1. Playstation 3 online problemen

Re: Playstation 3 online problemen

 • Koop een klein internet hubje, sluit in de hoofdpoort de kabel aan die nu je pc ingaat en laat vanuit dat hubje 2 kabeltjes lopen. 1tje naar je pc, de andere naar je ps3 ;) Zo loopt het bij mij nu en heb nergens problemen mee.
 • Waar staat je PC? Want als die ook in de slaapkamer staat kun je door dezelfde buis waarschijnlijk gewoon een kabel trekken.

  Even een trekveer regelen, wat dingetjes open schroeven en klaar.
 • Hey mensen ik heb een probleem over me ps3.
  Paar dagen geleden heb ik me ps3 gekocht bij bartsmit samen met
  Call of Duty Black Ops. De volgende dag had ik ook meteen een HDMI kabel gekocht (bij Saturn). Dus ik was er echt klaar voor om te gamen, maar nu komt het grootste probleem: online spelen.
  Ik kan namelijk niet online spelen ik had geprobeerd om draadloos te scannen. Hij had wel paar gevonden, maar waren zwakke signalen van 30-40 % ofzo me kastje is namelijk bij me woonkamer en me ps3 is bij me slaapkamer.

  Nu zat ik te denken om een ethernet kabel te kopen hetzelfde wat me pc ook heeft. Alleen het grootste probleem is dat me ethernet kabel van me pc zit helemaal in de muren. Dus zeg maar de kabel is door de muren ingegaan en zo naar me woonkamer en dan naar me kastje verbonden ja het is allemaal raar maar waar haha ^^D

  Dus het wordt moeilijk om een kabel aan te sluiten. Of zijn er nog andere manieren? Ik hoop in iedergeval dat me verhaal duidelijk is als het onduidelijk is meld het me dan alsjeblieft dat zou ik namelijk fijn zijn ;) .

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.