1. Paper Mario

Re: Paper Mario

Thousand Year Door voor mij. Paper Mario speelde ik daarna nog bij een vriend en die viel natuurlijk nog tegen, Super Paper Mario is wel leuk, maar niet heel bijzonder
 • Thousand Year Door voor mij. Paper Mario speelde ik daarna nog bij een vriend en die viel natuurlijk nog tegen, Super Paper Mario is wel leuk, maar niet heel bijzonder
 • Ik heb helemaal niets met de console rpg Mario's, maar Superstar Saga op de Game Boy Advance vond ik geweldig!
 • Niet wachten, gewoon kopen!

  Paper Mario is zonder twijfel één van de beste games die je voor de N64 kunt krijgen.
 • "Paper Mario: The Thousand Year Door" is van die 3 toch wel mijn favoriet hoor.
  De game speelde zo lekker weg in de avond, dat ik die nooit zou kunnen vergeten.
  niet te makkelijk maar ook niet te moeilijk, gewoon een goeie mario game..
 • Hmm… dan wacht ik nog wel even met die aanschaffen. Ik wil eerst nog Donkey Kong Country Returns scoren en misschien ook nog Kirby Epic Yarn dus dan heb ik wel genoeg aangeschaft voor de komende tijd. En ik wil ook nog 2000 Nintendo-punten kopen.
 • Mijn verhaal is grotendeels hetzelfde als uchiha master. PM:TTYD als eerste gespeeld en het origineel pas later op de Virtual Console. Ik vond ze allebei erg leuk maar TTYD is voor mij toch echt beter, mede omdat je partner daar ook zijn/haar eigen HP heeft. Geeft je toch meer het gevoel ook echt een partner te hebben ipv een bijstaander er bij te betrekken oid.

  Super Paper Mario is ook een prima game overigens maar je moet geen game in de stijl van de oude Paper Mario's verwachten, als je dat doet wordt je teleurgesteld. Ik wist wat ik ervan kon verwachten en het was gewoon een prima game. Zoals uchiha al zegt, niet slecht, maar ook niet bijzonder. En toch (imo) zeker de volle mep waardig.
 • De eerste Paper Mario heeft serieus de beste soundtrack van ze allemaal.
  TTYD was ook een heerlijke game, maar vond 'm echt minder dan deel een. Zal denk ik ook wel liggen aan welke je eerst speelt.
  SPM nooit gedaan, dus daar ook geen mening over.

  Echt geen reden om niet verder te gaan met PM, vindt ik toch wel één van de top tien games voor de N64 :)
 • Ik heb Paper Mario: The Thousand Year Door vele jaren geleden op de Cube gespeeld en ik heb er nog steeds goede herinneringen aan. Die game was echt briljant.

  Het eerste deel speelde ik jaren later op de Virtual Console. Die was ook briljant, maar toch een stap terug als je het cube-deel ook al had gespeeld. Ik herinner mij er ook niet meer zoveel van.

  Super Paper Mario heb ik ook, maar echt bijzonder vond ik hem niet. De game was niet slecht, maar echt bijzonder ook niet. Dat schakelen tussen 2D en 3D deed me niks en ik vond de game veels te makkelijk.

  Mijn stem gaat dus naar de duizendjarige deur :)
 • Ik zit een beetje met een probleem ^^D want ik heb sinds gisteren de N64 weer eens afgestoft en ik wilde vol goede moed beginnen aan Paper Mario. Je moet namelijk weten dat ik deze game er later nog bij heb gekocht (als enige) maar dat ik er destijds geen hol van snapte. Ik heb de game toen ook al vrij snel naast me neergelegd. Of was het, omdat ik niet verder kwam…?

  A fijn, dit topic is voor twee dingen bedoeld; allereerst om goede herinnneringen op te halen aan deze, in mijn ogen, toch wel klassieker en ten tweede om mij uit te leggen waar de game ook al weer om draaide, wat je precies moest doen en hoe ik verder kan komen.

  Alvast bedankt :'D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren