1. Osu! Tatakae! Ouendan

Re: Osu! Tatakae! Ouendan

Even een vraagje voor degeene die dit spel hebben, wat is de bedoeling als je zo een rond figuur in beeld krijgt die je rond kan draaien met een steeds kleiner wordende blauwe cirkel?
 • Even een vraagje voor degeene die dit spel hebben, wat is de bedoeling als je zo een rond figuur in beeld krijgt die je rond kan draaien met een steeds kleiner wordende blauwe cirkel?
 • Ik heb deze game nu ook 2 dagen en het is zeker een game die je moet hebben. Het is heel leuk om te spelen zowel voor lange als korte tijd. Hoop dat nintendo de game ook hier uitbrengt want iedereen waar ik tegen zij dat ik een game met mannelijke cheerleaders aan het spelen was moest lachen en wou zien wat dat was.
 • Kheb het spel nu ook sinds een week of 2 (gekocht met het geld dat ik over had op mn laatste dag in Taiwan :P) Heb het spel alleen niet veel gespeeld. Ben eerst bezig om Jump Super Stars voor de 2e keer 100% uit te spelen.

  Maar het is idd wel een droog spel (wat ik tot nu toe heb gezien)
  De manga stukjes zijn ook wel grappig.
 • Het spel is opgedeeld in levels, elk level is een (muziek)nummer. Je moet op de maat van het nummer bepaalde delen van je ds aanraken, in volgorde (dus eerst 1 dan 2 dan 3 etc…) Het is een beetje vergelijkbaar met bijv. Donkey Konga, echter met het verschil dat je dus op je ds moet tikken met je pen. Je kunt het beste een filmpje kijken van dit spel, check gamespot voor eental movies:
  http://www.gamespot.com/ds/puzzle/ouendan/media.html

  Toen ik de filmpjes zag wist ik meteen dat ik de game cool zou vinden. Het spel heeft trouwens een erg hoge replay-waarde vind ik zelf, 3 moeilijkheidsgraden die het spel totaal anders maken. Bovendien is het een uitdaging om je hi-scores te proberen te verbeteren.
 • Ik speel deze game nu al ruim 2 weken en het is zonder twijfel de beste DS-game die ik gespeeld heb tot nu toe. Zwaar verslavend!!! Doe jezelf een plezier en importeer deze game, je zult er absoluut geen spijt van krijgen…

  Kun je misschien uitleggen hoe het allemaal precies in zijn werk gaat (aantal levels etc). Want ik kan me best voorstellen dat een aantal mensen (inclusief ik) nog een beetje in de war zijn met deze game.
 • Ik speel deze game nu al ruim 2 weken en het is zonder twijfel de beste DS-game die ik gespeeld heb tot nu toe. Zwaar verslavend!!! Doe jezelf een plezier en importeer deze game, je zult er absoluut geen spijt van krijgen…
 • het spel is al even uit in japan ens coort niet echt geweldig…. wel aardig, maar geen kaskraker zoals Jump superstar

  Oh, game is al uit? Das snel, hij werd een maandje geleden aangekondigd.
 • Was een week geleden bij On the Spot, zag er best leuk uit. Je maakt trouwens deel uit van een groep mannelijke cheerleaders ^_^' Wordt hier natuurlijk nooit uitgebracht.
 • Ik denk serieus dat de Japanners hier weer een ongelofelijk harde plasser van gaan krijgen en dat het weer, net als Jump Superstars, hard gaat scoren. Waarom weet ik niet, maar ik denk het gewoon. Het is gewoon weer zo'n spel waarvan ik denk dat die Japanners het weer massaal gaan halen (misschien zijn het die 'non-gamers'?)
  het spel is al even uit in japan ens coort niet echt geweldig…. wel aardig, maar geen kaskraker zoals Jump superstar
 • Als ze er anime characters instoppen verkoopt het meteen 2x zoveel ;)
 • Lijkt me wel leuk, ik vat alleen nog niet hoe het precies moet <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />
  Het is gewoon een soort muziek spel waar je op de ritme met je stylus op de juiste "dingen" moet raken. Als je het goed doet, zie je op het bovenste schermpje dat je het goed doet :P en dan een kort filmpje enzo. (Staat gewoon in de startpost ^_^' maar je kan het ook aan het filmpje zien).

  @ Lau misschien, maar ik denk niet dat het zo'n enorm succes wordt als jump :) wel goed verkocht maar niet zoveel ;)
 • Ik denk serieus dat de Japanners hier weer een ongelofelijk harde plasser van gaan krijgen en dat het weer, net als Jump Superstars, hard gaat scoren. Waarom weet ik niet, maar ik denk het gewoon. Het is gewoon weer zo'n spel waarvan ik denk dat die Japanners het weer massaal gaan halen (misschien zijn het die 'non-gamers'?)
 • Lijkt me wel leuk, ik vat alleen nog niet hoe het precies moet :P
 • Dit word toch gemaakt door nintendo (of in opdracht van nintendo?) ziet er wel leuk uit, maar het lijkt meer op een titel voor tussendoor als bv wario ware dan een toptitel :)
  waar niks mis mee is, want wario ware is een leuk spel 8]
 • kloek ritmespel. Had er al emer over gehoord. De game komt alleen niet naar Europa / VS toch?
 • Osu! Tatakae! Ouendan
  Ouendan makes you a member of a local helper squadron. Your goal is to help out people who are in a pinch, thereby bringing peace to the world. Ouendan's gameplay is based around a simple concept that combines comic-book style storytelling with rhythmic gameplay. You interact with the game by touching numbered markers, called Hit Markers, that appear on the screen and slowly begin to shrink. The timing of your touches is important, as you have to strike the Hit Markers in time with the movement of a Timer Cycle, displayed at the top on the screen. Connect successful strikes together, and you build up a combo which adds to your score. Successful play affects the outcome of the an episode that unravels on the top screen.


  http://media.ds.ign.com/media/746/746980/vids_1.html

  Dit moet je echt kijken. Lachen spel!
 • Mmmmm, misschien ook maar importeren.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren