • De lijst met best verkochte titels van 27 februari tot 4 maart. Nummer 1 springt er echt boven, game is tevens net een week uit. Meest verkochte One Piece game in de eerste week <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />

  met zulke cijfers kan een Westerse release toch niet lang op zich wachten?

  Nog beter: Met zulke cijfers zal een nieuwe One Piece game op de PS3 niet lang op zich laten wachten…

  Kleine toevoeging. de game lag pas 4 dagen in de winkels.
 • Ik koop hem zowieso, maar enkel als ie Japanse stemmen heeft. Een engelse Ruffy trek ik niet (niet omdat het engels is btw. Ik trek bijvoorbeeld een Japanse Goku ook niet). Dan import ik hem wel, verhaal ken ik toch al.
 • De lijst met best verkochte titels van 27 februari tot 4 maart. Nummer 1 springt er echt boven, game is tevens net een week uit. Meest verkochte One Piece game in de eerste week :D

  met zulke cijfers kan een Westerse release toch niet lang op zich wachten?

  [PS3] One Piece: Pirate Warriors – 655,774
  [3DS] Mario &amp; Sonic at the London 2012 Olympic Games – 43,155
  [3DS] Harvest Moon: The Land of Origin – 27,378
  [PSP] Great Battle Full Blast – 24,289
  [3DS] Theatrhythm Final Fantasy – 21,540
  [3DS] Mario Kart 7 – 18,945
  [PS3] Naruto Shippuden: Narutimate Storm Generations – 17,917
  [3DS] Super Mario 3D Land – 16,142
  [3DS] Monster Hunter 3G – 15,836
  [PSP] Tales of the Heroes: Twin Brave – 12,358
  [3DS] Doraemon: Nobita and the Island of Miracles – 12,228
  [PS3] Asura’s Wrath – 7,795
  [3DS] Resident Evil: Revelations – 7,444
  [PS3] Binary Domain – 6,775
  [PS3] UFC Undisputed 3 – 6,198
  [WII] Just Dance Wii – 6,043
  [PSP] Samurai Warriors 3 Z Special – 5,224
  [PSP] Monster Hunter Freedom 3 – 5,156
  [PSP] I Don’t Have Many Friends Portable – 5,142
  [PS3] Gran Turismo 5 Spec II – 4,922
 • Namco Bandai UK heeft in iedergeval geen info mbt een EU release.

  heb overigens nu ff een livestream aan, en wat enorm vet gedaan is dat na het gebruik van 3rd Gear ook tijdelijk klein wordt :D
 • Ik ben benieuwd hoe de verkopen de eerste weken zullen zijn.. de winkels hebben tenminste genoeg ingekocht en de vewachtingen zijn hoog.

  One Piece Pirate Musou (PS3) has launched in Japan and according to Namco Bandai first day shipments reached 650,000 units. This a new record for the One Piece franchise and would make it one of the biggest launches in Japan for the PlayStation 3 and the biggest launch in 2012 to date.

  Expect first week sales to be similar to Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (PS3) which opened up with 480,695 units sold. This would put the game above Gran Turismo 5 (PS3) which sold 424,737 in its opening week and only below Final Fantasy XIII (PS3) and Final Fantasy XIII-2 (PS3) which sold 1,464,964 and 538,774, respectively.
 • Was er maar een eu release datum zodat ik weet wannneer ie uitkomt ik wil hem graag hebben
  met japanse voice´s ik weet niet of ie wel naar de eu komt of dit jaar nog komt anders moet ik hem van een japanse shop bestellen sinds de ps3 regiovrij is gelukkig

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren