1. Overzicht van muziekmappen

Re: Overzicht van muziekmappen

Weet niet zeker. Maar is Foobar niet iets ?.

En dan in combinatie met zelf gemaakte skins van andere. Welke hier te vinden zijn, maar ook ergens anders.Gebruik het zelf niet, maar ik hoor altijd andere het er over hebben, en zie vaak mooie skins die er netjes uit zien. Dus misschien is dit iets wat je kan gebruiken.

Winamp gebruik ik zelf ook, en het is correct om te zeggen dat het er niet echt super uit ziet.
  • Weet niet zeker. Maar is Foobar niet iets ?.

    En dan in combinatie met zelf gemaakte skins van andere. Welke hier te vinden zijn, maar ook ergens anders.    Gebruik het zelf niet, maar ik hoor altijd andere het er over hebben, en zie vaak mooie skins die er netjes uit zien. Dus misschien is dit iets wat je kan gebruiken.

    Winamp gebruik ik zelf ook, en het is correct om te zeggen dat het er niet echt super uit ziet.
  • Ik gebruik al een tijdje Winamp en al sinds dag 1 van het gebruik van Winamp stoor ik me enorm aan het feit van hoe Winamp de liedjes presenteert aan de gebruiker. Ik ben helaas een een perfectionist op het gebied van sorteren en werken met een schema om mijn computer netjes te houden en daarom sorteer ik mijn muziek ook anders. Nu na een aantal maanden klooien met plug-ins (die Winamp helemaal laten crashen) en de opties heb ik nog steeds geen resultaat geboekt. Dus ben ik noodgedwongen gaan moeten googlen (ik ben een ontdekker, dus ik google niet graag), maar daar vind ik enkel een link naar een crappy plug-in die m'n hele systeem laat crashen. Dit verhaal doet er eigenlijk niet toe, want mijn vraag is gewoonweg ofdat er een mogelijkheid bestaat om mijn muziek te sorteren bij 'Audio' zoals mijn mappen of moet ik een ander programma gebruiken die dit wel kan (en zo niet, de albums deftig zichtbaar toont) ?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren