1. Overstappen op PC gamen

Overstappen op PC gamen

Hoioi

Ik heb lange tijd op playstation 4 gespeeld. Maar ben er achter gekomen dat ik shooters (die ik momenteel het meest speel) toch fijner vind gamen op een pc. Omdat ik dan zelf de cursor snelheid kan bepalen.

Ik wil mijn pc graag zelf gaan bouwen. Laatste keer dat ik dit heb gedaan is al meer dan 10 jaar geleden. Nu is mijn vraag welke componenten geschikt zijn om zware games te spelen? Bijvoorbeeld welke processors zijn het handigste? AMD of Intel? Ik hoor in mijn omgeving allemaal tegenstrijdige verhalen over welke het beste zouden zijn.
Wat zouden jullie aanraden?

Ik heb veel pc webwinkels bezocht in een poging er wat wijzer over te worden.
Ik zit er aan te denken om mn componenten bij www.pcgamingshop.nl te gaan bestellen.

Alvast bedankt!

Mvg Nick
 • Hi,
  Ik heb zelf via alternate en azerty mijn pc samengesteld.
  Misschien kan je daar ook kijken.

  Ik ben gegaan voor gskill geheugen 16G
  amd razor 7 processor 8 core een msi moederbord
  msi geforce rtx 2070 video kaart.

  Kan alles op hoogste grafische stand spelen
  Ghost, the witcher, totalwar warhammer
  battlefield 5 f1 2018 project cars naja alle laatste games geen enkel probleem.
 • Met een budget van $ 1000 is het mogelijk om een productieve gaming computer die zal omgaan met de games in Full-HD resolutie te verzamelen.

  Minimum: GeForce GTX 1060 en AMD Ryzen 5 2600.

  Er zijn enkele goede tips - https://nl.hardware.info/pcadvies.
  Maar als je wilt afdekken en krijgen een grotere marge van prestaties voor toekomstige games en hogere resolutie, moet je het budget te verhogen.
  Natuurlijk is er geen universeel recept van de spelcomputer "voor iedereen", omdat gebruikers verschillende voorkeuren hebben. Niet elke gebruiker zal een groot bedrag willen uitgeven aan de case of voeding, de voorkeur aan het geld dat wordt bespaard op een krachtiger grafische kaart of CPU.
  Als ik over mezelf moet vertellen, Ik heb een oude computer, drie jaar oud. Dit jaar speel ik voornamelijk quests(https://www.daedalic.com), online games (https://onlinecano-now.nl/cano-spellen/) en poker (https://www.pokerstars.eu). Voor mijn behoeften is dit gebrek goed.
  Net in 2018 introduceerde Intel 8-core processors voor de massamarkt, en NVIDIA - een nieuwe generatie van gaming graphics cards Turing. En voor extra functies hebben ze allemaal hun eigen smaak. Iemand is tevreden met het geïntegreerde geluid van het moederbord, anderen geven een discrete geluidskaart. Veel gebruikers hebben favoriete fabrikanten wiens producten ze liever kopen.
  Van de voordelen kan worden opgemerkt dat de keuze van games is geworden veel meer! Het aantal games op de PC stijgt elk jaar exponentieel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren