1. PC boot niet meer voor installatie!!

Re: PC boot niet meer voor installatie!!

Het is nu zover dat ik bij het opstarten totaal geen beeld krijg. Is het niet het makelijkst om de hele pc trug naar de winkel te brengen?
 • Het is nu zover dat ik bij het opstarten totaal geen beeld krijg. Is het niet het makelijkst om de hele pc trug naar de winkel te brengen?
 • Dat is al verandert. Maar de C schijf waar windows op stond is compleet leeg. En op de E schijf staan alleen nog spellen. Dus als hij op wil starten geeft hij al aan dat er een verkeerde disk in zit. En mijn 2 dvdspeler's/brander's staan als standaard ingesteld. En ik heb de hardware check dan al gehad. <img alt=":'(" src="/plugins/sceditor/emoticons/cwy.png" />

  ik bedoelde een klote grap van die g33k die dat virus op die server had gezet ;}
 • ^ Ik heb dus gewoon precies hetzelfde probleem he.
  Ik heb het ook vaker op dit forum gevraagd maar ik ben er nog steeds niet uit.
  Hij blijft gewoon hangen in dat tussenscherm, en na een tijdje hoor je dat de installatie cd
  niet meer gelezen word.


  Ik heb uiteindelijk opgegeven en me pc naar de winkel gebracht en daar heeft men XP opnieuw geinstalleerd.
 • Alsw dit een grap was zou ik niet om hulp vragen jah. Maar hij doet eerst alleen de hardware check en dan krijg je een zwart scherm met in de linker boven hoek een knipperend wit balkje. En dan loopt hij vast. Ik kom dus al niet eens in de windows setup.
 • En bootdisks?

  Dan worden er toch stuurprogramma's voor CDROM/DVDROM geladen?
 • wat een kanker laffe grap :/. Kut g33ks!
 • Dat is al verandert. Maar de C schijf waar windows op stond is compleet leeg. En op de E schijf staan alleen nog spellen. Dus als hij op wil starten geeft hij al aan dat er een verkeerde disk in zit. En mijn 2 dvdspeler's/brander's staan als standaard ingesteld. En ik heb de hardware check dan al gehad. :'(
 • Je weet zeker dat je in de bios hebt ingesteld dat ie als eerste vanaf de CD moet booten i.p.v. de HDD?
 • Heb je anders os's geprobeert?
 • Het probleem is dit. Op computerkamp heb ik mijn eigen pc meegenomen. Maar de een of andere hufter had een virus met opzet op de server gezet. Daardoor zijn al mijn .exe bestanden geinfecteerd.Het gaat hier om het Win32 Parite B virus. Nu heb ik mijn hele pc geformateerd en windows eraf gegooit. Maarmet de instalatie van windows XP Professional boot hij niet van de cd. Hetzelfde geld met linuxlive. Als ik die wil opstarten boot hij niet vanaf de cd. En het is ook niet een in de bios want dat staat allemaal goed ingesteld. Kan iemand mij helpen???

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren