1. Pokemon Colloseum Pack

Re: Pokemon Colloseum Pack

klinkt goed dan:) maar wordt het dan een gewone gba of gba sp? en komt ie eigenlijk wel naar hier?
 • klinkt goed dan:) maar wordt het dan een gewone gba of gba sp? en komt ie eigenlijk wel naar hier?
 • Nice kick dude
 • Damm hij heeft de trend "topics kicken van 2003" verbroken.
 • ik heb ook pokemon box,je kunt jirachi wel vangen of downloaden maar hoe weet ik ook niet
 • Netjes KevinG, kwas al van plan om de set (bundel, whatever) te gaan kopen, maar ik zit ernu aan te denken omdat ik nu lees dat je met de pokemon box de spellen op je cube kan spelen en sinds ik alleen pokemon R&S heb voor me gba om m'n eigen get conneccted bundel samentestellen en te verkopen :p
  Ik bedoel kheb al een paarse cube en paarse GBA en een link cable en mem 59. En sinds je een 251 MC krijgt bij de bundel en een zwarte cube kan ik het allemaal best kwijt. Weet iemand een goeie prijs voor een 2e hands get connected bundel? ik zat aan 130/150 te denken omdat de GBA echt in perfecte staat is en ik er nog wel wat extra's bij gooi, dus ik denk dat 150 wel een goeie prijs zal zijn.

  En sinds ik de NDS ga kopen (volgend jaar pas, maarja :p) kan ik wel zonder de GBA.
 • Ik type het wel even over dan:

  Nieuwe Gamecube Bundels:

  Mocht je nog geen Gamecube hebben (shame on you!) en je overweegt er een te kopen, dan zijn GameCube-bundels vaak een voordelige optie. Aan de Zelda- en Game Boy Player-bundels kunnen we er een aan toevoegen. De fans van EA Games worden op hun wenken bediend met een Need For Speed: Undeground-bundel en een FIFA 2003-bundel met een verkoopprijs van € 129,-

  Nintendo komt zelf met een Pokémon Colosseum-bundel. Hierin zit naast het Pokémon Colosseum spel ook Pokémon Box. Dit is een soort verlengstuk van de Pokédex uit de Game Boy Advance-spellen Ruby en Sapphire. Hiermee kunnen spelers pokémon opslaan, ordenen en in 3D bekijken. Ook kun je deze GBA-games via Pokémon Box op het tv-scherp spelen zonder dat daar een Game Boy Plauer voor nodig is, via het bijgeleverde Cube-GBA linkkabeltje. Een Memory Card 251 maakt het pakket compleet. De prijs van het Pokémon Mega Pak zal € 164,95 zijn.

  Get connected is de naam van een andere aantrekkelijke bundel die binnenkort te krijgen zal zijn. Hierin zit naast een Gamecube ook een Game Boy Advance, een GameCube-GBA linkkabel en een Memory Card 59. De verkoopprijs daarvan wordt € 174,99.  alstu
 • Bij het spel krijg je een 59 block memory card als het goed is, en bij de Pack een 251. Het is dan wel een speciale set, maar het is gewoon een zwarte cube, dus geen Limited Edition.
 • klinkt goed dan<img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" /> maar wordt het dan een gewone gba of gba sp? en komt ie eigenlijk wel naar hier?

  een gba, als het gba sp zou zijn had ik het wel gemeld en n-gamer ook
 • Bonus disk heb ik vaker wat over gehoord, maar kheb et idee dat dat is afgeblazen anders zouden er wel meer mensen over lullen, en eeh Pikachu? Ben ik nou gek of is die gwoon te vangen in Ruby en Sapphire :s kan aan mij liggen maar kheb bij sapphire een raichu dus volgens mij moet ik dan pikachu ook hebben gehad :p ene Jirachi kan je ook bij dat nieuw pokemon spel kopen (kan ff niet op de naam komen) maar kdenk dat Jirachi heel zeldzaam blijft omdat geen hond dat spel voor de cube koopt waar je em bij krijgt. Ow tis trouwens channel (komt opeens in me op) Ene Celebi… fuck Celebi das een ouwe bitch, wie wil er nou ouwe shit op ze advance spel :s dan liever Deoxys. En 251 bloks lijkt me btje zonde (voor nintendo) omdat et spel zelf maar 59 bloks inneemt dus dat zou onlogish zijn.
 • -Ik heb op een aantal sites gevonden dat je bij het spel zelf ook een memcard krijgt (251 slots)

  -Een aantal mensen zeiden dat je er een GBA-kabel bijkrijgt. Hier heb ik op sites nog geen bevestiging voor gevonden

  -Er is ook nog een kans dat het bonus schijfje erbij komt, en die bonus cd is wel wat leuker beter dan pokémon box, dat is gewoon een apart 'spel' om je pokemon op op te slaan, op dat schijfje zouden 3 limited edition pkmn kunnen staan waaronder Celebi/Pikachu/Jirachii.
  Celebi/Pikachu stonden op de jap. versie, Jirachii op de US versie, ik heb nog niks kunnen vinden over een europese versie.

  In de gameswinkel hier konden ze me ook geen zekerheid geven.

  Weet iemand of één of meerdere van deze opties kloppen? Want als dat zo is lijkt het mij voordeliger het spel los te kopen… Dan ben je goedkoper uit.
 • Een GBA. dat kan haast niet anders voor dat geld.

  Cube = 99.99
  GBA SP = 134.99
  Linkkabel = 15,-
  Memcard = 30,-
  ———————-
  +/- 280 euro dus dat lijkt me stug dat je dat voor 180 kan halen.
  bovendien zullen ze die standaard GBA's wel uit hun magazijnen willen hebben…
 • Vandaag las ik in de N-Gamer dat die bundle die ik zij wel degelijk bestaat

  De bundel heet Get Connected en hier zit een gamecube. een gba, een gamecube-gbalinkkabel en een memory card 59 blocks, verkoopprijs word €174.99

  DUS DIE BESTAAT WEL!!!!
 • gbafreak koop deze bundel.
  kijk wat je er allemaal bij krijgt.
 • Nou. Als je goed leest zie je dat het in zoveel woorden staat dat het een limedit eddition bundel is!!

  Greetz James
 • rickK is offtopic aan het gaan en gij doet lekker mee…. rickK had het trouwens over een ander soort bundel die niet bestaat.
 • Die bundel bestaat uit:

  Zwarte Game Cube met controler;
  de Game Pokemon Coloseum;
  Een Gba Cube snoer;
  een 256 memory card;
  en een limedit eddition "Pokemon Box: Ruby & Sapphire"

  Dat zit er in en geen Gba! Want anders had ik hem ook ffies opgehaald!!

  Mzzl James
 • Ik weet niet of het limited edition word..

  Maar ik heb even een ander vraagje ook over een bundle. Ik heb ergens gelezen dat er ook een bundle kwam met een Cube+Controller, een memorycard, een GBA, en GBA cable, is dit waar?? Want anders wil ik wel ff die bundle gaan halen :D

  Klopt dit??
 • Weet iemand of de pokemon colloseum pack limited edition is? Hoewel ik al een cube heb, wil ik deze mss wel halen. ik wil namelijk graag dit spel en een grote memory card(die ik hiervoor extra nodig zal hebben). zo'n gba cable wou ik ook nog wel graag en ik heb wel erg veel nood aan een extra controller. reken daar nog eens bij dat ik pokemon box erbij krijg en ik heb een cube voor 25 euro! en daarnaast krijg ik er nog een pak sterren bij:)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren