1. PB Platinum vraag

Re: PB Platinum vraag

Precies als ik dacht dus… Bedankt voor de replies, grappig dat jullie wel antwoord geven en die 'brillianten' op tweakers niet :)
 • Precies als ik dacht dus… Bedankt voor de replies, grappig dat jullie wel antwoord geven en die 'brillianten' op tweakers niet :)
 • Exact dezelfde moederbord kopen voor een wat veroudere Packard Bell computer is vrijwel onmogelijk. Ik had er ook één en die moest een compleet nieuw moederbord hebben (want die oude was ook stuk gegaan) en daardoor moest er ook een nieuwe kast bij en alles.
 • Want ik hoor altijd dingen dat je voor PB computers alleen bepaalde (pb?)-onderdelen erin kan zetten ofzo. Moet ik nu exact zo'n zelfde moederbord vinden?

  Ja.

  Hij blijft er hangen? Geeft hij nog bepaalde errors of beeps? Overigens is dat geen Dos hoor, maar gewoon het bootgedeelte van je mobo.
 • 1,5 jaar geleden heeft me zus met de stofzuiger nogal hard tegen de computer, toendertijd een PB Platinum, gestoten en daardoor sloeg die op tilt en wilde die niet meer opstarten. Me buurjongen die nogal veel verstand ervan heeft enzo kwam tot de conclusie dat het het moederbord was (vaag kan ik me nog herinneren dat een moederbord ook het snelst kapot hoort te gaan door een klap). Anywyas, diezelfde zus heeft nu een pc nodig voor haar studie, en wij hadden deze dus nog staan.
  Nu is mijn vraag, kan ik een willekeurig moederbord erin zetten? Want ik hoor altijd dingen dat je voor PB computers alleen bepaalde (pb?)-onderdelen erin kan zetten ofzo. Moet ik nu exact zo'n zelfde moederbord vinden? En hoe kan ik erachter komen of het wel echt het moederbord is die kapot is (zonder onderdelen in een andere pc te zetten en te checken of die boot)? Wat ik erover kan zeggen is dat die in dos (voor zover dos nog bestaat, ik bedoel dus dat zwarte met witte lettertjes) blijft hangen.

  Ik heb nog gezocht naar de specs ervan maar kan ze niet vinden, ik weet uit me hoofd nog dat die 800mhz (600?) had en een tnt2 video kaart. En ik dacht 128mb werkgeheugen, ik heb het al gecombineerd in google om zo goede resultaten te krijgen, maar zonder succes, ik weet dus niet eens naar welk moederbord ik op zoek ben -_-'

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren