1. Pes 2012 3D

Re: Pes 2012 3D

Imo is ie erg leuk ! Heb iets van vijf wedstrijden gespeeld en ben er tevreden over. Ga vanavond weer verder. :) Over de MP weet ik niks, dat doe ik namelijk nooit.
 • Imo is ie erg leuk ! Heb iets van vijf wedstrijden gespeeld en ben er tevreden over. Ga vanavond weer verder. :) Over de MP weet ik niks, dat doe ik namelijk nooit.
 • Laat nog eens weten wat je er van vindt als je hem toch gaat halen! Heeft het btw een online MP vergelijkbaar met de head to head wedstrijden van de console games?
 • De Vita is een no go voor mij atm. Denk dat ik deze maar een kans ga geven. De positieve recensie's stemmen mij igg positief.
 • PES6 op de PSP is voor mij de enige geslaagde handheld footie geweest. Denk ook dat ik pas op de Vita weer een footie koop voor de handheld.
 • Imo is het juist wel leuk. Een voetbal game op een handheld.
  Jazeker. Als het goed zou werken wel. Maar dat deed 2011 niet.
 • Imo is het juist wel leuk. Een voetbal game op een handheld.
 • 2011 was zo teleurstellend dat ik nooit meer een handheld pes ga kopen.
 • Die game lag vandeweek opeens in de winkel. Stealth release am total.

 • PES 2012 3D biedt ongeëvenaard realisme en stelt spelers exclusief in staat om hun ‘eigen’ UEFA Champions LeagueTM te spelen. Daarnaast biedt het ook nog eens de Zuid-Amerikaanse sensationele high-intensity Copa Libertadores league. Het nieuwe deel van deze franchise biedt volledige controle over het spel, met iedere pass, tackle en schot. De speler kan zelf bepalen of hij deze controle neemt via het Circle Pad en de knoppen, of via het nieuwe Touch Screen besturing systeem waar je met de Nintendo 3DS stylus de voetbalspelers bestuurt.

  PES 2012 3D brengt de getoonde vaardigheden in beeld via een aantal nieuwe intelligente camera standpunten die de actie op het veld magnifiek in beeld brengen en maximaal de 3D kwaliteiten van het Nintendo-systeem laten zien. Spelers worden ook uitgedaagd om hun vaardigheden te etaleren in een aantal spelmodi.

  De oneindig populaire Master League optie, uiterst geliefd op de consoles waarmee je thuis speelt, is nu ook een belangrijk onderdeel van PES 2012 3D. Spelers kunnen hun eigen team samenstellen met onbekende spelers, trainen en ontwikkelen tot een kampioensteam. Daarnaast heb je met de nieuwe Become a Legend optie een meer persoonlijke aanpak waarbij je de vooruitgang van een enkele speler onder je hoede neemt en traint tot een wereldspeler.

  Verder zijn er nieuwe competitie- en Cup wedstrijden toegevoegd, naast de mogelijkheid om je zelf te trainen om de multi-layered controle elementen onder de knie te krijgen, en een Edit Mode, waarin de voetbalspelers en hun uitrusting kan worden aangepast. Op verzoek van de vele fans vna de serie beschikt PES 2012 3D nu ook over sterke online modi.

  Spelers kunnen nu een-tegen-een spelen met vrienden via zowel draadloze als Nintendo Wi-Fi Connection settings. Verder heeft Konami ook een eigen draai gegeven aan het StreetPass TM-systeem waarbij gegevens uitgewisseld worden. PES 2012 3D-spelers kunnen nu hun Master League team gegevens uitwisselen met andere Nintendo 3DS- gebruikers, zodat spelers elkaar kunnen uitdagen om met het team van een ander een potje te spelen tegen een CPU tegenstander.
  Bron: http://www.n1ntendo.nl


  Iemand die de game al heeft ?! En is het wat ?!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren