1. online@school

Re: online@school

Dan bump je je post maar een keer in dat topic (1 x per 24 uur), er worden niet constant nieuwe topics aangemaakt. Ben het dan ook eens met USSJ zijn beleid hier. Als we al dit soort hulproepen moeten laten staan is er binnen no-time geen plaats meer voor de belangrijkere berichten.
 • Dan bump je je post maar een keer in dat topic (1 x per 24 uur), er worden niet constant nieuwe topics aangemaakt. Ben het dan ook eens met USSJ zijn beleid hier. Als we al dit soort hulproepen moeten laten staan is er binnen no-time geen plaats meer voor de belangrijkere berichten.
 • dat zeg je nou wel maar daar lezen ze zo over je post heen, ik snap niet wat mensen hebben tegen een nieuw topic openen, ik bedoel dit is toch geen onzin, misschien zijn er wel meer mensen met hezelfde probleem….
 • Hulp Topic!
 • hallo,

  ik heb uiteraard ook een PSP ^^D maar heb het volgende probleem, thuis kan ik prima internetten, gelukkig 8) maar op school hebben we een veel snellere verbinding en nu wil ik daar internetten, maar:

  het is dus allemaal vanzelfsprekend draadloos, mensen die hier willen internetten moet een programma downloaden van de windesheim site om draadloos te internetten, dit progtamma heet: 'secureW2 client 3.0.0'', ik kan hem wel downloaden via mijn netwerk thuis maar kan het dus niet uitvoeren, weet iemand hoe ik er toch voor kan zorgen dat het gaat draaien en ik daar kan internetten?

  verder heeft het een web beveiliging, en heb daarvoor een web-sleutel nodig, iemand enig idee hoe ik daar aan komen kan?

  BVD

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.