1. Playstation 3 Stuk, Nieuwe kopen!

Re: Playstation 3 Stuk, Nieuwe kopen!

@Null ik wist niet wat me overkwam, ik startte me PS3 op, en denk ah gelukkig niks aan de hand, dus ik wil gaan gamen, laad ie me spellen niet meer, jij hebt nog geluk dat je er één kan lenen.

@Banostainer nee ik had als één van de eerste de nieuwe model de 120GB Slim. Haha, die laatste was ook niet echt heel erg serieus bedoeld hoor. Ja ik heb me PS3 al uitelkaar geschroefd, want ben wel technisch. En aangezien er geen garantie meer op zit. Maar ik de Blu-ray laser is wel te vervangen hoor :) ik heb het al geprobeerd, alleen had nog geen nieuwe liggen, het zit allemaal heel simpel in elkaar, maar ja moet ik het risico nemen?

Reparatie van Sony is geen optie, want dat is gewoon belachelijk duur. En dan doe ik het liever zelf op een zondag middagje.
 • @Null ik wist niet wat me overkwam, ik startte me PS3 op, en denk ah gelukkig niks aan de hand, dus ik wil gaan gamen, laad ie me spellen niet meer, jij hebt nog geluk dat je er één kan lenen.

  @Banostainer nee ik had als één van de eerste de nieuwe model de 120GB Slim. Haha, die laatste was ook niet echt heel erg serieus bedoeld hoor. Ja ik heb me PS3 al uitelkaar geschroefd, want ben wel technisch. En aangezien er geen garantie meer op zit. Maar ik de Blu-ray laser is wel te vervangen hoor :) ik heb het al geprobeerd, alleen had nog geen nieuwe liggen, het zit allemaal heel simpel in elkaar, maar ja moet ik het risico nemen?

  Reparatie van Sony is geen optie, want dat is gewoon belachelijk duur. En dan doe ik het liever zelf op een zondag middagje.
 • Graag verder in het algemene vragen topic. Dank heren.
 • Om je dan de volgende tip te geven. Ik persoonlijk zou genoeg hebben aan de standaard 120 GB. Heb er ook films op staan (maar voornamelijk series) en dat neemt 30 GB in. Heb dus nog 90 GB over. Ik persoonlijk krijg dat nooit vol, maar ik hoor ook mensen die te weinig hebben aan 200 GB dus dat is persoonlijk. Ik zelf heb in ieder geval genoeg aan het minimum, 120 GB dus. Ik heb zelf ook de Move, en het is grappig maar er zijn nog geen toffe games die er echt gebruik van maken. Ik zelf denk ook niet dat ik het ooit echt ga gebruiken maar misschien dat Killzone 3 en SOCOM 4 me overtuigen. Ik zou zelf ook niet gaan voor de bundel met de 2 games, omdat dit oude games betreft die je vaak voor 10 Euro van Ebay/Marktplaats kan plukken. Uncharted en LBP sowieso, die zijn nieuw geloof ik nog maar 20 Euro per stuk.

  Ik zelf zou dus gaan voor de bundel met een nieuwe game, Killzone 3 bijvoorbeeld.

  Nog een tip. Ik weet niet hoeveel controllers je van je oude PS3 hebt, maar ik heb (toen ik een 2de PS3 kocht) de nieuwe controller die daarbij zat verkocht voor 45 Euro omdat ik er toch al 3 had.
 • @MrBrinkles, verrekt had ik niet eens in de gaten, dat is inderdaad wel wat minder.

  Ik ben er bijna zo goed als zeker uit, nu nog twijfelen aan het volgende:

  PS3 met Killzone 3.
  PS3 met 160 GB
  PS3 met 320 GB
  PS3 met Move.
  PS3 met twee games (Uncharted en LBP)

  Waaaaaahhhh ik wordt gek.
 • Reparatie van Sony is geen optie, want dat is gewoon belachelijk duur. En dan doe ik het liever zelf op een zondag middagje.

  De garantie op die reparatie is ook slechts 2 maanden. Dat geeft mij de indruk dat een kapotte PS3 vrijwel niet meer te repareren is. Eenmaal kapot blijft kapot idee zeg maar. Bij Microsoft krijg je na reparatie een jaar garantie op die reparatie, dat wekt vertrouwen.
 • kheb er zelf gene 1 maar ga wel kopen en ik zal gewoon een nieuwe kopen :D maar dan wel de gene met het grootste geheugen
 • Ik zou echt zo verschrikkelijk balen als hij kapot zou gaan. Ik heb er al wel eens over nagedacht wat ik zou doen, en ik zou gewoon de Slim kopen. Ik heb de oude nog van 60 Gigabyte, en een nieuwe zou een stuk meer schelen dan.

  Ik zou dus gewoon een nieuwe kopen, je kan het misschien wel zelf gaan repareren maar dan moet je er wel genoeg van af weten xD
 • Heb jij nog zo'n oude, 40-60-80 GB model? Dan zou ik inderdaad de slim kopen, ben je het beste mee af. Wat je wel al kan doen, is die laatste actie schrappen :)

  Ook denk ik dat je de blu-ray lezer niet kan vervangen, je moet dat naar sony opsturen, en dat kost toch wel wat.
 • Mijn ps3 is ook pas kapot gegaan, denk dat ik het beste een nieuwe kan kopen (tenzij ik de lbp2 wedstrijd win), hoorde dat de reparatiekosten iets van 150 euro waren en dan heb ik nog steeds mijn 5 jaar oude ps3, beter dan meteen een nieuwe die nog langer meegaat

  Heb nu de ps3 van een vriend geleend, kan ook hopen dat die vergeet dat ik hem heb :'D
 • Beste Gamers,

  Ik zit met een dillema.
  Ik heb afgelopen vrijdag me PS3 laten vallen, en nu weet ik niet precies wat ik moet doen. het is zo goed als zeker dat me Blu-ray stuk is, aangezien me PS3 zelf nog wel werkt, maar hij leest geen schijfjes meer.

  Ik ben zo technisch genoeg dat ik de Blu-Ray zelf kan vervangen. Maar ik heb ook de financiële middelen ervoor om een nieuwe PS3 te kopen, waar me voorkeur eigenlijk naar uit gaat.

  Ik zal hoe dan ook een nieuwe PS3 nodig hebben als je bekijkt hoeveel accesoires ik heb, laat staan de games. Het zou een beetje zonde als ik alles voor een prikkie moet gaan verkopen.


  Dus ik heb de volgende opties aan mezelf gegeven:

   - Vervang de Blu-ray (kosten ongeveer: €70,-). - Koop een nieuwe PS3 (€280,- tot €300,-). - Koop een nieuwe PS3 met extra,zoja welke? (tot €350,-). - Koop een tweedehandse PS3. (tot €150,-). - Ik verkoop alle PS3 rommel, en ga over na de Xbox?[/list:u]
   Zoja kent iemand me een winkel adviseren om een nieuwe PS3 te kopen?
   Alvast bedankt voor de hulp,
   Met Vriendelijke Groeten,
   Sander.
 • Nieuwe kopen, heb ik ook gedaan, en is uiteindelijk toch wel het prettigst. :)

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.