1. Persona 2 Eternal Punishment

Re: Persona 2 Eternal Punishment

nieuwe trailer!

Ben meteen weer hyped! Ik ben ook wel erg gemakkelijk waar het megaten betreft… :')
En check de awesome remix van het originele theme! Dit is te gek hoor!
 • nieuwe trailer!

  Ben meteen weer hyped! Ik ben ook wel erg gemakkelijk waar het megaten betreft… :')
  En check de awesome remix van het originele theme! Dit is te gek hoor!
 • P2 vond ik onspeelbaar, dus deze zal ik niet gauw kopen.
 • True, Persona 2 had dan een stuk beter uit de verf gekomen. Qua P remakes ben ik het meest benieuwd naar Persona 4: The Golden op de Vita, wat echt de 'FES' versie van Persona 4 schijnt te zijn.
 • lol…? Op PSP??? What is Atlus thinking…? Maar goed, wel verstandig voor de sales natuurlijk aangezien de Vita op het moment een doodgeboren kind is.

  Denk maar zo, grafisch hoeven ze nu minder inspanning te maken en dus minder kosten en de Vita bezitters kunnen de game alsnog via PSN oppikken en het daarop spelen.

  Vanuit marketingoogpunt een slimme keuze. Ze zullen er meer kopers mee winnen dan verliezen door voor de PSP te kiezen.

  Overigens ben ik het met je eens dat P2P veel gedateerder aanvoelt dan P3P, dat is jammer. Het was tof geweest als ze de P3P engine hadden genomen en een remake van P2 hadden gemaakt. Maar goed, blijft een toffe game.
 • P3P ga ik volgende week waarschijnlijk starten.
 • Ja wel qua interfaces enzo maar de gameplay zelf is toch nog wel wat oubollig hoor. De constante battles om de paar stappen, de weirde conversatiekeuzes en sowieso de vele demon conversaties die veel tijd in beslag nemen etc. De game is wel te gek hoor, daar niet van, maar Persona 3 en 4 zijn echt wel wat moderner.
 • Persona 2 PSP hebben ze toch ook redelijk omgebouwd naar modernere standaarden?
 • Ja dat is idd zo… plus dat het misschien ook de verwachtingen van Persona 4 verpest die extreem anders is dan deze game (laten we eerlijk zijn, ondanks dat de games geweldig zijn zijn Persona 1 en de twee Persona 2 games wel wat veroudert). En het andere Persona 2 is natuurlijk ook op de PSP uitgekomen dus smart move. Ook al zou ik liever een nieuwe main-line SMT zien :(
 • PSP is nog steeds een werkbaar platform in Japan, zeker op het gebied van software. Plus Vita eigenaren zouden gaan zeiken en betere resolutie, breedbeeld etc. willen wat deze port onnodig duur zou maken.
 • lol…? Op PSP??? What is Atlus thinking…? Maar goed, wel verstandig voor de sales natuurlijk aangezien de Vita op het moment een doodgeboren kind is.
 • Vandaag in de Famitsu: Persona 2 Eternal Punishment

  - May 17 2012 in Japan
  - New story elements will be added in the game. The original writer of Persona 2 will be writing the new scenarios.
  - Meguro is directing the port/remake, just like he did for the previous ones.
  - Load times will be improved.
  - Madhouse will be animating a new opening movie.
  - The soundtrack will include both the original version and the remixed version.


  The second part of the Persona 2 saga will be released to PSP, Famitsu reveals this week. The magazine has a first look at Persona 2 Eternal Punishment, the followup to Persona 2 Innocent Sin. Following a remake of Innocent Sin, released in April of last year, Atlus will release the PSP remake of Eternal Punishment on May 17.

  The PSP version will include new scenarios, improved load times, a new opening animation from Mad House, and the choice of original and refined background music. Shouji Meguro is directing the game. The new scenarios are from Tadashi Satomi, the original's scenario writer.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren